Igen kell! A diszkréció mindig is becsülendő.
Amúgy meg... AztaQva!
Különben nagyon kíváncsi leszek a
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
KingBradley írta:
Igen kell! A diszkréció mindig is becsülendő.
Amúgy meg... AztaQva!
Különben nagyon kíváncsi leszek akhmmmmfúzió szakmai magyarázatára.. idő intervallum, erőszint, úgy maga az aránya a Potara hoz képest... stb
Hát másfél órától tényleg ne várjunk sok magyarázatot ha mindent bele akarnak zsúfolni. Pedig pár magyarázat pedig kellene.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szóval akkor tényleg bejön a régi mozik canonizálása a mostani filmben elmélet?
Nagyon jó hír,de remélem nem dolgozzák át nagyon a karaktert, elvégre más nem nagyon lehet,mint akit már ismerünk, Trunksék fúziós ruhájából adódóan pl, személyisége pedig bármilyen lehet,nem sokat láttunk belőle eddig.
De tuti nem győzhet,Vegitohoz hasonlóan,más lesz a győzelem nyitja.)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: De ezt már jópár hónapja megmondtam nektek Még tavaly készült egy Broly mozi valami Dragon Ball 4D valami címen. Amit csak mozikba adtak látványfilmként valami 10 perces és ott is megjelent már SSJBlue Gogeta meg Legendary god Broly.)
Ki mit gondol, mikor derülhet ki legkésőbb, hogy
1. lesz-e a magyar mozikban egyáltalán a film?
2. ha nem, akkor mikor lesz a blu ray megjelenés? Tartani fogják a kb 4-5 hónapot mint egy nagyobb, népszerűbb film esetében, vagy 2-3 után (március fele) kijöhet?
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Most is kijött ez takarásban, miszerint ő is az egyik "hős" Gokuék mellett a Broly filmből. Októberben NewYorkban lesz egy DragonBall esemény, ahol Goku japán hangja is feltűnik. Eléggé esélyesnek tartom, hogy lespoilerezik Gogetát.
Talán érdemes volna spoiler remeteségbe vonulni?
[url]
https://pbs.twimg...format=jpg [/url]
)
Ha lesz magyar szinkronos vetítés (ne legyen) akkor már bőven be kellett volna jelenteni szerintem. 3 hónap múlva lesz a premier japánban, rá egy hónapjára pedig amerikába. Én egy március-áprilisi vetítést meg teljesen feleslegesnek érzek már, főleg úgy, hogy pesten 1-2 mozin kívül gondolom nem is adnák. Azután pedig egy DVD/Blue-ray kiadás meg itthon teljesen esélytelen, sokszor nagy nézettségű filmekből se kapunk szinkronos BR-t.
Azt meg ugye Tapion-sama párszor kijelentette, hogy akármilyen formában lesz a magyar mozikba akkor nem készít hozzá feliratot. Persze lehetnem másnak is próbálkozni vele, de a superből kiindulna maradjunk inkább a narutósnál.
Meglepett, hogy hirtelen szembetaláltam magam a Heroes 4.részével. Hát őő mit mondjak?
Eléggé fura, hogy szétesik Vegito, mert nincs energiájuk, majd pár percre rá Blue X20 kaiokent használ Goku Mai pedig rendesen betárazott a potarákkal, hogy van neki még 2 tartalékban.
A következő részben, meg SSJ4 Vegito Hűűűhaaa. Lehet most akarják kiélni a készítők a Vegitosok perverzióját, ha már a filmben elvileg (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Gogeta lesz ) Ezzel a lendülettel a 6.részben meg SSJ4 Blue Vegito lesz haha
Ugrás a fórumra: |