wáóóó de jó rész volt. végre Vegita is reflektorfényt kap. remélem goku most picit háttérben is marad.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
goku5 írta:
Amúgy elvileg a súlyos sérülés gyógyulása után lesznek erősebben a csillagharcosok nem?
Az Ultra Ego kifejezésnél elsőre nekem volt egy olyan érzésem, hogy csak kifigurázza az Ultra Instinct elnevezést, mintha ezen a szinten a nevetséges elnevezések csupán ostoba besorolások volnának számára és ezért lekicsinyíti a jelentőségét, hogy "ha már hívni akarod valahogy, nesze, itt egy csont, rágjad". De aztán olvastam tovább és nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Szerintem barátkozzunk mi is a névvel.
Egyébként meg kimondottan örülök, hogy végre ő is megkapta a saját szintjét (ha a Royal Bluet nem vesszük - azt hiszem, ez volt a neve).
Még tavaly nyáron volt egy nagyobb Vegita pillanat, mikor Moro ellen hirtelen csak az ő technikája bizonyult hatásosnak. Aztán jól elkenték a száját. Most totál ezt látom megint. Felülmúlja (bizonyos értelemben) a legnagyobb riválisát és ahelyett, hogy most tényleg ő aratna győzelmet, nem... megint a padlón marad.
Kíváncsi vagyok, hogy Oatmeal mit tervez, hova ment a hajóval és hogy az öreg nameki közbelép-e.
Nekem hosszú idő óta ez az első olyan fejezet, amit kimondottan szeretnék látni meganimálva, valami epikus zenével és egy igazi csatakiáltással aláfestve. Volt mostanában bármi hír az anime folytatásáról?
Jah nem értem én sem, hogy egyszer miért nem tud Vegita győzni. Én arra lennék nagyon kiváncsi, hogyan fest ez az új formája milyen színű a haja stb.
Bár nem mintha Goku minden esetben győzne ha új formát villantana.
Szerintem nem nagyon akarnak animét csinálni. Lehet Toriyama megköti a kezüket és ha csak ő az áldását adja valamire akkor lehet belőle valami de így...
Majd kapunk egy filmet 2022-ben ahol remélhetőleg már láthatjuk az Ultra Instictet meg Vegita új formáját. A Moro saga azt hiszem régen is manga exkluzívnak volt talán kijelentve az új saga meg még nem futott annyit, hogy animálni lehessen, de ugye a szinkronszínészek is egyre öregebbek szóval nem igazán tudom.
Vegitát elönötte az erő márora, többet és többet akar, mint ahogy az a Namek Saga-ban is szerette volna, illetve a Majin-saga-ban is láttuk.
Elvileg ezt a Vegitát az újraélesztésével "törölték" el, mint olyan központi karaktert, aki a jellemével mozgatja az eseményeket.
Pl: Barátok Közt : Miklós, Dallas: Jockey, stb... szóval azt a genyófélét, akitől egy kicsit mindenki fél, de mégis miatta ülnek le megnézni az adott sorozatot. A feltámadása után inkább a büszkeégével tartották a karaktert a rendíthetetlen csillagharcos herceg szerepében, ami a Babidi kontroll-kísérleteinek való ellenállásaként egyetlen hatásos eszköze volt a halála előtt ,így tehát nem volt nehéz lebutítva átmenteni a jellemét egy kevésbé vérszomjas karekterbe. De tudtuk, hogy ez a vadállat még mindíg ott van benne... !! Bíztunk benne és legbelül azért
még tudtuk,és most meg is kaptuk!! Nem is csoda tehát, hogy ennyire népszerű lett a powerelt karaktere, a régi személyiségjegyeinek színtiszta esszenciakánt tálalásával! Ez olyan kielégülés a fanoknak, mintha ágyba vihetnéd Angelina Jolie-t, vagy Pamela Andersont! A hölgyek pedig gondoljanak, akire akarnak!
Ez az ulltra ego-név szerintem is valami borzalom! Kíváncsi leszek, hogy mi sül még ki ebből...... Véleményem szerint Garanolag nem győzte le Vegitát. Szerintem csak kimerült, de nemsokára újra magához tér majd! Amúgy Hakai-t nem is kiabált még, szóval lehet, h nem is használta eddig komolyan ezt a technikát....
(Mellesleg nem bánnám, hogyha megváltoztatnák Vegita sérülés utána power up-jait egy magasabb szintre pusztán azért, mert ő a herceg, azaz a legjobb vérvonal a Saiyenek között. Azaz jó lenne, ha Goku nem tudná a felépülésekkel beérni... Ez tényleg egy előkelő harci és csillagharcosra jellemző tulajdonság lenne)
Ootmeel tényleg egy érdekes kis AI és Monaitonak is lesz nemsokára szerepe, szerintem.
Amúgy meg: HOL A FRANCBAN VAN MÁR FREEZA??!
Goku nem tudná beérni Vegitát? Az utóbbi nem fogja soha beérni Gokut mert Toriyama nem akarja ezt. Nem hiszem, hogy ez változni fog.
Granolah (Nem Garanolag ) pedig szintén csak szórakozott nem mutatta meg a teljes erejét. De ez igaz Gokura meg Vegitára is. De szerintem most már tovább haladunk majd nem folytatódik a harc.
Freezát szerintem majd akkor látjuk ha az itteni gonoszokat leverik Goku, Vegita és Granolah.
Freezát én a történetszál végére tenném, amikor mindenki szépen lenyugodott a nagy epikus finálé után, amikor már csak haverkodnak, hogy "ja, légy erősebb és küzdjünk meg újra". Amikor már kábé alig állnak a lábukon. És akkor az adott fejezet utolsó képkockájába egy mosolygós Freeza, aki épp nézi őket a szokásos kis borát kortyolgatva. Vagy valami ilyesmit én értékelnék. De őt ugyanúgy jegelték, mint Brolyt vagy épp Jirent. És ez szerintem nem gond egyik karakter esetében sem.
A Moro-történetnél emlékszem, hogy anno beszéltük, hogy mangában lesz csak elérhető, pedig a Susanoo-Goku kivételével én szívesen nézném animálva is. Ha belegondolok, baromira régen véget ért a Super, talán csak kicsit bíztam benne, hogy idővel folytatják majd az animét.
Bár Freeza karaktere fel tudná dobni még jobban az amúgy sem éppen pangó álló vizet, de harc szempontjából elég felesleges lenne. Ha csak nem edzett mostanában megint, mint ahogy a golden forma elérése előtt tette, úgy nem sok vizet zavarna a harcban. Granolah valószínűleg semmi perc alatt legyőzné, kiderülne hogy tényleg utálják egymást Gokuékkal - bár Goku azért valahol szerintem kedveli - aztán meg is akadna a bosszú sztori, mert Elec és a bandája még nem kavarták meg eléggé azt a bizonyos végbél terméket. Coming soon!
Köszönöm a munkátokat!
Azért átgondolva megint csak a kívánságokat nem csak azt képes teljesíteni a sárkány ami a készítője is képes!?
Amúgy meg lehet éppen az a nameki lesz aki majd segít hőseinknek. Mondjuk meggyógyítja őket.
De még mindig mondom, hogy csak azok a bűnözők lesznek itt az ellenségek és a gömbökkel akarnak még náluk is erősebbet létrehozni.
Jaeger írta:
Goku nem tudná beérni Vegitát? Az utóbbi nem fogja soha beérni Gokut mert Toriyama nem akarja ezt. Nem hiszem, hogy ez változni fog.
Freezát szerintem majd akkor látjuk ha az itteni gonoszokat leverik Goku, Vegita és Granolah.
goku5 írta:
Köszönöm a munkátokat!
Azért átgondolva megint csak a kívánságokat nem csak azt képes teljesíteni a sárkány ami a készítője is képes!?
Ugrás a fórumra: |