Konkrétan ez zseniálisabb. Irodalmi-, Amerika kultúrtörténeti- és zenei szempontból is kiemelkedő. Most azt képzeld el, hogy van egy alaptézis, ha feldolgozol egy számot, akkor az 80%-ban szar lesz. Ez azért nem vitatott dolog szerintem, talán az arány is jó. Na most azt képzeld el, hogy itt 80%-ban jobb feldolgozások vannak, mint az eredetik. Konkrétan a Red Hot Chilli Peppers Higher Groundját olyan szinten adják elő, hogy lerökönyödsz, hogy ez milyen állatian van előadva. Csak az ost egy masterpiece . Breaking Bad ebben is kevesebb, hogy ott nem volt olyan kiemelkedő zenei aláfestés, ami itt van. Olyan tökéletes érzékkel vannak a momentumokhoz kitalálva a zenei betétek, amihez fokható talán Scorsese csinált a De Niro korszakában. Aki ismeri a számokat, vagy tud angolul, az értékelheti ezeket az audió és vizuális élményeket egyben. House of the Rising Sun hátborzongató, főleg ha végig nézed Jax útját a negyedik évad végéig. Nem akarok spoilert dobálni, mert ez a sorozat megérdemli, hogy ne lőjék el neked cselekményt. Nem tudom miket akarsz megnézni Jon, de az biztosan állítom, hogy ez a legjobb választás. Sons of Anarchy, nagyon jó alakítások, olyan B kat színészek alkotnak zseniálisan benne, mint a Tiget alakító Kim Coates vagy Bobby szerepében Mark Boone Jr. A többi színészt is sorban lehetne méltatni, kevés emberrel nem voltam elégedett. Lehet túl szopkodom ezt a sorozatot, de az biztos és szent meggyőződésem, hogy ez kötelező darab!
Szerkesztette: Ishida - 2016.07.17. 23:43