goku.
A fórumnak pont az a lényege, hogy mindenki leírhatja a saját véleményét és a többieknek ezt illik el is olvasni. Ahogy én is elolvasom a te hozzászólásaidat, máskülönben nem lenne időnként mire kiakadni. Nagy bunkóság lenne az tőlem, ha nem olvasnám el azokat csak azért, mert nem tetszik az írásmódod, vagy az amit írsz. Legyen egy hozzászólás rövid, vagy hosszú. Az még részét képezheti a topicnak, nem lesz off. A Boruto történetéhez az eddig keletkezett hozzászólások nagyon is idetartoznak, hiszen pont azt próbáljuk meg leírni, hogy miért is gyengébbek most Narutóék a Boruto érában. Ha ezt nem sikerült megérteni, az nem az én problémám.
Egy topicnak nem feltétlenül csak az a haszna és feladata, hogy az adott heti/havi fejezetről diskurálj benne, hanem bármiről ami az adott topicba beletartozhat.
Papírtigriske.
A Naruto manga 2014ben ért véget, az anime rá 3 évvel később. Ez bőven elég idő lett volna arra, hogy már 2015-ben elkezdjék a mangát. Végül csak 2016-ban kezdték el, rá egy évre már startolt is az anime.
A stúdió nem szerette volna azt, hogy kimaradjanak hetek, amíg nincs folytatás. A koronavírus miatti szünet esetén is inkább a régieket vetítették újra jelezvén, hogy az idősáv megmarad a Boruto anime számára.
Egyértelmű, hogy anyagi okok miatt kezdték el az egészet, mi másért. Ezzel szerintem nincs is gond.
A történetről annyit, hogy végül azt a felállást választották, hogy egy ember felel a történetért jóformán, az anime és a manga tekintetében is, majd az anime mindig kifogja egészíteni a mangában is lefutott részeket. Viszont szerettek volna attól nem csak fillereket csinálni, így született meg a két idősík, hogy az anime korábban játszódik, a manga később.
De ezeknek amúgy nincs köze ahhoz, hogy most miért nem tud Naruto SO6P módba lépni, mert én már 2. napja próbálom meg logikusan megmagyarázni, hogy miért nem, de nem sikerül.
Kerlon.
Amikor Madara megemlíti, hogy az egyikük rendelkezik a Rikudou Senjutsujával, akkor miért mutatja egyből a 9 tomoe-t és a rinnegan formát Naruto hátán?
Ezt még a hülye is látja és ki tudja következtetni. Azért, mert a Senjutsu miatt volt képes Naruto az SO6P módra...
Nem pedig a 9 bijuu miatt.
Ellenben te megint azzal a képpel jössz, ahol Kurama megjegyzi, hogy most már mindegyik bijuu chakrájával rendelkezel Naruto.
Ez miért bizonyítaná azt, hogy neked van igazad? Ez Kuramától csak egy egyszerű állítás, 0, zéró köze van ahhoz, hogy mostmár Six Path Senjutsuval rendelkezhetsz...
Rikudou adott erőt Narutónak, máskülönben nem lett volna nála a pecsét sem. Ez az erő visszaszált rá, elfogyott. Azt követően nem fogja tudni újra használni azt.
Alapból SO6P-nek nevezi mindenki ezt a módot, ami Sage of Six Path rövidítése. Azt az erőt tőle kapta, nem a 9 bijuutól.
Leírtam egy csomó referenciát, akiket azért hozok fel, mert ők is a sorozat részei. Engem marhára nem érdekel, hogy a Naruto 700 részéből 650 Csak Hagoromo leszármazottaiból állt, hogyha Hagoromo erejéről beszélünk, a Six Path Senjutsuról, amit ráadásul nem csak ő használt. Az, hogy az univerzum bővül és vannak más szereplők is, ráadásul olyanok akik szintén rendelkeznek a vitában forgó erővel csak engem bizonyít, hogy nem a 9 bijuu együttes ereje kell hozzá.
A wikipédián a canon anime részek és a manga, valamit a canon filmek alapján vannak információk. Azáltal, hogy bárki szerkesztheti, bárki ki is javíthatja, ha valami nem úgy van. Ne legyünk azok az 50-es egyetemtanárok, akik még mai napig szitkozódnak, ha valaki egy vizsgára a wikipédiáról készül. Lehet, hogy korábban tele volt hülyeséggel, de ma már bárki kijavíthatja, ahogy el is kell fogadtatni a szerkesztéseket. Találj rá bármilyen random cikkre a wikipédián, az esetek többségében valódi, reális információt fogsz rajta olvasni.
Ráadásul azt a részt amit ide bemásoltam angolul majd lefordítottam az speciel pont igaz is. Volt egy The Last című film amiben szerepelt Hamura, rendelkezett a Six Path Senjutsuval.
A wikipédia szerint 2 módja van a megszerzésének. A juuni jinchuurikijévé válás, vagy az, hogy kapsz erőt Hagoromótól.
https://www.crunc...sor-716113
15. perctől. Rikudou ereje? Te örökölted?
Utal a truthseeker orbokra, amiket azt követően tudott előhívni, hogy megkapta a Senjutsut az apjától.
Naruto is ezért tudta... Annyira logikus ez az egész komolyan és ezek veszekszünk 2 napja.
Máris kifejtem neked, miért is hivatkozok mindig a 9 Bijuu-ra. A Juubi - ami a másik 9 Bijuu fúziója - ugye egy hatalmas természeti energia massza. Ebből következik a dolog, hogy a 9 Bijuu chakrájának az elegye természeti energiát eredményez. Rikudo Sennin a Senjutsu-ját azután aktiválta, miiután a 9 farkú Jinchuurikije lett. Ezért gondolom úgy, hogy a SO6P forma nem más, mint az a Remete mód, amikor a 9 Bijuu chakrájának elegye által keletkezett természeti energiát használja a személy. Arra alapozom ezt az állításomat, hogy mind Obito, mind pedig Madara azután tudták használni a SO6P formát, hogy a Juubi Jinchuurikijei lettek. Naruto is rendelkezett mind a 9 Bijuu chakrájával. Lehet, hogy csak egy töredéke volt benne, de akkor is elég volt ahhoz, hogy belépjen Remete formába. Az Obito-Madara-Naruto párosból egyértelműen Madara volt a legerősebb SO6P forma használó, mivel neki a Kyuubi fele chakrájának híján - ami ugye Minato-ba lett pecsételve - mindegyik a birtokában volt.
Olvashatsz akármennyi véleményt a neten, csak az számít, amit a történet írója közöl velünk a mangán keresztül. Abban pedig nem volt egyértelműen kijelentve, hogy Kabuto beültette volna Hashirama sejtjeit Sasuke-ba. Az emberek eltérő véleménye bizonyítja azt a tényt, hogy konkrétumot nem tudunk. Ha Kabuto azt mondta volna, hogy: "Bele ültettem Hashirama sejtjeit", akkor most nem vitáznánk, azonban nem ez a helyzet.
Obito és Madara nem csak a 9 bijuu erejével rendelkezett, hanem ott volt még a Gedo Mazou is. Ráadásul a tízfarkú önmagában a Six Path Senjutsuval ér fel, ezért rendelkeztek vele.
Naruto csak addig rendelkezett vele, amíg kapott erőt a sennintől. Most már nem. a tízfarkú jinchuurikijének kéne lennie, vagy újra erőt kéne kapnia Hagoromótól ahhoz.
Kabuto beültette a sejteket Sasuke testébe, csak az olyan emberek nem képesek ezt felfogni, akik mindenbe beleakarnak kötni. Mi a francnak említette volna meg, ha nem azért, mert beülteti? Ez ugyanaz mint fentebb. Amikor Madara megjegyzi, hogy az egyikük rendelkezik a Senjutsuval, akkor miért pont Naruto hátát mutatja? Egyszerű logika. Ne próbáljuk már az ellenkezőjét megmagyarázni.
Amikor Hashirama sejtekről bármi szó esett szinte az egész történet során, annak mindig a beültetéshez volt köze, a felhasználásához.
Még is mi a fenét csinált volna Hashirama sejtjeivel, ha nem beülteti?
Arra pedig direkt nem reagálsz, hogy megtaláltam azt a mangaoldalt, ahol Hashirama azt mondta, oda adja az összes megmaradt chakráját. Az pedig tartalmazza Ashura chakráját is, ergó tessék ott a Rinneganhoz az erő.
Szó sincs arról, hogy egyforma erős lenne a 2 lövedék. Ezt csak te találtad ki. A 8 farkú csak annyit jegyez meg, hogy a 9 farkú roppant erős. De hogy valójában mennyire, azt nem tudjuk.
Két teljesen egyforma méretű és kinézetű jutsu = egyforma erő. Erre számtalan példát láttunk a sorozatban. Itt a méreten van a hangsúly legtöbbször. Ha annyira gyenge lett volna a Kyuubi által létrehozott bijuudama, akkor a másik csak simán elpusztította volna azt, de felvette vele a versenyt.
"Á! Még Kurama másik fele is?!"
Ott van feketén-fehéren. Igenis nála van Kurama chakrájának mindkét fele. Obito valóban csak az egy- és a nyolcfarkú chakráját szívta ki Madarából, azonban Kurama másik fele valahogy mégis Narutohoz került. Szóval a háború alatt igenis nála volt a Kyuubi chakrájának mindkét fele, mégha az egyiknek csak egy töredéke is.
Tisztázzunk valamit, mert itt nagy sötétségben vagy.
Minato két egyenlő félre osztotta szét a Kyuubi chakráját, az egyiket saját magába, a másikat Narutóba pecsételte. Ez tény.
A háborúban Madara elvette a Narutóba pecsételt félt, a fél teljes részét, ami benne volt akkor. Az a Kyuubi fele volt.
Minato megakarta menteni Narutót, hogy átadja neki a másik felét, de jött Zetsu. Haladt a sztori tovább, végül Obito volt az aki átadta Narutónak a Kyuubi másik felét. Ezzel harcolt végig Madara, majd Kaguya és végül Sasuke ellen is.
Az a fél amit ellopott Madara csak a háború végezte után került ő hozzá vissza, miután Sasuke feloldotta a Chibaku Tensei-t, amibe elzárta őt.
Nekem ne gyere azzal a hülyeséggel, hogy a háború során Narutó rendelkezett mindkét felével, mert ez hazugság és nem így volt. Külön-külön rendelkezett vele, de egyszerre a két erő együtt soha nem volt nála. Maximum akkor, amikor Minatóval összeöklöztek, de az nem számít annak.
Egy kis része se maradhatott volna nála, mert akkor nem haldoklott volna. Bee esetében is volt arra példa, hogy pont egy csápnyi kis erő az ami nála maradt és emiatt maradt életben. Tehát miután Obito átadta a másik felet, akkor Narutoban csak az az egy félnyi erő volt a Kyuubitól.
Jó lenne amúgy, ha a többiek nem amiatt akadnának ki, hogy ezen vitatkozunk, hanem akkor ők is leírnák azt, hogy hogyan is történt. Speciel ez amit most írok fixen így ment le. Mangában, animében is.
Akkor elárulom neked, hogy a bőr is az emberi szervezet része.
Ne fordítsd ki a szavaimat. Szándékosan csinálod ezt már látom. Amikor az ember dohányzik az első sorban nem a külső szervein, a bőrön lesz látható, hanem a belső szerveiben, a tüdőben leginkább.
Ha valakinek a belső szervezetébe ültetik be a sejteket az nem feltétlenül fog elváltozást okozni a bőrön. Volt is erre egy "filler", ami végül canon lett.
Ashurának a Szentfa maradékát kellett eltüntetnie, majd azzal kellett szembesülnie, hogy a Szent fa ereje megfertőzi az embereket és szépen lassan évek alatt a bőrükön is látható elváltozás keletkezik, majd végül meghalnak.
Sasuke se kaphatott annyi sejtet, hogy egyből meglátszódjon rajta.
Itt egy remek példa arra, hogy mi történik a Naruto univerzumban, hogyha egy idegen eredetű DNS-t ültetsz a saját véredbe
Kabuto magába infúziózta Orochimaru vérét, amitől a keze fehér lett és pikkelyek nőttek rajta.
Erre is válaszoltam már egyszer, illetve most is. Most egy hozzászólásban akkor 2x is. Számít az is, hogy mennyi kerül be. Kabuto esetében pedig rengetegről beszélhetünk. Láthatod is, hogy milyen sok vér van amit magába infúzióz.
Mindegy, hogy egy pikkely, vagy száz pikkely. Mindegy, hogy 1 kis fehér volt, vagy az egész karod lefehéredik. Akkor is látszik a nyoma. Ha valóban ültetett volna be Kabuto Sasukéba Hashirama sejteket, akkor szerinted Sasukének, aki a halál szélén állt, elég lett volna egy elhanyagolható mennyiség? Mert szerintem nem.
Az általam is berakott panelen Kabuto 3 dologgal mentette meg Sasuke életét.
A saját gyógyító ninjutsujával.
Hashirama sejtekkel
Tobirama valamilyen ötletével? segítségével? nem tudni pontosan, de Tobirama Sasuke haláltusája során próbálkozni akart azzal, hogy a lelkét megmentse, de tele volt a teste a rodokkal. Szóval nem feltétlenül kellett szarrátömni Sasukét a sejtekkel...
Szerkesztette: DereX - 2020.10.04. 01:21