Elkezdtem nézni egy zsidós-izraeles témájú filmet. Maga sztori érdekes, de nagyon zsidós. Olyan dumák vannak benne, hogy ettől szerintem még Capac is lejönne a Tóráról és kiesne a szájából a libakolbász.
Duma topic 14
Olvassátok a hozzászólásokat Zokogok mekkora állatok vannak.
https://444.hu/20...tt-a-xanax
Sokan értetlenül néznek maguk elé, köztük magam is, hogy a Despacito két hét múlva a legnézettebb videó lesz. Jelenleg csak 200 millió megtekintés van az éllovas Whiz Kalifa és a Despacito elkövetője , Fonsi között.
A raggaeton zenei stílus soha nem hódított ennyire, mint most. Despacitoban közreműködő Daddy Yankee néhány éve belefogott a populáris latino zene gyártásába, és sok száz milliós nézettséget ért el. De most ez a 2,5 milliárd már azért brutális. Mi állhat a dolog mögött? Az, hogy az emberek kiakarnak szakadni a mindennapokból és egy ilyen Puerto Rico feelingbe menekülnek 3 perc erejéig? Vagy csak a technológia fejlődése miatt van így? Ne feledjük el, hogy pár éve még nem forrott ki ennyire a mobil internetezés. Szerintem kb 3 éve érhető el a világ szinte minden táján a korlátlan mobilnetezés és szerintem emiatt születnek a brutális számadatok. Most már nem kell a gép előtt ülni, hogy meghallgass egy számot. Iskolai szünetekben vagy órán is tudnak a gyerekek egy-egy Despacitot elindítani, így gyorsabban ugrálnak a számlálók. Érdekel, hogy amikor egy ténylegesen meghatározó dallal szembesülünk majd, akkor vajon milyen nézettségre számíthatunk majd? Pár év múlva átlagos lesz-e egy új dalnál a 2-3 milliárd?
https://www.faceb...mp;theater
Ezen a Garfieldos képregényen kiégtem.
Ishida írta:
Syzy hogy tehet fel egy ilyen kérdést az, aki Puzsérista? :'( Sosem kérkedünk azzal, hogy nem tudunk valamit...
Syzygy írta:3: Gyere witcher3-azni.
Nem válaszolok, mert megint elkezdted indokolatlanul lepontozni a kommentjeimet. : (((
Syzygy írta:
és még úgy gondoltam, hogy pumpedcapac a propaganda tévénél már befűzött 1-2 gyakornok kommunikáción végzett bölcsészpicsát, de inkább 12 évesekkel lóg
Pénteken költözök, nagyon várom. Szép városba megyünk, munkalehetőség London közel mégis biztonságosan távol minden faxa rohadt nagy lesz a ház megvan már kinéztem egy edzést is amire járni fogok. Erre beütött egy eü probléma amit sürge lenne megnézetni úgy érzem. Hülyeség lenne itt elkezdeni utána nézni, de lehet még 2 hét mire ott is elintézem a dokit szóval passz A látásommal nem szórakoznék. 2 hete rettenetesen remeg a jobb szemhéjam, napjában többször is és ma azt vettem észre nem látok úgy a jobb szememmel mint kéne. 10 éve vagyok szemüveges tudom milyen ha rossz a szemem, de most másképp látok szarul olyan gyenge a szemem. Nehezebb fókuszálni, másképp homályos mint eddig.
Ugrás a fórumra: |