Köszi.
Boku no Hero Academia manga
Eddig csak az animét néztem, pár napja voltam vele úgy, hogy na jó, belenézek a mangába... Hát nem igazán tudtam abbahagyni, úgyhogy most végeztem ki, és szörnyű, hogy mostantól várni kell majd a manga részekre is Egyébként nagyon tetszik a sztori. Most az tetsztene legjobban, hogy egyszer csak megjelenne Tomura Shigaraki meg a kis csapata, miközben az osztály próbálja meggyőzni Dekut, és egyszer csak leesne mindenkinek, hogy tényleg mekkora fenyegetésről is van szó (esetleg Tomura valakit meg is fogdoshatna), és Deku nem véletlen akar minél távolabb maradni tőlük
kisback írta:
Eddig csak az animét néztem, pár napja voltam vele úgy, hogy na jó, belenézek a mangába... Hát nem igazán tudtam abbahagyni, úgyhogy most végeztem ki, és szörnyű, hogy mostantól várni kell majd a manga részekre is Egyébként nagyon tetszik a sztori. Most az tetsztene legjobban, hogy egyszer csak megjelenne Tomura Shigaraki meg a kis csapata, miközben az osztály próbálja meggyőzni Dekut, és egyszer csak leesne mindenkinek, hogy tényleg mekkora fenyegetésről is van szó (esetleg Tomura valakit meg is fogdoshatna), és Deku nem véletlen akar minél távolabb maradni tőlük
kisback írta:
Üdv a mangaolvasók között! Viszont nincs teljesen igazad. Az A osztályból többen is tudják, hogy mekkora fenyegetés lengi körül Dekut. Többen is Shigaraki ellen harcoltak face to face. Szóval szerintem Deku rinyálása az ami nem helyén való. Oké, hogy iszonyat erős lett, de nem cipelhet egyedül minden terhet. Eddig nagyon nem birtam Bakugo karakterét, de most nagyon imádtam, ahogy folyton beszól Dekunak. Pontosan ez az ami most kell neki, egy jó nagy arcon csapás, meg egy kiadós pihenés
kisback írta:
Üdv a mangaolvasók között! Viszont nincs teljesen igazad. Az A osztályból többen is tudják, hogy mekkora fenyegetés lengi körül Dekut. Többen is Shigaraki ellen harcoltak face to face. Szóval szerintem Deku rinyálása az ami nem helyén való. Oké, hogy iszonyat erős lett, de nem cipelhet egyedül minden terhet. Eddig nagyon nem birtam Bakugo karakterét, de most nagyon imádtam, ahogy folyton beszól Dekunak. Pontosan ez az ami most kell neki, egy jó nagy arcon csapás, meg egy kiadós pihenés
De akárhogy is nézzük, még mindig csak elsősök, nekem kicsit olyan érzésem van, hogy ők még mindig egy olyan burokban vannak, amibe Deku valahogy már nem illik bele. Szerintem fura lenne, hogyha most egyszer csak megint ott lenne a suliban és vígan eljátszadoznának. Lehet kicsit túl korán ugrotta meg a mangaka ezt az erőbeli ugrást Dekunak. Valahol igaza van Bakugounak, ilyen erő mellett mindenki más kvázi mellékszereplőnek tűnik. Vagy nem tudom mitől lett hirtelen mindeki ilyen komoly meg erős - esetleg attól a pár karaktertől eltekintve akiket említettél hogy ott voltak face-to-face? Mondjuk az is igaz, hogy kicsit sokat akar magára vállalni így egyedül
Tekintve, hogy Dekué a One for All ezért meglep valakit, hogy ő a legerősebb?
All Might volt a legoverpowerebb karakter a mangában. Erre utal amugy a neve is.
Ez az arc most Deku jellemfejlődéséről szól, de szerintem 5 fejezeten belül vége azután pedig szerintem látni fogjuk a gonosztevőket is mint Dabi, Tomura stb.
Köszönöm mindenkinek a fejezetet!
Na, erre azért számítottam, pedig nagy valószínűséggel ez a jelenetsor - ha más nem vázlatosan - már a kezdetektől meg volt. Annyira a helyzethez, és Iida karakteréhez passzol az egész, és mégis annyira jó. Ahogyan az összes osztálytársa - bár némelyikük mondott ezt-azt - azon kesereg, hogy annyi mindent szeretne, vagy kellene mondania, de nem éri el őt, és amikor aztán - a képességeik kombinációjával - az osztályelnöknek sikerült, és megfogja a kezét, majd elmondja a bátyja, majd Deku szavait...Gyakorlatilag ott, abban a jelenetben, nem csak Ingenium, hanem a teljes osztály fogta meg a kezét. Szerintem ez egy jó zárása, ennek a "harcnak".
Különben az is tetszett, ahogy Todoroki használja a fejét, és próbál Deku józaneszére hatni. Csak sajnos nem sok sikerrel, mert az épp szabadságon van.
Egyesítve 2021.08.13 19:47:57:
Ja, szerintem is olyan 5 fejezet max, ami még ebből a Deku lelkizős arcból még van. Bár nem tudom, hogy utána mennyit fogunk látni a gonosztevőkből. Ha jól értem, most szüneteltetik a tanulmányaikat, de ez Deku visszatérése után is így lesz? Nem lesz valamiféle vizsga, ami az előfeltétele, hogy végre a 2. osztályba léphessenek ők is?
Ugrás a fórumra: |