Azért mondtam, hogy biztos megviselné a testét a Full poweres UI forma, de már nem lenne olyan nagy hatása mint először.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Kettő érdekességet találtam. Egyrészt a rendező elárulta, hogy mi is volt Jiren igazi karakterfejlődése.
A linken megtaláljátok az egészet: https://twitter.c...9619519488
Másrészt a filmmel kapcsolatban.
Ha ez a szöveg tényleg igaz akkor szerintem még esélyesebb, hogy Vegetto lesz a végső ellenfél aki legyőzi!
Goku meg még amúgy se képes még rendesen használni az UI-t. Szóval lehet még azt húzni. Na meg a pusztítás isteneknél is lehetnek erősebb ellenfelek. Pl angyalik. Esetleg ha vannak angyalok legyenek démonok is.
Amúgy meg egy Ui-s Goku is szerintem hasonló erős mint egy pusztítás isten.
A ,,sima" UI Goku vért izzadna egy pusztítás istene ellen, sőt, szerintem nem tudná például legyőzni Beerust, oda MUI kell
MUI Goku szerintem kettő God of Destruction-nal lenne egálba.
Na de milyen erős SSJBlue Vegitto / Gogeta?? Szerintem Beerus- és MUI szintje között van valahol
Tehát ha Broly>>>Beerus, akkor szóba jöhet a fúzió, és ki tudja, lehet, hogy az se lesz elég! Akkor jöhet az MUI Goku
Jaeger, a sorozat hosszabb távú építkezése szempontjából szerintem nagyon jól jönne, ha Beerust és az isteneket eltávolítanánk Gokuéktól. Jelenleg ott vagyunk, hogy Goku erősebb a hakaishineknél, innen pedig nagyon nehéz lesz idővel még tovább fokozni a sorozatot.
Ettől függetlenül még simán lehet Gogeta. (Bár nem szabad elvetni, hogy lehet a táncos fúziónak is Vegito lesz a neve. Toriyamából kinézem ezt.)
Shiro: igen. Alapjában az lenne a gond Gogetával, hogy később nem élveznék a rajongók a fúziót, hanem menne a vita: Miért Vegito volt, mert Gogeta jobb. Miért Gogeta volt, amikor Vegito jobb.
Tudjuk milyenek az emberek, úgyis ez lenne.
Talán mert Gogeta nincs olyan erős, mint Vegeto?
http://naruto-kun...all/503/11
Az még nem kizáró indok. Szerintem a leírás alapján Broly csak megközelíti az istenek erejét a helyes következtetés. Ha Goku nem használja az UI-t, és az ssj blue nem elég nem tudom miért nem lenne elfogadható ha ssj blue gogeta nyerne.
De ha nem akkor jöjjön Vegito, bár az előzetes alapján Goku inkább megint solozni fog.
Gogeta ugyebár nem kánon és ha Toriyama behozza a 30 perce fúziós időn kívül azt csinál vele amit akar. Kijelentheti akár azt is, hogy jelenleg tökéletesen egy szintem van base formában Goku és Vegita ereje, nem kell egyiknek a másikhoz vissza fognia magát ezért sokkal erősebb lesz a fúziós karakter. Ha tényleg tervez vele akkor azt talál ki hozzá amit akar, az ő kezében van a döntés.
Én a fúziónak nem látom semmi hasznát már, egyszerűen felesleges Goku és Vegita részéről. Persze jól néz ki meg minden, de nem ér semmit, egy movie-t leszámítva senkit nem győztek le vele, innentől fogva minek is használnák? Zamasunál is gondolom volt egy kis rajongói nyomás hogy visszatérjen, ott se ért semmit, hamar véget ért. Hányszor akarjuk látni, hogy fúzionálnak, megy a szájkarate majd a végső csapás előtt szétesnek? Mert hogy ez történne az szinte 140%. A másik, hogy Goku és Vegita is azért edzenek folyamatosan, mert erősebbek akarnak lenni, főleg Goku célja az hogy ő legyen a legerősebb, de ha minden erősebb ellenfélnél elgondolkodnak a fúzión, az azt jelentené hogy az edzéseik nem érnek semmit, hiszen saját erejükből nem képesek győzni.
Imperator, a mostani film a rajongókat fogja kiszolgálni, ezt Toriyama elmondta. Ezért jön vissza Broly, vélhetőleg Bardock is. A rajongói kiszolgálás elengedhetetlen része a fúzió. Másrészt ez nem büszkeség kérdése, hiszen ha már tényleg nincs más megoldás a győzelemhez/túléléshez, akkor semmi gond nincs a fúzióval.
Toriyama elmondta, hogy a Zamasu arc-ban 1v1 Goku győzelem volt az eredeti terv, csak felülírták Trunksra és a rajongók miatt Vegitora.
deadtom. A másik oldalról Vegitoval is el lehet játszani ezt. Hiába megy a rajongóktól az 5 perces szétesés dolog, pedig valójában 30-35 percig tartott Blue Vegito a mangát figyelve. A torna utolsó 5 perce is a fene se tudja hány részen át tartott.
Hát igen! A nagy kérdés az hogy tényleg mennyi ideig fog tartani a fúzió! Mert hogy a táncos elvileg nem tart annyi ideig mint ha fülbevalót használnak. Na meg elvileg a fülbevalóval való fúzió miatt Vegetto erősebb is.
Na meg azért az se mindegy hogy a fúzióval legyengítik és utána van esély külön legyőzni is. Meg belegondolva lehet hogy most még fúzió kell az ellenség legyőzésére de ez jó motiváció Gokuéknak hogy erősebbek legyenek és legközelebb már ne keljen nekik.
laszlo222: én mindig is a másik tábort erősítettem, akik szerint ahogy te is írtad simán meg volt fél óra vagy még több a blue Vegitos fúzió. Csak nekem Gogeta karaktere sokkal szimpatikusabb és ezért várom, hogy egyszer majd kánon legyen.
De ezt más sokszor leírtam miszerint én nem feltétlenül akarnék látni semmilyen fúziót a filmben. Egyszerűen csak Gokuék ne tudjanak győzni Broly ellen és persze Beerus se küldjön rá egy hakait.
goku5:"Na meg elvileg a fülbevalóval való fúzió miatt Vegetto erősebb is." De pont ez az, ha behozza Toriyama akkor olyan erőt ad neki amit akar. Attól, hogy Gotenks gyengébb mint Vegito még a kánon Gogetanak nem kell gyengébbnek lenni, csak fél órával kevesebb ideig tartható fenn a fúzió.
Ugrás a fórumra: |