Ez a Steak becsapósabb kaja mint az ember gondolná. 300g os szeletet sütöttem ki kis sültkrumplival. Megettem most beütött a kaja KO meg gyomrorm is sokkot kapott. Megtámogattam magam egy Bilagittal. Kipróbáltam Well done a husit. Hát Medium finomabb az az igazság. Gábor konyha perceinket olvasták XD
Mi nálunk majdnem mindig megy a TV öt óra után de csak comdey central meg HBO megy valamikor egy kis Sport A comedy centralt szerintem mindenki leülne nézni valamikor pl.: ha megy egy jó south park rész de nálunk csak úgy van hogy mindenki gépezik vagy telefonozik és ha a fülhallgatón át halatszik a TV zaja akkor rá nézünk.
Amikor elindítasz egy esti kurvázást és megpillantod, hogy a barátodnak hitt médiamogul konkrétan nem is játszott a kedvenc játékoddal egy percet sem. :'(
Lel az Iwasawás avából ismertem fel a profilomat xD Amúgy nem is mondtam, hogy játszottam az eredetivel. A megjelenéskor lehúztam az enkórról, végig vittem 1x, megvettem origiben és azóta hozzá sem nyúltam.
Pár hónapja olvastam, hogy volt egy faszi aki évekkel ezelőtt abba halt bele, hogy álmában bezuhant a házába a levegőből egy tehén és agyonnyomta. Azóta nem derítették ki, hogy honnan került oda az a tehén, de ha igaz, akkor nem csak férges lesz az ember a nyers tehenektől xD
Olvastátok mi volt a Vatikánban most? Az orgia Storyt? Valahogy eszembe jutott róla a rózsaszín Pitbull egyik száma
Plussz rájöttem mi lenne az a találmány amit a sci-ficből áthoznék a valóságba ha csak egyetlen egyet választhatok.
Minden Mentőautóban legyen egy Goauld szarkofág. Mindegyikben. :/
Hát olyan az egyház, amilyen. Tisztelet a kivételnek, mert vannak azért még normális papok meg magasabb rangúak is. De hát azért ahol a főnök kereszténygyűlölő migránsokat akar beengedni Európába, sőt még a templomokba is, ott mit vársz. Ehhez képest némi hasis meg seggbekuki már elenyésző dolog. Ezzel csak maguknak meg istennek kell elszámolni. Nem ugyanaz, mint direkt invitálni azokat, akik kiirtanak minket.
Állítólag már minden katolikus vezetőnek töke tele van az új pápával (vagy nem állítólag, hiszen nyíltan pamfleteket írnak róla), hiszen látszólag a pápa egyáltalán nem érti és érzékeli az európai helyzetet, ráadásul sorra váltja le minden posztból a konzervatív egyházi vezetőket (mintha valami inkvizítor lenne), és több püspök is arról sugdosott, hogy Benedeket politikai nyomásra távolították el a konzervatív nézetei miatt, és politikai körök ültették oda Ferencet. És erről már jóval a Podesta emailek kiszivárgása előtt beszéltek.
ahol a főnök kereszténygyűlölő migránsokat akar beengedni Európába
Azért a főnökön kívül ezt nemigazán akarta senki. Legtöbb bíboros/püspök/atya ellene volt végig.
Pf, my life: vége a vizsgáimnak, és nem tudok mit kezdeni magammal. Olyan hiányérzetem van, mintha még lenne valami dlgom, de nem tudom mi. Kb. minden nap azt álmodom, hogy készülök a vizsgákra, reggel meg, amikor felkeltem, ma is azon gondolkodtam, hogy na, akkor most mit is kell megtanulni. Nagyon gáz és kellemetlen.
Szerkesztette: Saphira - 2017.07.06. 23:59
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.