Micsudi igazából az egyik volt osztálytársam, aki bebaszott egy bögrényi forralt bortól.
Duma topic 14
Van olyan, hogy csak vigyorog az ember 2 deci töménytől, máskor meg fejreáll 1 üveg sörtől...
Ez a Misi gyerek meg ritka nagy madár...
Na de ezt magyarázza meg valaki:
Megy az ember kocsival, utólér egy biciglist... Ekkor a biciglisek mért döntenek úgy hogy szinte állóra fékeznek, hogy már majd feldőlnek? Amikor az ember kikerülni nem bírja őket, mert vagy kanyar jön, vagy jönnek szemből...
Ma is jövök haza, jön a kanyar, a sávomban egy bringás csaj, utólérem, befékez, én meg oldjam meg... Menjen ilyenkor a saját tempójában tovább, a kanyar után úgyis előzöm, de nem ő befékez...
Aes Sedai írta:
Hát az útszéli azért elég igénytelen, de igazából a rendszer kényszeríti ki ezt. Tetszik, nem tetszik a hollandoknak igaza van. Lehet fanyalogni, de ez a dolog sose fog megszűnni. Még amiben egyesek hisznek, hogy majd ha olyan nagy lesz a jólét akkor végetér, de nem fog mert pl. az Emirátusok a világ egyik leggazdagabb országa, mégis a prostitúció melegágya. A gazdagság nem tünteti el a kurvákat, csak az árakat emeli fel. De Hollandiában legalább szabályozva van ez az egész.
Micsudi írta:
Egy üveg Cider a vacsihoz nem önpusztítás. Kikérem magamnak. És bocsi kiöntöttem kicsit a lelkem. Rám fért.
Cider jó esetben 2-3%-os
Saphi, lenne feléd egy szakmai kérdésem:
Ma meló után voltam a fogdoktornál, mert megint begyulladt és badagadt a fogínyem. Aszonta, hogy a bölcsesség fogam miatt van, és zsaljak el a fogsebészetre, hogy kikapják. Írt fel nekem antibiotikumot, hogy szedjem 3-4 napig, aztán áljak le vele. A kérdésem az, hogy mi van akkor, ha legközelebb is begyullad az ínyem, de nem megyek el vele a fogdoktorhoz, hanem magamat kezelem a maradék antibiotikummal?
bloodbath írta:
Akkor már én is kérdezek, hátha tudod a választ, Saphi. : (( Ha valakinek mitralis prolapsusa van, akkor tényleg el kell kezdeni szedni az antibiotikumot foghúzás előtt, vagy elég a foghúzás napján is?
Saphi
Mivel nem tudok a férfi topicba írni, ezt ide bemásolom.
Jon írta:
Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy még olyan kislány.
Most arra gondolsz Jon, hogy 20 éves és mégis fiatalabbnak néz ki, vagy kis alacsony és bolondos még 20 évesen?
Saphi, a röngöny alapján ugyanazt mondta a fogdoktor, mint tavaly. Vagyis, hogy több fogamat is ínysorvadás miatt kell továbbra is kezelnem, a bölcsességet meg minél hamarabb ki kell vetetni, mert rátehénkedik a mellette lévő fogra, ezzel módszeresen tönkre téve azt. A mostani gyulladásnak nincs olyan mély pontja, szerinte csak a fogmosással, vagy valamivel fölsérthettem azt, és csak utána gyulladt be.
Ugrás a fórumra: |