Jaeger írta:
Vannak olyan elméletek is, hogy Deku megbánja, hogy All Might-ot igy magára hagyta szóval meglátjuk.
Amugy Stain szerintem nem támadni akar hanem pont ellenkezőleg védelmezzi All Might-ot. Mivel amugy szerintem esélye se lenne Deku ellen is.
Fura az is, hogy kb minden hős ismeri nagyjából a titkot és tőlük szivárognak információk.
Biztos vagyok benne, hogy amugy a barátai fogják visszarángatni Dekut a helyes útra. A story most nagyon sötét irányt vett és innen amugy nagyon nehéz visszahozni az iskolás dolgokat. Mivel Deku jelenleg tényleg már már All Might szintjén mozog és a többiek nem tudnak ilyen gyorsan fejlődni.
Az a baj, hogy ez annyira magától értetődő (az első mondatod, amit meghagytam), hogy remélem nem ezt próbálja bedobni csavarként. Remélem, majd elmagyarázza a kedves mangaka mitől csavarodott be ennyire Deku. Lehet a képessége valóban átkozott?
Nem hinném, ha jól értem, arról beszéltek, hogy kockáztatni kéne, és elmondani Deku-ról a teljes igazat minden hősnek. Ami szivárog, az a csata nem publikus részleteiről szóló információk. Vagyis, azt tudja minden akcióban résztvevő hős (vagyis majdnem mindenki), ki volt az igazi célpont, és talán még az is, mik hangzottak el, de a miértek, már nem. Ha jól értem.
Hát, vagy a barátai, vagy Eraser, vagy ők így együtt. De szerintem ebben kiemelt szerepet kap majd Uravity - már eddig is ő volt az, aki All Might-on kívül a leginkább segített neki túllendülni a dolgokon. Viszont nem tudom, hogy hogyan.