Örülök hogy újra van élet a fórumon.
Nem tudtam hogy megelőznek minket. Azt hittem rosszabb a helyzet.
Duma topic 14
Jon írta:
Sabaku ma nagyon szeret belekötni a kommentekbe, ha kell, eltekint komplett sorok fölött is
Még sosem stoppoltam. Egyszer kellett leintenem egy taxit egy Szilveszter este. Az éjszakai busz bedöglött. -15 fokban fort fel a a hűtővize a margit hídnál. A Flóriánig gyalogoltam el, de a bakancsom elkezdte kinyírni a lábam. Kicsi ittas is voltam, Kiba fáztam, szóval leintettem az első taxit mert tudtam gyalog nagyon keservesen és már világosban érnék haza onnan Békásra olyan tempóban.
Ishida írta:
Ezért a szarért nem jártak a HÉVek rendesen és kellett éjjel stoppolnom.
És te ezt nem becsülöd és a közlekedés miatt rinyálsz? Milyen magyar vagy te? Ez a nap fontos a nemzetünknek, fontos az országunknak, és fontos a kormányunknak.
Miskolcon két hónapja keringenek a vizes vb buszok. Vizsga előtti napon reggel mentem fel, ötkor keltem, mert délre be kellett érnem a TO-ra. 10 percem volt átszállni, de természetesen a busz késésben volt. Erre a végállomás előtt beállt elénk egy vizes vb busz, és ott ácsorgott tudatlanul 5 percig, mert nem tudta hová kell menni, és én lekéstem a csatlakozást. Azóta felejtős nekem ez az egész. 
Szegény Acnologia. Olyan szinten nyerésre állt, hogy arra nincsenek szavak, erre nem csak a barátság ereje lett a veszte, de még klisés módon el is enyészett a semmibe. Már alig várom az utolsó fejezetet, hogy láthassam a gyerekeket, akik olyanok, mint a szüleik kicsiben.
Javaslom a heti manga nélkül maradtaknak a Boku no Hero Academia-t. Kb. olyan szinten van, mint Naruto az elején, mikor még jó volt.
Sabaku írta:
melyik hév?
Ezt mondom én is. Békás még vállalható, de azt mindig látni az adott kocsiban, hogy ki fog Kaszásnál leszállni. Nem tudom mi van azzal a hellyel, mert minden aránylag jó környék körülötte, de ott egy brutális melegítős suttyó proli csomópont van.
Nekem nem tűnt fel, hogy nem jár rendesen, de én úgyis éjszakaizni szoktam már este.

| Ugrás a fórumra: |