A következő fejezet címe szerintem egyértelműen Eileenre és Erzára utal. A mostani fejezetben trollkodott Trollshima, hogy mindenki azt hitte, az anya-gyermek ők lesznek. A következőt már nem fogja.
Aztán ki tudja
Mindenesetre én sokkal jobban örülök, ha testvérek lesznek, mint szülő-gyermek.
Szerintem meg egy anya-lány tragédia sokkal hatásosabb lenne, mint hogy két testvér elvesztette egymást. Mert ha ez is az lesz akkor nagyon hasonlítana Yukino történetére. Jobb lenne valami újat bedobni
Hát nem tudom ki mit mond, de ez a mostani különkiadást tökéletesen elmeséli, hogy miről is szól az egész Fairy Tail.
Fanservice.
Mindenkinek.
Az eredeti sztori is erről szól. Csak ott van egy kis történet...
Lehet, hogy sokkal hatásosabb lenne az anya-lánya tragédia, de Eileen szerintem túl fiatalnak néz ki ahhoz, hogy Erza anyja lehessen. Számomra a testvérpárosítás lenne a legelfogadhatóbb az opciók közül, még ha ez a Yukino-Sorano szálra is hajazna. Amúgy is Mashima mostanság újrahasznosít dolgokat (gondolok itt pl. Bloodman erejére vagy Neinhart mágiájára), szóval nem lennék meglepve, ha a sister cím a Scarletekre utalna.
Szittyka: Nos, igen, mostanság egyre több a fanservice, de az omake fejezetek ilyenek szoktak lenni, bár már a rendes mangában is kezd zavaró lenni a sokat mutató női testrészek száma. Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy "kis története" van csak. Jó története van a FT-nek, főleg, ha Mashima választ ad az eddigi kérdésekre és még beleveszi az időutazást is valamilyen formában, akkor szerintem igenis jól írta meg ezt a mangáját. ^^
bloodbath írta:
Jó története van a FT-nek, főleg, ha Mashima választ ad az eddigi kérdésekre és még beleveszi az időutazást is valamilyen formában, akkor szerintem igenis jól írta meg ezt a mangáját. ^^
Nem is kérdés hogy jó története van a Fairy Tailnek bár....Én azt sajnálom hogy a belső Dreyar konfliktus kissé elsorvadt a fejezetek között. Pedig engem érdekelt volna hogy mi történt ott. *Laxus fan* Meg kicsit túl egyszerűen találtam hogy Laxus csak úgy bedarálta a Raven Tailt a mágikus játékokon. Akkor mi értelme volt oda küldeni kémkedni Gazillet?
Itt megjegyezném hogy a Mest kémkedni küldése is kissé elsorvadt. Mert azt se tudtuk meg hogy őt miért küldte el.
Zera visszatérése: Ahhoz képest hogy mennyire fél az idegenektől elég határozottan okította ki az elején Gazillet. XD Korábban írta valaki hogy Zera elég gonosz személy volt amikor élt.... Nem kifejezetten volt gonosz csak el volt kényeztetve. De már akkor változásnak indult amikor Mavis megmentette az életét. Szóval szerintem nyugodtan mondhatjuk azt hogy ez a Zera az igazi Zera nem pedig egy Mavis által kreált "megszelidült" Zera.
Arra is kíváncsi leszek hogy Eileen mit akart ezzel az "egérré változtatom Hisuit mert vicces" megmozdulással...
Ó és az Eileen Erza kapcsolat.... Végre kiderül minden Erza múltjával kapcsolatban ugyanis voltak még homályos foltok. Ez érdekes lesz<3
Na, ha a sensei ellőtte Mirajane-t erre a 2 kis senkire én falnak megyek.Ha a Sátán Soul kevés is lett volna, bedobta volna a Sitrit aztán az elég is lett volna.De nem.......be dobta a lehető legkeményebb formát 2 tizedeangú harcosnak.........Mira megint csak boksz zsák lesz.:/
A fejezet címe megint trollkodós lett. >< Hát sosem lesz már szó a Scarletekről? De legalább végre megtörtént a nagy Yukino-Sorano találkozás is, Mira új satan soul-ja pedig nagyon ütős lett. ^^ Az outfit elég jól néz ki, bírom a Tartaros jelet is rajta, no meg a Plutogrim lábakat. Ráadásul az a fej, amikor mondja, hogy felfalta a lelkeket... Ellenben Eileen hogy került oda hirtelen Mirához? Múltkor mintha kicsit máshol lett volna. ^^'
Dragneel the white? Lehetne már jövőhét.
Jó kis fejezet volt ez. Mirának az új démonlelke nagyon badass. Én nem csodálom, hogy kifulladt, hisz már napok óta harcolnak a 2 kis csajszi pedig még semmit nem csinált, és nem hiszem, hogy Eileen jobb kezei kis mitugrászok lennének. Érdekes, hogy mindaz amit Augusttól vártunk, hogy Ő a mágia királya mind Eileenre lesz igaz, egy tucat mágiát mutatott már. Abban is biztos vagyok, hogy csak egy gondolati kivetülés áll most Mira mögött, kizárt, hogy Natsuékat otthagyta volna a mercurios palotánál.
Vad elmélet: Mi van ha Erza is egy kard? Mondjuk a legelső, amit a saját csontjából készített? Ezért van rajta a seb. Mondjuk az a katana amit mindig végső esetben használ, az a saját valója? Durva lenne.
Nekem is tetszett. A fejezet is és slorasil elmélete is. Pedig szerintem ez csak egy mágia a sok közül.
Örültem, hogy Mira végre kapott szerepet és nem is vártam mást, minthogy kiüti azt a kettőt. Azon viszont meglepődtam, hogy kardok voltak felruházott személyiségekkel.
Sorano-Yukino találkozásnak én is örültem de kicsit mehetett volna reálisabban is Ha gyerekkorom óta nem látom a testvéremet nem biztos, hogy egyből felismertem volna ^^"
Irenétől meg egy csomó mágiát láttunk már. Mi zárja ki azt a lehetőséget, hogy nem tud teleportálni?
A Levy-Gajeel pillanat most nem igazán jött be. Szerintem túl hamar rájött Levi, hogy Gajeel még életben van. Én hagytam volna még egy kicsit a bizonytalanságban
Dragneel the White: Nem hiszem, hogy bejön még egy Dragneel. És abban is biztos vagyok, hogy most nem Natsuról van szó.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez érdekes elmélet meg Erza karaktere nekem kezdett már kifulladni ez kicsit felpezsdítené. Ha meg valamit bele akarunk magyarázni akkor mikor Midnight ellen harcolt ráfoghatnák hogy azért nem használt rajta az illuziója (tudodm hogy a mű szemével magyarázták )
A fejezet maga közepes volt Mira meg remélem nem most lőtte el minden puskaporát .
Hát igen, jól benéztem a fejezet címét
Jó fejezet volt, Mira kapott egy kis reflektorfényt. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar vele Mashima. Valószínűleg semmi komolyat, mindig ezt csinálja, sejteti az erejét, de valós, komoly harcban mégsem használja.
Szerintem nem biztos, hogy rossz az, hogy Levy már tisztában van az igazsággal. Minek húzták volna tovább...már eddig is kicsit műdráma volt, hát még ezután.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Mira és Eileen között. Szerintem egészen biztos, hogy az ő, és nem valami illúzió, vagy gondolatikivetülés. Lehet, hogy valami csapdát akar Erzának felállítani... vagy valami játékot. Hogy jöjjön el, és szerezze vissza Mirát...nem tudom.
Mindenesetre ha most mindenki egy helyre megy...akkor remélem, hogy ott már végre igazi balhé lesz
Én nagyon örülnék, ha Mira végre rendes harcot kapna, hiszen egy S szintű mágus könyörgöm, összes gyerekkori flashbackben az volt egy badass démon a csaj, szadista...Közbe semmi komolyat nem láttunk még tőle és még elvileg erősebb is mint Erza. HA valaki akkor Ő az egyik legjobban ki nem használt karakter... Illetve Lisana...Én soha nem érettem azt hogy mindkét testvére démoni alakot is feltud venni, illetve elszívni ,Ő meg szórakozik a hülye állataival... :DD
Amugy sokat filozófia ezen a White Dragneel dolgon, és arra jutottam, hogy talán Zeref mesél Mavis ekkor az időkről amikor még nem sötét varázsló volt, vagy maga a személyiségére vonatkozik, amikor éppen nem elborult. Mert Zeref volt idő mikor nem sötét mágus volt, vagy is fehér mágus volt...( hosszú szakállas, horihórgas, vágtázik Keselyüstökön XD)
Nem volt rossz fejezet, bár én nem szeretem Mira-t.Attól még h Levy megtudta első találkozásuk ezek után úgyis epic lesz.Sorano Yukino nem nagyon érint meg, viszont van egy ötletem a Whtie Dragneel-re.Ugye előző 2 cím családtagokra utalt ebből következik az hogy itt is a testvéri kapcsolatukról lesz szó. Zeref beszélget majd Mavissal és elmondja neki hogy bár ő a nagy sötét mágus van egy ember (nem is gondolná milyen közel) akit fehérrel fog jellemezni.Elmondja Zeref Mavisnak h Natsu az öccse.+ Talán még megtudunk többet is,mint eddig.