Ezután a novella után még milyen novállákat fognak bemutatni?
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el újra nézni a Naruto shippuudent és találtam egy furcsaságot:
Honnan tudta a 3. Hokage Yamato "kódnevét"? A Yamato nevet Tsunade adta neki amikor csatlakozott Narutoék csapatához. Kakashi is rácsodálkozott a kórházban, amikor bemutatták neki, hogy szóval ő Yamato.
Ehhez képest a 426. részben, amikor elkezdődött a Végtelen Tsukuyomi, a 3. Hokage a Yamato nevet használja rá, pedig nem ismerhette azt a nevet.
Jah, ez baki. Ügyes megfigyelés
Yamato és a 3. Hokage régóta ismerték egymást, mint az fillerekből kiderült. Hogy ő az igazi nevén vagy a Danzoutól kapottat használta-e, nem tudni.
Ismert neve akkoriban Kinoe és Tenzou volt. Így is nőtt fel a 3. mellett.
Ha most Derex-szel ismerjük egymást személyesen 20 éve, és valakitől hallom hogy kitalált neki egy másik nevet, attól nem fogom őt áll -, vagy csúfnevén szólítani.
Tehát ez baki.
Ha most Derex-szel ismerjük egymást személyesen 20 éve, és valakitől hallom hogy kitalált neki egy másik nevet, attól nem fogom őt áll -, vagy csúfnevén szólítani.
Te voltál az előttem szóló, azért példálózok veled.
Nick vagy igazi név, teljesen mindegy.
5 éve játszom CS és CS:GO játékkal. Azok, akikkel játékban ismerkedtünk meg, nick néven szólítanak, pedig már tucatszor taliztunk. (Ez már köztünk inkább becenév. )
Ellenben, akivel óvodás korunk óta ismerjük egymást, azok pedig csak a keresztnevemen szólítanak.
Ezt a Yamato - Hiruzen példájára hoztam fel. Ez így működik.
DereX írta:
Én úgy tudom, hogy még nincs lezárva még tart.
Tényleg ma volt a befejező Sasukés történet.
Bár szerintem túl idealista volt a befejezés, de azért jó volt. Összességében illet a Narutó világába. Pont amilyen elvárható volt. Bár valahogy én mást vártam, de ez is jó volt.
3 kage is volt benne érdekes módon meg az hogyan is jöttek azok képbe.
A következő is igen érdekesnek tűnik. Majd meglátjuk mit hoznak ki belőle. De hogy Shikamaru is a Tsuchikagéval játsszon együtt na az már kicsit túlzás nem?
Engem érdekelne mit vártál egy megváltoztatott Sasukétől, goku?
Shikaku halála után Shikamaru lett az egyik legnagyobb stratéga a Naruto világában. Lehet tanácskozni ment hozzá, majd kiderül.
Naruto üzenete nagy könnyítés volt Sasuke törekvő személyiségének. Szép rész volt, nagyon jó! Hónapok óta az egyik legjobb számomra.
Nem egészen Sasukétól, hanem a résztől. Nagyobb több hosszabb csatát esetleg látványosabbat. De ehelyett inkább egy bővebb megmagyarázós, mi lett verziót kaptunk, ami még jobb is lett. Sajnos az animékre sokszor igaz aza hogy nincs rendes befejezés meg hogy mi lesz a főhősökkel később. Hála az égnek ez alól kivétel a Narutó hála az ilyeneknek. Ennek is jó befejezése lett mert szép levezetése lett.
Túl idealistát meg arra mondtam megint nem lett senki megbüntetve lényegében, mindenkinek meg lett bocsátva. Kagék is már túl békések együttműködők kedvesek voltak.
Bár tegyük hozzá így a ködrejtek kap pár igen ritka értékes erős vérvonalképességet.
IS!
Nem mellékesen, egy Sasuke, egy jó orvos és egy Byakugan nélkül akár százak is meghalhattak volna. Ezt figyelembe véve vagy szövetségessé teszem az ellenfelet, vagy megölöm. És a Danzou véres - noha hatékony - módszer már nem menő, így marad a szövetség.
Egy életre bezárni meg fene tudja. Kockázatos szerintem. Jó volt ez így. Kagék is végre leszálltak a földre, s úgy is viselkednek. Ez tetszik. Ez az igazi fejlődés. Az idealista világ ilyen felfogással már nincs túl messze.
Ugrás a fórumra: |