Nem, mert a kezedben tartva a lábad kézifegyvernek minősül. Máskor valami nehezebbel gyere plz.
Duma topic 14
Most tudtam meg, hogy a libsik szemében létezik egy új bűn, aminek nevet is adtak persze egyből: szalafifóbia. (Magyarán a szélsőséges muszlimok utálata). Ez ellen persze harcolni kell. Sőt! Külön borzalom, hogy ebbe a bűnbe a "forradalmi baloldal" egy része (ortodox marxista-leninisták) is beleesik, így még rosszabb az egész.
Felháborító! Igazságot a szalafistáknak! Bombamellényt TB-re kell adni!!!
Legalább te nem szar mulatós zenét hallasz, mint mikor én otthon vagyok és Nagymaroson hajnalig megy a szarabnál szarabb old school - még azokban az időkben sem jó - számok, néha karaoki formájában, és a Dunának köszönhetően annyira felüti hozzánk a zajt, hogy olyan mintha a szomszédban nyomnák.
Legalább otthon mosogatás közben tudod élvezni azt, amiért más kurva sokat fizet. Még akkor is ha szar.
Mint én a Fezent. Bár most a helyszínen élvezhettem a gyerekkori nagy kedvenceket. Vicces volt a Scooter koncert végén a "thank you, Budapest!" megszólalás az énekestől, majd súgtak neki valamit és gyorsan hozzátette, hogy "thank you, Hungary!" (a "Székesfehérvár" szó kiejtését persze nem várhatom el egy külfölditől ).
Amikor széthasad a fejed, és még az ágyadban sem tudsz úgy fetrengeni, hogy ne valami középszerű gyökér dobszólóját hallgasd, akkor az se vigasztal, hogy más fizet érte. Meg ki tudtam volna menni ingyen, ha akarok. Szerintem magyar ember nem fizet ezért, kb. nincs ismerősöm aki normális jeggyel van kint.
De közben beraktam a füldugót, így okés
Ráadásul idén egy darab olyan zenekar sincs, ami minimálisan is érdekes lenne, vagy akár ismerném. Tavaly volt MO, Sigur Rós, Petrurbator, Deluxe, stb, ki is mentem akkor ingyen. Idén azt a fáradságot nem éri meg, hogy azt a 10 percet lebringázzam oda.
Ez érdekes, nekem évente egynél nem fáj többször, és most sem tudom az okát. Remélem azt jelenti, hidegfront jön.
Putyin tudja, hogyan kell fasza covert csinálni. :'D
Ugrás a fórumra: |