Bastian írta:
Merlin már megszólalt, amikor a Sötét Talizmánokat legyőzték.
Köszi, nem emlékeztem pontosan, nekem nem rémlett
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Bastian írta:
Merlin már megszólalt, amikor a Sötét Talizmánokat legyőzték.
Ha minden igaz, akkor a Telecom Animation Film felel majd az anime sorozatért. Percival hangját pedig egy újonc seiyuu adja. Érkezni fog majd egy PV hamarosan.
----------
Itt is a PV. Nem mutat sokat, de az a kevés legalább szép. Egyértelmű előrelépés a Nanatsu no Taizai anime legsötétebb bugyraihoz képest.
https://www.youtu...p2QGESOUWk
91. fejezet
Ezek után bízom benne, hogy Diodra nem illúzió. Rossz szájízt hagyna bennem, ha Arthur több alattvalóját is hazugságokkal szedte volna össze.
A Merlin dolog meglepett. Jó eséllyel már nincs Camelotban, elszökött, kiábrándult Arthurből, de az is lehet, hogy fogolyként van ott tartva. Ha az előbbi, akkor az a kérdés, hogy mikor, illetve mióta volt egy Merlint megtestesítő tündér Arthur mellett az igazi helyett? Ez egy kifejezetten érdekes szálnak ígérkezik.
Először meglepődtem, amikor Guinevere három lányt mondott. Gondoltam magamban, hogy Nasiens neme közvetetten meg lett erősítve, aztán eszembe jutott, hogy pont Gawaint nem vettem figyelembe Anne és Isolde után.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként fog visszahatni a sorssal való dacolás, ha Guinevere ennyire kihangsúlyozza, hogy nem tanácsos megmásítani...
A banda mindenesetre egy történetszál erejéig még együtt marad. Szüksége is van az osztagoknak az összekovácsolódásra.
92. fejezet
Gawain mindenképpen jól járt azzal, hogy az osztagok együtt bandáznak. Kedvére szagolgathatja a nőket és legeltetheti a szemét rajtuk.
Teaninich olyan nem is tudom... Női Zeldris/Donny forma, akinek Dragon Ball-os szemei vannak?
Macduff pedig Hugo Strange.
Megtörtént az első módosulás Guinevere jövőképében. Tristan veszített kő-papír-ollóban, miután Percival ismétlést javasolt, és nem Lancelot. Egyébként Lancelot olyan, mintha szándékosan veszített volna az első körben, mindenesetre szerintem nem működik a gondolatolvasása, vagy valami akadályozza, ezért van olyan furcsa érzése.
A 18. és a 19. oldal olyan, mintha Suzuki-sensei nem tudta volna időben befejezni, kitölteni tintával. Azt mondjuk nem tudom, hogy ő is hagyományos módon rajzol-e még, vagy haladt a korral és átállt digitális formára...
A kis Tristan hamar férfivái fog válni. Elizabeth után lesz még valaki, akit mamának hívhat, de más okból kifolyólag.
93-94. fejezet
Nem nőtt meg a korhatár, hála a cockblock duónak. No, meg Tristan valószínűleg nem találja vonzónak Io valódi formáját. ^^"
Az biztos, hogy nem egy gyenge karakter, ha csak így semlegesíteni tudja a mágikus erő érzékelését egy egész városban. Nem is Camelot oldalán áll, így kíváncsi vagyok, mit akar elérni.
Különböző élőlények tűntek fel az osztagok és a megjövendölt lovagok szobáiban, szobáinál. Percivaléknál egy szalamandra, a csajoknál egy bagoly, Nasienséknél egy pók, végül egy molylepke a falon Io és Tristan mögött. Elég egyértelműnek tűnik, hogy valaki kémkedik, megfigyeli őket velük, és szerintem nem Teaninich és Macduff az.
Ez itt alul elvileg egy péniszvicc. Chinkonsai a Holtak fesztiválja, Percival meg kihallja belőle a Chinko-t, ami a farok.
https://naruto-ku...ishi/094/4
Jade nagyot nőtt a szememben, bár elképzelhető, hogy Suzuki-sensei a halálának ágyaz meg. Megkedvelteti az olvasósóval, majd később hősiesen feláldozza magát Isolde megmentésének érdekében, ha már majdhogynem garantált, hogy kikapott Tristan ellen ebben a szerelmi háromszögben. Nasiens kapcsán egyébként hasonlóan érzek, de az ő halála nagyobb súllyal bírna, mert elég korán bejött a karaktere, volt idő megkedvelni, nyilvánvaló érzései vannak Percival iránt, de szintén majdhogynem garantált, hogy Anne ellenében veszít. Ha viszont meghal az út során, akkor Percival elő fog törni az a "Halál" forma, amit már láttunk Lionesben, de még nem lett megmagyarázva.
Macduff az új Van Damme.
https://naruto-ku...shi/094/10
Remélem, hogy látni fogjuk, ahogy Gawain megkapja azt a pudingot. Megdolgozott érte.
Vajon a puding vagy a nőkkel való pucérkodás a fontosabb számára?
Chion továbbra is egy irritáló patkány. Szomorú, hogy még a kis extra szösszenet sem válaszolta meg a kérdést, hogy mégis mitől lett ilyen, miért ilyen.
Az sokkal érdekesebb, hogy Griamore fiának neve Dreydrin, ami a Dreyfus és a Fraudrin egybegyúrása.
Ugrás a fórumra: |