Próbálj meg pihenni. Megérdemled. Tuti van könyv sorozat program amire nem volt mostanában lehetőséged. És pótolhatod.
Duma topic 14
Ismerős érzés. A takarítás a folyamatos háború a saját lakásod ellen amit nem nyerhetsz meg. 19 napot lakunk még ott ahol vagyunk aztán irány Gravesend. Fura lesz itthagyni Nottinghamet, már ismerős volt a város. Tudom hogy kicsi az esélyem rá hogy valaha itt fogok lakni :/ Megint jön a full ismeretlen.
Juj de szép kastély van Gravesendnél. *-* Ma pedig pont egy Nothingham-i cégszékhelyre nyáladztunk kolléganőmmel ahogy Google mapson nézegettük hol van a kolléga. Olyan szép volt a téglaborítás.
Eltünt a karamelladarabom amit féretettem. Lehet kidobtam rakodás közben. T_T Egyidejűleg jelentem a felületes rend helyteált az albérletemben, mélyebbreható takarítás még szükséges, de inkább írja meg valaki a diplomamunkámat, vagy legalább a karamellámat kerítse elő!
Az angolok haldokolnak, meg lehet sülni. Szar ilyenkor tetőtérben lenni. Kérhatek tanácsot? Van egy ismerősöm, nem magyar de tud magyarul, Sosem tanulta csak a szülei miatt tudja a nyelvet. A lényeg az hogy helyesírás zéró, kiejtés rettenetes. Hogyan tudnék neki messziről segíteni? Ezen gondolkozok.
Azért ez Szlovákiában kicsit bonyibb. Most nagyon szeretnék segíteni neki, Túlélt egy komoly balesetet változtatni akar az életén. Én azt mondtam neki tökéletesítse a magyarját, kezdjen el újra angolul tanulni. Szedje vissza a normális súját, cigit tegye le. A lényeg az hogy megbeszéltük mit kéne csinálnia Segíteni akarok.
Ugrás a fórumra: |