" sokszor kívánom húzott volna gumit fateromra."
Ez eddig a legjobb önmarcangoló szuicid megnyilvánulásod. Nekem tetszik.
Duma topic 14
Ishida írta:
Lassan számot kell vetni arról az égetően magasztos kérdésről, hogy:
ki lenne szerintetek a tuti választás Yennefer szerepére a Netflixes Witcher sorozatban?
Én Eva Green és Jessica Stroup között vacilálok. Egy sorozatban még megfizethető Femme Fatale kellene és szerintem ez a két színésznő reálisan kifizethető lenne, főleg, hogy utóbbival a Netflix már komolyan foglalkozott az Iron Fistben. Nektek kik lennének lehetséges opciók?
Micsudi írta:
Reggelre úgy lehült a tegnapi melegből a levegő hogy rendesen fáztam amikor felébredtem és fáj a torkom :/ Nesze neked megrohadok aludjunk nyitott ablaknál. Plussz így délelőtt volt egy családi balhé. Azaz összevesztem anyámmal kegyetlenül. Bunkó voltam vele de igaza volt. Hely de sokszor kívánom húzott volna gumit fateromra.
Valami paraszt megállított kamerával, nem köszönt, nem mutatkozott be, nem kérdezte, hogy szabad e kamerázni, csak megkérdezte, hogy szerintem mi a család. Főnév, válaszoltam, majd közöltem, hogy ha bárhol meglátom ezt a felvételt, akkor perelek és tovább haladtam. A szerencsétlenje nem hiszem, hogy rájött volna, hogy hol hibázott, én meg nem vagyok az anyja, hogy kiokítsam. Kiújult az emberallergiám.
Amúgy az öltözékén a cm2/árpádsáv arányból arra következtetek, hogy valami mostanában divatos homoszexualitás ellenes kampány lett volna a dologból, de hát nem jött össze. Kár, ha normálisan közeledett volna, akkor teli lenne a jutyub a leszbikusokról való áradozásommal.
Hasonló okok végett balhéztam én is össze anyámmal. Első kézből tudom hogy nem tud gyereket nevelni. És van rajtam kívül egy másik kudarc gyereke mondjuk én jobbra vagyok hülye öcsém meg balra. És nem tetszik hogy hugommal is ugyan azokat a hibákat követi el. :/ Na msot szégyenlem magam a helyesírási hibákért. Nemtudom mi van velem. Mehetek el szakadó esében a város másik felére tanúskodni kocsi adásvételihez. Ismerősnek kell és most én voltam jófej szóval lassan kerítem az esőkabátomat és indulok.
Nevelni az anyák nem tudnak. Azért ilyen csökött ez a társadalom, tele szerencsétlen férfival, mert az apának vagy nincs szava, vagy nem szól bele, az anyáknak meg szokása kiherélt gyökeret képes nevelni a fiúgyerekekből. A húgoddal valószínűleg nem lesz ez, nemi előnye van.
Gabesz írta:
Helyesen írva "Hej de sokszor"
Meg eleve, az egész általánosítás, ami számtalan példában nem állja meg a helyét.
Szerk.: Bár történelmileg talán még van is benne valami. Vagy nem. Nemtom. Mindenesetre ez mindenhogyan egy komplex kérdés nagyon lebutított válasza volt.
Saphira írta:
Eleve nem értem, hogy vizionáltad be, hogy azt írtam, anya nem kell. Az anya azért kell, hogy érzelmi támasz legyen, és érzelmileg egészséges gyerekké nőjön a gyerek. Az apa meg azért, hogy olyan ember legyen belőle, aki megállja majd a helyét a világban.
Nevelni az anyák nem tudnak.
Ugrás a fórumra: |