Jó kis fejezet volt ez szerintem.Szerintem is hagyhatták volna,hogy Levy-ék még egy kis ideig sirjanak Gajeel miatt,igy nem volt sok értelme a szavaknak,amiket Levy-nek mondott mikor beszippantották.Az a két kiscsaj nagyon nem volt szimpatikus nekem,örülök neki,hoy végre valaki kiütötte őket.Mira meg szerintem elég keméneyen nézett ki,és szerensére le is nyomta a két kiscsajt.Bár az engem is meglepett,hogy eredetileg kardok voltak.Ez is mutatja,hogy Eilen-nek járna a mágia királya(királynője)cim nem August-nak.Amugy lehet,hogy Eilen megéreze valahogyan,hogy valaki kiütötte a két kis kardocskáját,igy odasietett Mira-hoz.Ugye ahogy már eddig is irtá,ha országoat tud kisebbé varázsolni akkor miért is ne tudna teleportálni is?Bár egy kicsit fura szerintem,hogy pont mikor észrevette Erza-t,akkor otthagyja és Mira-hoz megy.
Akkor most mindenki siet vissza a céhbe,hogy megvédék Mavist.Az nagyon utös lenne,ha odamenne az ellen is és mindeni egy helyen lenne igy végre betoppanhatna Gildartz-is.
Bár én egyre jobban azt gondolom,hogy ő csak akkor fog jönni ha END felbukkan majd.Na de a kövi rész cimére énis iváncsi vagyok. Remélem minel hamarabb kiderül,hogy Natsu testvér Zeref-el,és hogy Natsu-END biztos lessz majd nagyotnézés.

Hát kíváncsi leszek ki fogja lenyomni.

Ennek nagyon örülök de nem tudom mivel lehetne folytatni. Esetleg most Acno kiesik és csak Zereffel lévő dolgok tisztázódnak aztán jön kövi arc-ba Acno.
Esetleg tényleg jönnek az Istenek? 

)