Az emlékeimből nem, de a létezésből annál inkább. Ott van mindjárt az egész ISIS.
Duma topic 14
Lol, nem hittem volna, hogy valaha még hallani fogok az autoerotikus asphyxatióról, de igazságügyi orvostanból ez volt az összesnek a kedvence az autoerotikus áramütés, meg az olyan esetek mellett, ahol a rendőr fejébe állították a cigányok a kést.
Most Carradineról beszélek.
Én azért az SG1 univerzumnak is adnék valami esélyt. Az Ori legyőzése óta eltelt egy kis idő, a Lidércek is le lettek gyapva. Atlantis sorsa kérdőjeles a mai napig. Méga ha új szereplőbandával is de csinálhatnának valamit úgy mint mondjuk a Trek nél a TOS meg a TNG, ideje lenne az SG1 rebornnak. történjen mán valami. Lepleződjön le a program és legyen egy politikai dráma nem érdekel csak folytassák És tudom itt off de a Discoveryt sem várom Megint előzmény menjenek a csába. Egy Post Voyager-DS9 sorozatra vágyunk 2001 óta. Azóta kaptunk egy sokszor kritikán aluli Enterprise-t meg egy pár J.J. féle agymenést de Bitch Pls. Oksa Trekkie nerd, SG fan kirohanás vége.
Ja mert volt egy előre kigondolt sztorija, komolyabb hangvétele és nem az egészet a hátsókertben vették fel. Én nagyon szeretem az SG1-et, az Atlantist meg kevésbé, de látványra és sztorira mindkettő maximum csak egy erős közepes. Még a 90-es évek technológiai korlátait figyelembe véve is.
Ugrás a fórumra: |