Minagi írta:
Na végre Coelho, végre van egy jó profilképed! Jah várj, ez Capac... basszus.
Ezt most bóknak veszem, mert nekem mindig jó avájim vannak. Amúgy meg még véletlenül se válaszolj fészen.
Duma topic 14
Minagi írta:
Na végre Coelho, végre van egy jó profilképed! Jah várj, ez Capac... basszus.
Milyen eufemisztikusan közölted egy nyilvános fórumon, hogy nyugtatókkal élsz vissza. Legalább, ha nem egy teljesen értelmetlen és veszélyes gyógyszer-kombinációt hoztál volna össze, akkor megérteném, de így... legalább most már a lelki bajaid forrása érthető.
Egyébként jobbulást, legközelebb a donalgint próbáld ki.
Ha Magyarországon élnél, elhívnálak kávézni, mert megsajnáltalak, hogy rivotrillal rombolod magad.
Még a drogos rockereknek is meg volt a véleménye a BDZ-ekről. : (((
https://www.youtu...3olfeD026g
Amikor a Spongya Bob animévé válik xD
https://youtu.be/...
Lett egy új kutyánk, 4 hónapos, így már 5 kutyánk van. 4 afgán és egy tacskó (Panka). 3 afgán testvérek (Lujza, Vilma, Zsóka), az új pedig egy másik alomból van, ajándékba kaptuk. Iszonyatosan aranyos. Viszont egy kis változást vettek észre a szüleim, 2 afgán aranyos, kedves tanító szándékkal gondoskodnak Fülöppel (új kutya neve) míg az egyik aki mondhatni ősanya volt, hideg, morgós és máshogy viselkedik, a kis Fülöppel. Azt mondták nekünk ezek után, hogy ez ösztönös. Ők most már egy falka. 2en megtanítják mindenre, és egy a Falkavezér (valamikor lebunyózta a többi kutyával, hogy ő legyen, mert eddig azt hittük a vörös az a Vilma, nem a fehér a Zsóka) pedig hideg, riged, és a tiszteletre tanítja meg az újoncot. Egyszer majd lesz egy nagy bunyó Zsóka és Fülöp között - azt mondták nekünk - amibe nem szólhatunk bele. Zsóka akkor el fogja gyepálni Fülöpöt, hogy tudja ki az hölgy a háznál, onnantól kezdve, pedig legjobb barátok lesznek. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, bár azt a bunyót nem akarom látni.
Mondta az aki mesélte, hogy erre készüljünk fel, hogy ugyan ez volt nála. Volt egy afgánja, és pár évvel később, lett egy új, más afgán fajta. Eleinte utálták egymást, ugyan így viselkedett az afgán ahogy a mi Zsókánk, aztán egyszer a két kutya összebunyózott - nem életre halálra megy ez a bunyó -. A tulaj, becsukta az ajtót, befogta a fülét és megvárta amíg vége. Onnantól kezdve a két kutya legjobb barátok lettek. Együtt aludtak egymáson, együtt nézték az esőt, mindent együt csináltak. Aztán telt az idő, és az első afgán öregségére beteg lett. Egyszer csak mikor sétáltak együtt elpattan egy ér, vagy valami, és a kutya elvesztette a térkordinációját, szenvedett, körbe-körbe keringet... tényleg szenvedett. Majd egy pillantással ránézett a pajtására jelezvén "tedd meg, ne hagyj szenvedni!", és abban a pillanatban a legjobb barátja ráugrott és átakarta harapni a torkát. A gazda alig tudta leszedni róla. Amint hazaért, hívta az orvost és elaltatta ternészetesen, de onnantól kezdve a másik kutya, már nem megy abba a szobába ahol együtt aludtak. Benéz, majd ki is fordul. T_T
Mikor ezt mesélték, én elkezdtem pityeregni. Nem tudom, hogy a többiek az új kutyával hogy fognak összebarátkozni, de tündéri egy kölök és Ő az egyetlen fiú állatunk.
https://www.youtu...U-J9ipHrjU
Ezt néztük tegnap élőben. A műveltség látszatát kelti, ha ilyesmiért fizet az ember, így megéri, meg amúgy szép is. Még kis magyarázó füzetke is volt, hogy a paraszt értse is, amit lát.
Ugrás a fórumra: |