Nekem tetszett az 5. rész, mert volt benne Clarissa. Plusz én őt Amossal shipelem.
Duma topic 14
De nem is nyírták ki a kecskémet. Itt egy videó rólunk:
https://www.youtu...iEGU-prtmM
Múltkor beszlégettük szaktársaimmal, így a jövőnkkel, családdal kapcsolatban, össze-vissza ugráltunk a témákban. Mindegyik azt mondta, hogy szeretne gyereket, majd, de most nem tudnák magukat elképzelni, még fiatalok, aztán én mondtam, hogy nem akarok és rám másztak, hogy én tök anya típus vagyok. Tök jó anya lennék, hozzám illik a gyerek.
Felmerült bennem a kérdés, hogy ezt miből szűrték le? Alig beszélgetek velük, max órán, alig ismerjük egymás, most miből jön az, hogy valaki "anya típus" vagy nem az? Mitől lennék én anyább típus, mint ők? o.o
Seva, még érik benne a gondolat, azért nem csinálta még meg, amúgy sima társas topic lenne, nem bsg társas topic, de ha megcsinálja normálisan, (nem csak hogy valaki nyit egy topicot, hanem szépen megcsinálja) akkor majd mesélek róla.
Szerintem is illik hozzád a gyerek. Külső meg kisugárzás szempontjából is. De tény, hogy én sem ismerlek annyira, hogy igazából ezt kijelenthessem. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy nagyon meglepődtem most ezen a kijelentéseden.
A társas topicnak én is úgy látnám értelmét, ha igényes. De amúgy egyszer szervezhetnénk is bsg társas estet, nekem annyira lenne kedvem. *.*
Már feljebb írta Syzy hogy lehet nyit, és nagy eséllyel fog, hamarosan.
A BSG a Battlestar Galactica sci-fi sorozat rövidítése, amiből készült egy társasjáték és +2 kiegészítő.
Seva, hogyhogy meglepődtél a kijelentésemen? Úgy gondoltad, majd soksok kis Minime-m lesz?
Ugrás a fórumra: |