Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Srácok én nem is értem miért várjátok hogy, Gohan átváltozzon. Ki lett mondva már a Z-ben, hogy ezzel az ultimate formával sokkal erősebb. Lényegében nincs szüksége ssj átváltozásra mert alapból már full power. Ugye ezt edzéssel tovább tudja növelni de ssj-ben gyengébb mint ultimateben. De abból igazatok van, hogy se a robotnak se Jimize-nek nem lett volna szabad ennyire megszivatnia. De biztos vagyok bene, hogy büszkék leszünk még rá ezen a tornán fog ő még villantani csak ugye szokásához híven akkor ha eldurvulnak a dolgok.
Deadtom: A Jiren, Vermut jelenet valószínű ez lesz: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A special leírásban benne van, hogy az Istenek utasítják Jirent ,hogy küzdjön meg Gokuval. Vermut telepatikusan üzen Jirennek, hogy ez a gyerek már nagyon idegesítő üsd már ki. És ezért én készpénznek veszem hogy Jiren fogja kezdeményezni a harcot Gokuval és nem fordítva ami eléggé meglepő. Mutatják Ribibbirit is valószínű a rész elején még harcolni fog Gokuval aztán jön Jiren és közbeavatkozik és csak remélni merem hogy ezzel kiüti végre a szerelem erejét )
Gohan mondta még amikor Gokuval harcolt, hogy a célja egy olyan forma elérése amit még előtte senki nem látott. Most ez vagy csak egy távoli cél egy másik arcra vagy pedig tényleg láttunk belőle valamit.
De amugy Gohant kajak úgy szívatják mint Cell ellen. Lehet arra mennek mint ott, hogy dühbe jön majd ha mondjuk kiesnek a többiek előtte és akkor villant. Szinte biztos, hogy erre hajtanak megint...
Igen a szerelem ereje már nem sokat ér a mai világban
Jaeger: Igen ez egy felvezetés mint az erősebb harcos mint egy Pusztítás Isten. Nem hiszem, hogy Gohan ebben az saga-ban fog szintet lépni az sok lenne, hogy Goku is meg ő is. Szerintem innen már számolnak vele a készítők és valamikor a jövőben bekövetkezik az ő új formája is ami egy egyedi dolog lesz senki más nem fogja tudni. De amit írtam az biztos, hogy bekövetkezik pl Piccolo-t valaki nagyon elpicsázza és akkor bedühödik és darál majd. Csak ugye szinte mindig kell valami ami előhozza ezt belőle.
Egyébként: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jiren szerintem nagyon durván bealázza Gokut a Genki Dama-val is. Vagy visszaüti vagy szétüti és szinte borítékolom, hogy megeröltetés nélkül teszi majd ezt. Az előzetesből nekem ez jön le semmi védekezés meg semmi.. És ezzel ő lesz az első harcos aki vissza tudja verni ezt a támadást. Bár Frieza túlélte valahogy de ő sem tudott mit tenni ellene attól függetlenül. De azért Jiren is kapni fog mert van egy rész az előzetesben amikor térdre rogyva nézi Gokut aki lő felé egy kamehameha-t és ő meg félre ugrik.)
Gohant nem hiszem, hogy elpocsékolják egy béna kieséssel. Majd beugrik neki, hogy a családjáért harcol és odacsap.
Azt várom, hogy a sokat mutatott kijátszott és megfáradt karakterek kiessenek és előtérbe kerüljenek a háttérbe szorult harcosok. Abban biztos vagyok, hogy pár harcos csak tölteléknek van bent, hogy a háttérben lévőek remekelhessenek.
Sokat sérültek, és megmentettek:
U7: Sátán, C18, Gohan
U6: Kale, Caulifla
U2: Brianne és a barátnője
U11: Dyspo
Ez kapásból 8 fő és a robotok meg olyan szinten ágyútöltelék jellegűek, hogy nem csodálkoznék ha a következő galaxis az övék lenne.
Figyeljetek ha belegondolunk.
Mivel ez még nem a végjáték lesz így nem hinném, hogy Goku már villantana egy új szintet. Az szerintem csak később lesz!
Gohan új szintjét se valószínűsítem egyelőre, mert egyelőre nagyon nem úgy néz ki hogy képes lenne rá. Sokat kell még ahhoz fejlődnie. De remélem azért még csak mutat még valamit Gohan.
Igen szerintem is valahogy így fog alakulni a sztori de...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A "harc imádó Saiyan" részhez: Gohanra nem jellemző ez a cím és Kale-re sem. Marad Goku, Vegita, Caulifla akikre számítok-. Gokura nem tenném a voksom valamiért úgy gondolom őt kiüti( nem a ringből) Jiren és pár részig nem lesz Goku központú rész.Vagy nagyon kifárad a Genki miatt és azért nem lesz benne egy ideig. Vegita ugye előtte kap egy részt de lehet, hogy az ő harca akár Jirennel vagy Hit-el át húzodik a következő részbe és mégiscsak ő kap még 1 részt. Caulifla a legesélyesebb szerintem de lehet, hogy pont Vegitával harcol majd. Nekem az a sejtésem, hogy Cauliflát Vegita fogja kiütni elvégre ki más tenné helyre a nagyszájú kiscsajt mint a Saiyan herceg És akkor utána adva lenne egy Kale vs Vegita ami szintén adná)
Egyesítve 2017.09.25 20:43:51:
Egy kis teória tőlem a hype miatt egyre jobban kattog az agyam ilyeneken:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Goku vs Jiren harc: Elhúzodik az egész specialba de Jiren legyőzi Gokut. Épp kidobná a ringből erre megjelenik Hit és megmenti( ugye jön neki 1el) és báámm következő rész Hit vs Jiren )
Igen ez is meglehet vagy egy kis módosítás: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jiren azért szabadítja fel az erejét (ami kitaszít szinte mindenkit), hogy visszaverje a genki dama-t. Most vagy ez lesz vagy pedig tök lazán visszaveri azt is és ezzel még jobban demonstrálják az erejét. )
Ugrás a fórumra: |