Várható volt, hogy ez jön, de mégis nagyon örülök neki. Remélem sorban lebassza mindenki DEkut. XD Köszi a fejezetet.
Boku no Hero Academia manga
Kíváncsi leszek a "harcra"
Nekem mondjuk nagyon bejön mostanság Deku dizájnja, sajnálni fogom ha megváltozik... Pedig ha jönnek az osztálytársak összekaparni, akkor sajnos nem fog ez így megmaradni...
Ez az ütött kopottság, törött, zúzott maszk, fekete, véres, szakadt ruházat nagyon menő. A vért oké, mossak ki, de ezen felül remélem marad még belőle valami
Köszönöm mindenkinek, aki ezen a fejezeten dolgozott!
Na, végre visszajöttek az osztálytársak, és az akadémia. Ha jól értelmezem, most jön az a rész, hogy visszarángatják Deku-t a suliba. Kifejezetten tetszett, hogy mennyire ügyesen kitalálták, mi a helyzet, és Uraraka húzása... Endeavor azért szép kis jellemfejlődésen ment keresztül.
Kíváncsi vagyok, hogy pontosan mit jelent azaz extra védelem, mert AFO ellen egy picivel vastagabb fal nem elég. Olyasmik kellenének hozzá, mint egy erősebb energiapajzs, vagy hogy teljesen föld alá lehessen rejteni a sulit. Vagy, nagyon sci-fis megoldásként, leválasztani az egész komplexumot a szárazföldről, hogy aztán majd távoli nemzetközi vizeken ússzon az egész. Mindenesetre, ez egy jó fejezet volt, és kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz a vége (még ha nagyjából sejthető is).
Most jön az a rész (még nem találkoztam a hetivel, szóval mindennemű egybeesés a véletlen műve, már ha kint van xD), hogy Dekuból még a szart is kiverik, mert megérdemli. Csalódott lettem volna, ha nem tűnik fel végre az osztály, olyan undorítóan mellőzve voltak, hogy az már fájt. Azt mindenki tudta, hogy sem Todoroki, Bakugou meg aztán pláne nem ül a seggén tétlenül azután a rettenet béna levél után. Uraraka komolysága pedig igen tetszetős.
Papirtigriske bár nem tudom milyen forrásból dolgoztok, de a heti alatt a múlt hetit érted?
Mert mindig van 1 fejezet puferja az oldalnak. A héten nincs shounen jump megjelenés ha jól tudom szóval a legfrisebb fejezet csak jövőhéten jön ki. Nézz át a spoiler témába ott már beszéltünk róla páran.
Dekunak meglehet érteni a motivációját. Az első fejezet óta nem ügyel saját magára csak mások testi épsége érdekli. Történtek vele mostanában olyan események ami után érthető, hogy nem akarja, hogy senki a közelébe legyen vagy megsérüljön. Az igaz, hogy pihenhetne többet is nem kéne, hogy ilyen leharcolt legyen, de érthető mit miért csinált.
Jelenleg mivel tudja úgymond "használni" akár 100%-osan is a One for Allt, de 45% is brutálisan erős erővel nem hiszem, hogy a többiek letudják győzni. Itt az érzelmek fognak nyerni. Számomra nagyon úgy fest, hogy Bakugo fogja valahogyan meggyőzni vagy a kezét nyújtani mint Deku tette vele gyerekkorukban.
Vagy troll lesz a szerző és Uraraka szerelmet vall Dekunak mint Sakura tette Narutonak ez az én vízióm.
Hálásan köszönöm a fejezetet. Már nagyon vártam.
Igazából még mindig azt érzem hogy kapkod a mangaka... Még mindig csak elsősök, gyerekek. Tapasztalat ide vagy oda. Egy osztálynyi kamasz nehogy már meg tudja állítani AFO-t akit már ezelőtt 8 generáció sem tudott... Még mindig remélem hogy a széria nem lessz össze b*szva egy nagy végső harccal az U.A-ben azt kalap kabát. Ellenben nagyon jó lenne ha pl-ul a külföldi hősök segítenének újra talpra állítani a dolgokat, dekuék tanulnának még, afoék meg szervezkednének a sötétben tovább néhány évig amíg el nem jön az idő az összecsapásra. Vagy még azt is eltudom képzelni hogy afoék elmenekülnek az országból, és OFA / AFO harcot világ szintre emelnék... mert így lehetőségek ezreit lehetne belevinni a történetbe, hogyan is lett Deku a legnagyobb hős, lehetne építeni a karaktereket, motivációkat plussz, ki lehetne dolgozni hogyan is működnek pontosan OFA / AFO képességeik, mi az a belső "világ" ahol harcoltak. legalábbis, én ezekben bízom.
Ti hogy gondoljátok?
Köszönöm mindenkinek, aki dolgozott ezen a fejezeten!
Huh, ezt a fejezetet is imádtam, dacára annak, hogy az előző alapján lehetett sejteni, hogy valami ilyesmi lesz, így nem volt most benne túl sok meglepetés. A kevés kivétel között van Yaoyorozu alvás széke - ami nagyon tetszett - meg, hogy bár a 4. és 6. képességéről tudnak, de a Fajinról nem.
De nem is ez volt a lényeg, sokkal fontosabb volt most az egésznek a megvalósítása. Ügyesen építette fel a "harcokat" (azt, ahogyan próbálják megállítani), és azt, ahogyan ezalatt az osztálytársai sorra elmondják neki azt, amit szeretnének. A legnagyobbat - most - Froppy szövege ütött a végén. És ez még nem is az egésznek a tetőpontja, mert az a következő fejezetben lesz.
Amúgy Eraser most nyaralni ment, vagy tervez is vele valamit a mangaka? Elég rég szerepelt, és már szeretném látni.
Ugrás a fórumra: |