Amúgy szerintem csak az az egy oldal húzódott szét, a többi nem. Ha írtunk volna párat, és oldalt ugrik, akkor jó lett volna.
Duma topic 14
Szerintem is (legalábbis az előző oldal rendben volt). De ki fog odaírni egy rakat rossz hozzászólást. Nem fogom törölni az eddig kommenteket, szóval elérhetőek lesznek, ha valaki kíváncsi rájuk.
Amúgy azt mondtad, hogy talán megtaláltad az okát Akkor mégsem?
Sabaku írta:
Jon ez kicsit olyan húzás, mint mikor Sherlock fejbe lőtte Magnussent. Bár kétségtelen, hogy hatásos.
Sabaku írta:
Nem fehér, rózsaszínes. De csak azért tudom, mert pont a minap mutattak random youtuber csajt, akinek világosbarnás-fehéres, és nagyon abszurdul néz ki
Na, kinek van szülinapja, na kinek? Igazán elkezdhetne már fórumfalva ünnepelni!
https://www.youtu...s7DCX0_j9o
Betöltöttük a 43-at.
Aztagecivelbaszottkurvaanyját ennek a tetves Sorosnak! Értem én, hogy muszáj hadzsikkal elárasztani európát, de azért az egy hete tartó forróság már tényleg pofátlanság! Állítólag már Baja elől is eltűntek a kemtrél csíkok és a haarp besugárzást is beszüntették, mert megolvadt fölöttünk a Hubble!
Még két napot ki kell bírni, aztán VikThor elintézi nekünk Brüsszelben a hűvösebb levegőt! És a endruvajna feleségge is övtáncot fog adni!
Coelho, (vagy Hiei) hamár úgy is Székesfehérvári vagy, menj már el a Fezen fesztiválra és lesd meg Alice Coopert, csinálj felvételt is. *-* Lehet idős már, de én a mai napig szeretem a zenéjét, az előadás módja meg kivételes.
Jah... késő, tegnap volt.
Ugrás a fórumra: |