Megpróbáltam keresni 1-2 oldalt ami a népszerűséget adná vissza az anime és manga tekintetében.
Annyit találtam, hogy az anime az nagyjából mindig is maradt népszerű, Crunchyroll áprilisi jelentése szerint náluk a 3. helyen állt. Hogy most mi a helyzet azt nem tudni. Sokat nem változott, ugyanakkor a koronavírus miatt nem volt sokáig új megjelenés így ez egy kicsit visszább vethet majd.
A manga fejezetről fejezetre rosszabb eladásokkal volt elkönyvelve, de már a legutolsó volume valamivel javult az előzőekhez képest, a mostanit pedig még nem tudjuk. Előreláthatólag a jelenlegi volume is (ha majd ki jön az utolsó fejezete is) vélhetően még jobb eladásokkal fog zárni, hiszen ebben kezdődött el az Isshiki arc, a Kara arcon belül.
Viszont mangapluson jelenleg a legnézettebb, ez a mai napot nézve érthető is, de előtte is az lehetett, hiszen egy nap alatt nem tud 160 ezres nézettséget ráverni a My Hero Academiara.
Persze ez a mangaplust jelenti, sajnos konkrét oldalakat ahol realtime lehetne látni mind a manga mind az anime népszerűséget, összevethetőséget időlebontásban ilyet nem találni. Nem adnak ki minden infót.
Viszont ezekből nekem az jön le, hogy azért elég népszerű még mindig. Máshol pedig nem láttam a mai fejezetet követően olyan hozzászólásokat, hogy ha megteszik azt, hogy meghal, akkor nem követné tovább. Biztos lesz egy réteg, kérdéses mekkora. Már amennyiben valóban meghal.