Aki nem hitte hogy valóban a Marvel és a DC Comics ihlette a mangát annak itt egy cikk
https://screenran...-universe/
Pokoli sokat lehet találni a neten csak angolul kell beírni
Boku no Hero Academia manga
Aki nem hitte hogy valóban a Marvel és a DC Comics ihlette a mangát annak itt egy cikk
https://screenran...-universe/
Pokoli sokat lehet találni a neten csak angolul kell beírni
Köszönöm mindenkinek ezt a fejezetet!
Na, ahogy az várható volt, újra bejöttek a képbe Deku barátai. Bár elégé kényelmes megoldást választott a mangaka. Deku le van sérülve, fáradt, koncentrálni alig tud. Ebben a helyzetben simán magukkal tudják vinni, és amíg a kórházban rendbe rakják, a lelkére beszélni. Mert gondolom, nem csak Bakugo van ott. Más osztálys(ai) is, meg esetleg Eraser (egy több képességgel bíró célpont esetén, a Törlés kifejezetten jól jön, és neki is van indítéka). Hogy mit hoznak ki belőle végül, nem tudom, de kíváncsian várom. Abban elégé biztos vagyok, hogy most pihen egyet Deku, kap új jelmezt, és pont akkora meg is érkeznek a külföldi hősök is.
Kíváncsi vagyok, hogy kiket fogunk kapni, ugyanakkor remélem, hogy nem fogják azt elsütni, hogy Deku apja egy külföldön dolgozó hős. Ebben az esetben semmi értelme (az OFA meg a felvezetés miatt mindenki tudja, hogy lesz belőle valaki), amellett a klisémentességnek is lőttek. Maradjanak csak átlagosak a szülei.
"Ha van bármi, ami most Midoriya Izuku-t tudja támogatni, az nem más, mint..." Ezt csak a drámai hatás kedvéért ismételték meg, vagy van valami más oka is?
airking írta:
"Ha van bármi, ami most Midoriya Izuku-t tudja támogatni, az nem más, mint..." Ezt csak a drámai hatás kedvéért ismételték meg, vagy van valami más oka is?
Azt kell mondanom így magyarul elolvasva még jobban bejött ez a fejezet 10/10
Meow, Papirtigriske,Asehi ez mind nektek köszönhető
Szerintem nem választott könnyű megoldást a mangaka. Deku hetek óta harcol mint a gép. Az események egyre rosszabb hatással voltak rá. Tomurával való harc ahol majdnem elvesztette Gran Torinot illetve Bakugot... aztán jött a Lady Nagant incidens is. Ez mind lelkileg és testileg megviselte de nem tehet mást.
Midoriya Izuku ki ő? Az igazság harcosa, aki ha egy embert is megmenthet nincs az a fal ami megállítaná ez ő. Egy igazi hős esetében nem számít a testi épsége csak az, hogy mindenkit megmentsen. Szóval megtörten érkezett el erre a helyszínre úgy, hogy ma már nem egy embert megmentett.
És mi történt? A városunk elégé le van rombolva rá se lehet ismerni ez már elég durva világ vége hangulat.
És ott egy All Might szobor egy felirattal, hogy Én nem vagyok itt... kifordítva All Might mondását.
Deku akinek milliónyi stratégiája szokott annyira el van fáradva, hogy most egy sem jut az eszébe ezért sikerül a tömegnek elkapnia őt. De aztán jön úgymond a régi barátja Bakugo aki megmenti őt.
Abból itélve, hogy azt mondja srácok az osztálytársaira gondol tehát a következő fejezetben ők is megfognak jelenni. Szerintem is arra gondolnok az elődök, hogy a barátai.
Viszont kérdéses, hogy megtudják-e győzni Dekut, hogy tartson velük vissza az Akadémiára vagy pedig folytatja inkább az útját egyedül ez egy érdekes párbeszéd lesz.
Ugrás a fórumra: |