Nem tudom, de mindenesetre kapja be a Photobucket oldal, hogy elcseszte az aláírásomat.
Duma topic 14
Ment a panaszlevél xD
Tisztelt Cím!
A hibámat elismerem, tényleg csúnyán beszéltem. Azonban ezt az ISIS és Al-Kaida terrorszervezet a Facebookon szabadon, zavartalanul tevékenykedő rajongói váltották ki belőlem. Figyelembe véve ezen szervezetek által a szíriai, valamint egyéb népek által elkövetett borzasztó bűnöket, úgy vélem a kapott büntetés túlzó. Bár a csúnya (valóban nagyon csúnya) beszéd tényleg nem való a Facebookra, ezt elismerem, azonban a körülményekre (ISIS és társai rajongók által kiváltott harag) kérem fontolják meg ennek enyhítését 24ről 12 órára,
Maradva tisztelettel,
*név*
Tudom lehetetlen de mit szólnátok hozzá ha mégis megtörténne?
https://www.youtu...0gr2S876vg
Már az is csoda lenne, ha a jelenlegi magyar többségű területeket visszacsatolnák...
Én meg a jövő héttől új cég alkalmazottjaként dolgozok majd... Ugyanaz a zsozsó, ugyanaz a telephely, ugyanaz a meló... A változás csak a papír lesz.. Nem havi szerződéses leszek egy munkaerő közvetítő cégen keresztül, hanem állandós külsős dolgozó... 7 éve dolgozok a cégnél, most egy új törvény szerint 5 év munkaviszony után át kéne vennie a cégnek minden külsős melóst, nem dolgozhatok tovább havi szerződésesként... Átvenni a cég nem akar, elküldeni se, inkább alapítottak egy új céget az a tizenvalahány dolgozó miatt... Na erre kíváncsi leszek...
Gabesz, én is külsősben vagyok a tévénél. Igazából csak annyi hátránya van az én szakmámnál, hogy az állományban lévőkkel ellentétben engem nem hívnak, ha nincsen meló. De szerencsére dolgozom rendesen, így hívnak. A fizuval sincs gond, számlát adok, azt kifizetnek. Jobb is így, mint belsősnek lenni, mert így több helyen is tudok dolgozni.
Ugrás a fórumra: |