Hát én még csak most kezdtem el az elsőt, a negyedik részt néztem meg, de ez alapján eddig igen
Filmek & sorozatok
Jon97 írta:
Hát én még csak most kezdtem el az elsőt, a negyedik részt néztem meg, de ez alapján eddig igen
Én is megnéztem, Batffleck nagyon király. Superman a szokásos, de nekem már a MoS is tetszett. Luthor is király ,meg a logikai bukfencektől eltekintve a film király. Színészileg rendben van, történetileg is jó, én kifejezetten szeretem ha egy fil ilyen karakterelmélyítős hosszú expozíciót kap. A harcjelenetekkel volt már egy kis gondom. Nem látszódtak rendesen. Még jó hogy este sötétben néztem. Ezt a filmet nappal nem lehet látni. Egy kis fényt már tessék odapakolni ha megy a csihipuhi vazze....... A másik a végkifejlet ami csak arra jó hogy felhúzzák a kedélyeket a JL filmig. (A kis videós kitekintgetések tetszettek)
Megvannak az alap tagok a Green Lantern-t meg a Marsit kivéve. A másik ami szerintem utalás a JL filmre Batman álmában az Omega. Az Darseid jele. Ráadásul Luthor dumál is az apokalipszisről is. Viszont szerintem Braniac is lehet a következő nagy ellenfél. Azt is szívesen megnézném. Na m1 nálam a film 8.4/10
Lex nekem is bejött elég merész volt egy ilyen Lex, de szerintem baromi jó volt. Amúgy nekem nagyon tetszettek a harci jelenetek. Pl mikor Batman elaludt és valami alternatív jelen/jövőben voltunk a sivatagban és ott harcoltak Batmanék Supermen és valami lények ellen. Nagyon szép koreográfiával volt megalkotva.
Louis béna volt, mint mindig. Nem csípem azt a színésznőt, de el tudok ettől vonatkoztatni, viszont a karaktere is béna volt.
Wonder Woman viszont nagyon kis dögös, alig árom az Ő filmjét, meg persze Aquamant is nagyon várom. Jason Momoa!!!
Mikor az elején megtudtuk hogy Bruce Wayne anyukája Martha, már akkor mondtam, hogy ennek jelentősége lesz és voiláááá. Így barátkozott össze a kis S a kis B-vel. Az a jelenet marha gáz volt, a film szégyene, legalja. De addig a jelenetig, szerintem fasza volt. ADDIG.
Nem értem, amúgy miért túlozza el mindenki ezt a Marta dolgot. A név csak egyszerűen ráébresztette valamire, ennyi. Szerintem a valós életben is előfordul, hogy apróságok képesek megfordítani dolgokat, megváltoztatni a véleményünket, ráébreszteni, hogy a francba, ezt még sem kéne.
Én csak a sima filmet láttam, és nekem nagyon felemás volt. Nem olyan szar, mint amilyennek mondják, van pár egészen jó jelenet, viszont legalább ugyanannyi rémesen gagyi és érthetetlen is.
A színészek viszont jók, Luthor nekem is baromira bejött, a zene is jó volt, az akció is rendben volt.
Ha nekem kéne pontozni, 7/10-et adnék rá.
Ui.
Én szeretem Louis-t Pedig utálom az újságírókat.
Kazekage írta:
A CGI-nak semmi köze ahhoz milyen lett ez a film, sőt.
Itt sem csak a látványon van a hangsúly. Legalább nézd meg, ha vitába szállsz a témában. Amúgy a Doomsdayes rajzfilm kibővített elnyálazott Batmanesített verziója a film. Nem lett olyan nagyon siralmas, egy cseppet sem lett olyan szar, mint bármelyik Batman film a 90-es évekből.
Megnéztem a Toy Story 3-at. Eddig nem jött össze, hogy lássam ezt a részt. Az első rész (döbbenetes hogy több mint 20 éve készült) az egyik kedvenc mesém és meg kell valljam, a 3. nagyon hű az első részhez. Iszonyatosan aranyos és bűntudatom is lett, hogy a múltkor kidobtam két plüsst ami régen a polcom volt. A kedvenceimet a mai napig a polcomon tartom.
Akinek még nem volt szerencséje hozzá, annak ajánlom. *-*
Ugrás a fórumra: |