Az lesz az, maga a jaték nem nézett ki rosszul, de azért fps játokot kiadni consolra sztem felesleges, pláne consol exclusivenak
Duma topic 14
Az a brutális, hogy index kommentelők között egyesek szerint teljesen oké, hogy évi 300 ember meghal felesleges terror miatt, elvégre ennyien meg szoktak halni közúti balesetben is, meg telente a hidegben, mégsem háborodik fel senki.
Hála az égnek nem, Nottinghamben még aztán majd London Augusztustól vagy valamelyik elővárosa. Ez még kérdőjel. De most így hogy alapból megélem a gyászt életemben először, így ez most kicsit nagyobbat ütött. Kinek árott az a 22 Tini? Kinek volt jó ez? Ki eszel ki ilyen célpontot? Az tuti én itt angliában közösségi eseményre nem megyek az ziher!
Végülis a terrorizmus legfőbb támogatói a világban Szaúd-Arábia és Katar. Ezeken a helyeken sok városban jó sokan is laknak. Vajon ha minden egyes ilyen merénylet után, mint amilyen a tegnapi volt egy szaúdi vagy katari várost atomfegyverekkel eltűntetnénk a Föld színéről, mennyi idő alatt szoknának le az egészről?
Költő kérdés volt, nyilván még jobban rákapnánk az egészre.
Jon írta:igazából fapofával hallgattam, és meg sem lepődtem az egészen.
SZERK.: megtaláltam a cikket és az idézettel nagyon egyetértek "You were Charlie, you were Paris. Will you be Ankara?"
Én semmivel sem érzek együtt jobban párizsi-londoni bulizó fiatalokkal, mint Szíria halommá lőtt kisgyerekeivel, meg civiljeivel. Emberileg, érzelmileg nem hat meg jobban, sőt, csak lesokkol(t, mert ma már sajnos azt sem), mert nem egy számomra névtelen afgán kisvárosban történt, hanem Párizsban. Nekem legalábbis torokszorítóbb rommá bombázott közel-keleti városokat nézni, mint mondjuk egy felvételt a terrortámadásról, talán mert az mégiscsak alkalmi, a háború meg állandó.
Ez a probléma meg szerintem pont szinte kizárólag a nyugaté, és nem a miénk (még), hála Istennek. Hiába vagyunk mi is Európa része.
Ugrás a fórumra: |