Akkor használj Corsodyl szájvizet egy-két hétig. Az kifejezetten erre való. Anno amikor rendbe tették a fogaimat és az ínem begyulladt akkor azt mondták az jó erre.
Duma topic 14
Használok szájvízet, de úgy tűnik, hogy teljesen fölöslegesen. De már lejjebb ment a duzzanás, most végig megyek ezen az antibiotikumos kúrán, aztán megyek maszekba fogsebészetre. Szarok rá, inkább kifizetek 20-30 ropit, monthogy valaki szétbassza nekem a számat. Átvitt értelemben ofkorsz, és nem buzin.
Késik a Middle Earth: Shadow of War, az új megjelenési időpont október : (((
Én is mehetek magánba A TB-s orvos az nagyon aranyos, jófej fájdalommentes, de aztán meg hónapokig fáj a foga az embernek. Ja előtte az nem fájt Szóval fogat tömni azt nem igazán tud én úgy vettem észre. Kvázi szétrakta a fogaim, azóta a hideg legkisebb formáját nem bírja a fogsorom. (Előtte azért ici pici hideg nem volt gáz de most... :-S )
szóval az utcsó fogra én már vissza se mentem Így van egy oldal ahol tudok rágni ha a tömés bedöglik és úgy gondolja, hogy akkor ő most fáj.
Remek mi? Volt egy jó TB-s orvos, hát nem nyugdíjba megy? Igaz hentes volt, a modorát se szerettem fájt is a kezelés néha, de legalább csak addig tartott.
Hát tényleg nem jó helyen kérdezed, de a kérdésedre a válasz.
Original Video Animation az OVA-k különálló lemezen, azaz eleinte VHS-en most már dvd-n és/vagy blurayen jelennek meg, más nincs rajtuk, legfeljebb hozzá kapcsolódó OVA speciálok. Tehát nem összekeverendő például a sorozatok lemezein megtalálható speciális, teljes hosszúságú részekkel. Itt a hangsúly azon van, hogy külön lemezt kapnak ezek a megjelenések.
Az OVA-k is lehetnek több részesek, vagyis kisebb-nagyobb időközönként több lemezen jelennek meg, ettől még OVA-k maradnak és nem sorozatok, mégha OVA sorozatként is utalunk rájuk.
Azok a specialok, amik a sorozatok megjelent dvd és/vagy bluray lemezein kapnak helyet. Egy adott műhöz készült kiegészítő anyagot jelent mind az animékben, mind a mangákban. Ezek lehetnek akár 1 perces kis szösszenetek, vagy teljes epizód hosszúságú részek. Lehet belőle 1 rész, lehet belőle sokkal több is. Általában a pár perces specialok paródiák vagy szórakoztató részek szoktak lenni mondanivaló, történet nélkül. A teljes hosszúságú részek meg sokszor sorozatlezáró epizódok, kimaradt epizódok, vagy magyarázó/kiegészítő epizódok. Van, hogy egy sorozathoz többféle special is tartozik.
Remélem így érthető. Igazából, ha az ember csak letölti az animét, akkor nem igazán érti, hogy miért van más neve.
Ha jól értelmezem, az OVA megjelent külön adathordozón, a special nem.
Ma megjártam Pestet, a nyolcker sötét mélységeitől kezdve a világvége Pillangó utcán át egészen a Halászbástyáig, ahol japó csajokkal haverkodtam (még a Deákon is voltam egy metróátszállás erejéig).
Amikor az ember öccse mondja vett kálciumot mert allergiás és be van dagadva a szeme és könnyezik de már jobban van tőle. Aztán amikor elmonodm neki hogy szőlőcukrot is vehetett volna be mert annak is annyi köze van az allergiának mint a kálciumnak és küldök neki egy cikket hogy megmutassam akkor elküld a francba hogy neki jöhet akár milyen orvosi egyetem akármilyen professzora ha neki segít segít -.-" Istenem fogom a fejem. Ha oltásellenességgel vagy lapos földdel jön, nem érdekel hogy erősebb nálam megütöm XD
Inkább magadat járatod le, ha más személyes tapasztalatát körberöhögöd, miközben a te tudásod annyi az egészről, hogy "mer' a novákhunor azt mondta".
http://www.urband...rm=Dandere
Rá merhetsz keresni nyugodtan.
Ugrás a fórumra: |