Amikor egy gyerek drámaian közli az anyjával, hogy "nem vagy az apám", majd faképnél hagyja, az ott van az univerzum legnagyobb trollságai között.
Duma topic 14
http://index.hu/t...as_haboru/
Érdekes, hogy ez a cikk megjelenhetett az Indexen. Szerintem aki ezt a cikket írta már sorban áll a munkaügyi központban azóta.
Capac írta:
mert így több helyen is tudok dolgozni.
Ha megnézzük a mutatókat és statisztikákat, akkor tv-t többnyire cigányok néznek. Mellettük a fehér nyugdíjas réteg van, akik előbb-utóbb kihalnak. A mostani fiatalabb generációk kevésbé fogékonyak a televízióra és amíg a torrent nincs letiltva ténylegesen, addig ezek a generációk nem is lesznek komoly számokban vevők a hazai médiatermékekre.
Ezt olyan gyakran hallom. "Kikapcsolni az agyat". Akkor megnézek egy dokumentum filmet. Vagy egy laza sorozatot. Vagy játszok a mobilomon. Vagy netezgetek. Nem fárasztam az agyam, hogy nézzem ezt az "izét", ami semmi másra sem jó, csak hogy felcsesszen. Nem kikapcsol, leszív. És tényleg butít, nem elviccelni való téma. Nyilván, csak azt butítja, akit lehet, de azokból túl sok van.
Régen, mondjuk 13-14 éves koromig néztem tehetségkutatókat. Aztán egy ideig szinte semmi TV-t nem néztem, majd amikor újra leültem, nem bírtam 10 percnél tovább.
Amit még tudok nézni tv-ben, azok a vetélkedők lennének, ha lennének jók. Néha a Maradj talpont (ide akartam is volna jelentkezni, csak Gundi nélkül már nem az igazi :/ ), meg ha apum nézi a Magyarország szeretlek-et, az mellé be tudok ülni, de általában laptoppal.
Úgyhogy ma már szinte csak sportot nézek TV-ben, meg ha vannak jó filmek a Dunán, mert ott nicsenek reklámok.
Én is kerülöm már a TV-t, egyedül a sportot szoktam nézni.
A butító műsorok mellett már csak a reklámok tudnak idegesítőbbek lenni.
Egyetértek Ishidával, a TV nézés egyre inkább kihalóban van.
Miért nézzek rajta pl trónok harcát amikor le tudom tölteni a teljes évadot és akkor és úgy nézem ahogy akarom?
Vagy itt van már pl a Netflix is.
A tehetségkutatók eleje szokott még vicces lenni, de az is csak egy görbe tükör hogy milyen emberekkel élünk egy országban.
Ugrás a fórumra: |