Ez kezdett el most terjedni a neten. Nem tudom mennyi igaz belőle, de valószínűleg rajongói trollkodás, hogy ilyen fánk jön a film premierjére. Aztán ki tudja.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
laszlo222 írta:
Azonban adnám, hogy Broly ereje olyan mértéket nőne, hogy már Beerus hatalmát veszélyeztetné, így végül neki kéne elpusztítania őt.
Ultra Ösztönnel Goku harcban erősebb Beerusnél, de a hakaial Beerus meg tudná ölni Gokut.
Nagyon adnék egy pár perces Beerus vs Broly-t a végén. Amikor Beerusnak tényleg az életéért kéne küzdenie egy saiyan ellen.
Az, hogy a hakai mindent elpusztít egy NLF, Gokut nem tudná elpusztítani vele, mert magasabb erőszint=hax resistence ( Dragon Ball világában ez így van, lásd SSJ Blue Evolution Vegeta vs Toppo, Vegeta semlegesítte a Hakait... )
SSJ Blue Evolution Vegeta kb. a halál szélére sodorná Beerust, Jiren meg meg is tudná őt ölni!!!
Ha Broly erősebb mint jiren ( nincs kizárva, ki tudja? ) akkor Beerus teljesen esélytelen az ellen az állat ellen
,,A mangában még mindig reálisabb az erőviszony,,---> Pontosan így van!!
A VALÓDI erőviszonyok így néznek ki ( kisebb nagyobb ugrásokkal ): SSJBlue Goku---> God of Destruction Toppo---> Beerus= SSJBlue Evolution Vegeta---> Jiren---> MUI Goku
( Az SSJBlue Evolution Vegeta vs. Beerus csatában mind2-en meghalnának szerintem )
Először is olyan forma nincs, hogy SSJ Blue Evolution Az animében nem nevezték meg Vegita milyen formában volt. Beerus még nem mutatta meg a teljes erejét, de akkor biztosan nagyjából egy szint lenne a UI Gokuval.
Toppo még messze nem tudta kihasználni a teljes erejű hakait, de Gokut is max alapformában tudná megölni vele Beerus ha meglepné. Ha komolyan harcolnak biztosan nem lenne ilyen alattomos trükk mint a hakai.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Melyik UI Gokuval?
A felesnél lehet,a teljesnél már Beerus nagyon izzadt a lelátón. XD
Jiren erősebb a pusztítás isteneknél ha jól emlékszem ez ki lett mondva,UiMaster Goku meg azért verte,amíg tartott.
Beerus ha meg is verné az azért lenne mert Gokunál hamar elvész az az erő.Alapvetően sem tudja teljesen Beerus azt a formát míg Gokuigen,ez szerintem el dönti a kérdést,hiába a Hakai,ha nem tudja eltalálni (egyébként a mangában Goku is tudja).
Vegeta meg szerintem még azzal a kékkel sincs Beerus közelében,max Kaio-ken Gokunál erősebb ,de az még sehol sincs Beerushoz(megint csak a mangára kanyarodva ott a perfekt Blue egy ütés erejéig volt elég Beerus ellen,aztán jött az ideg betegség és padló,szerintem az animés Vegeta is addig tartana )
Mondjuk jogos, hogy SSJBlue Vegetát alázta Beerus a mangában, tehát megint csak a manga a mérvadó ,nem az anime ami tele van logikai bakikkal...
A Hakai meg ha el is találná Gokut, nem történne semmi, mert magasabb szintet képvisel mint Beerus ( mármint az MUI Goku ), tehát lenullázná a Hakai hatását
Viszont a manga-ban szerintem bőven lesz meglepetés, és az erőviszonyok is átláthatóak lesznek.
De Jiren mindenképp legyőzné Beerust ( mondjuk valószínűleg nagyon nehezen ), MUI Goku meg még tőle is erősebb.
Az UI Goku erősebb Beerusnál dolog már ott megbukik, hogy Gokunak a teste jelenleg nem tudja elviselni az UI-vel járó isteni hatalmat. Ellenben Beerus nyilvánvaló okokból igen.
Broly ereje a Whis által mondottak alapján alakulhat. A Vegita-Gokus edzések legelején elmondta, hogy felesleges átváltozni, mert maximalizálni kell a base forma erejét. Broly szerintem már kimaxolta a base erejét, ezért tudja a fekete haj - sárga szemes base formában tartani a lépést a kékkel.
A legendaryja biztos partiban lesz az UI formával, de mivel Goku teste nem tudja elviselni a formát, nem feltétlenül fogja legyőzni benne Brolyt. Vegita új formáját pedig már a sima SSJ formával is bucira fogja verni, mert az nem több egy x20 kaioken szintnél
Miből veszed , hogy nem bírja a teste? A tornán az animében már kb 3-szor halálra lett verve Goku szóval a végén már nem igen volt 100%-os formában.
Ha a végén is nem kezdi el megsajnálni Jirent akkor még a forma lejárta előtt nyert volna. Arról nem beszélve, hogy a torna rövid ideje alatt elég sokat használta szóval ezzel nem nagyon lenne gond.
Goku mentségére érvként vagy éppen ellene, de a kaito ken igencsak leterhelte Goku testét mert elég sokszor használta a torna közben. Szóval lehet valamennyire a teste azt is megszokta és később az Ui-t is megszokja. De az is lehet hogy mivel túlságosan megterhelte a testét azért nem bírta az Ui-t.
Persze egyszer meg fogja szokni a teste az UI-t, nem véletlenül hozták be nála ezt a formát/állapotot. De jelenleg a nem teljeset azt kb 1-2 percig bírhatja és azután se a leg tökéletesebben érezte magát. A masteredbe meg jó ha fél percig bírta és elég látványosan mutatták, hogy majdnem szétszakadt a teste.
Szóval nem, nem bírja Goku teste jelenleg az UI-t.
Ez a jelenleg dolgot mire alapozod? Dragon Ballban minden relatív, nem ilyen apróságok fognak gondot okozni.
Az u6 tornán Goku a Kaioken használata után is elég rosszul volt, majd utána legközelebb már úgy használta mintha természetes lennne. Természetesen a Super vége meg Broly között edzett Goku meg Vegita, szóval hadjuk ezt a nem bírja a teste a dolgot.
Én kétféle megoldást láttok, vagy győzz Full poweres UI Goku vagy pedig jön SSJ Blue Gogeta a kánonba.
A mangában Goku használta a hakait, szóval én még ezt sem vetem el végjátékként. Amúgy Goku teste szerintem sem bírta, nem véletlenül robbant szét a háta és esett össze véresen. cenzurázottan persze.
A torna vége és a Broly film között azért évek nem teltek el szóval ilyen téren Goku és Vegita edzése nem hiszem, hogy sokat nyom a latba. Persze az is igaz, hogy Goku harc terén egy géniusz, de egy olyan dolgot amit elmondása szerint fogalma sincs hogy hozzon elő azt nem fogja tudni önszántából sok ideig fenntartani. Meg ha annyira tudná használni a film ideje alatt akkor nem veretné szét magát kékbe hanem felcsapná az UI-t.
A kaikkent meg ne keverjük ide mert az ez teljesen más dolog. Egyszer az egy olyan teknika amit valószínűleg mindenki meg tud tanulni aki megfelelő ki-vel rendelkezik, ellenben az ui még az istenek körében is egy nehezen tanulható dolog. Goku a kaiokent közel 20 éve ismeri, attól hogy egy ideje nem használta még tudja az előnyeit hátrányait és folyamatosan tudja ezáltal tökéletesíteni. De egy olyan dolgot amit azt se tudja hogyan hozzon elő és ha félholtra verik sem biztos, hogy átalakul, elég nehéz fejleszteni.
Hat mivel elég unalmas lenne ha jönne Goku, győzne aztán nem lenne történet.
Ő általában mindig a táplálék lánc csúcsán van,amig nem találkozik egy kemény ellenféllel, akihez hozzá ,majd túl fejlődik.
Nyilván ő harcban tud legjobban fejlődni Saiyan mivoltából,de ez nem mérvadó,mindig tovább fejlődik,tehát attól hogy az Ui-tól véresre szakadt a háta csak még jobban bírná legközelebb.
Nem véletlen hogy a Kaio-ken állandóan gyilkolja a testét,még sincs baja,mert minden életveszélyes sérülésnél erősebb lesz,az meg gyilkolja a szervezetét durván.