Az egyik aki megtámadta Dekut az Overhaul nem?
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Jaeger írta:
A karok nélkül van valaki egy fehér ingben arra gondolsz?
Végül is lehet de a képességéhez meg kellett érintenie az adott talajt vagy embert. Szóval mit tudna most tenni?
312. fejezet
Tévedtem, tényleg Overhaul az. De remélem, valami magyarázatot is kapunk rá, mert ennek nem sok értelme van. Azt értem, hogy a történtek után összetört, de:
1. Ha nincs keze, gyakorlatilag nincs quirkje, akkor mi a haszna? Főleg úgy, hogy a jelek szerint az eszét sem tudja úgy használni, mint régen...
2. Hogyan vették rá erre? Felfogta, mi történik egyáltalán? És ha igen, miért segítene az ellenségén?
Amellett sokkal jobb állapotban van AFO, mint hittem. És, mivel bármilyen képességet adhat bárkinek, sokkal veszélyesebb gonosztevőkkel kellhet szembenéznie Deku-nak. Már, ha még lesz ilyen támadás, nem tudom hová fog kifutni a dolog. Mindenesetre gyanús, hogy egy újabb quirk-t fog felfedni majd a mangaka.
Az Overhaul tipp tényleg jó volt
Szerintem inkább az a kérdés, hogy a felbérelt zsoldos nőnk miért vigyázz rá? Mi a kapcsolata Overhaul-al.
AFO athatott volna valamilyen regenerációs képességet Overhaulnak meggyógyul a keze aztán újra mehet a buli.
Dekunak megsérült az ütés csillapító segédeszköze.
A zsoldos nőnk pedig a legjobb sniper, szóval szerintem a füst nem válik be mivel követni tudja a célpontot a lövedék. Az biztos, hogy szerintem nem fog kikapni. És nem tudtuk meg mi történt All Might-al
Én tippem elrabolják All Might-ot és majd Dekuék mennek megmenti és ott lesz valami nagyobb boss.
Lehet csak azért nem mutatja, mert most Deku harcára fókuszál, de az sem kizárt, hogy tervez vele valamit. Az elrablás is egy logikus opció, bár az kicsit túl kényelmes megoldás lenne. Erre már akkor gondoltam - meg szerintem sokan mások is - amikor kiderült, hogy All Might Deku-val tart. Viszont, attól még lehet, hogy tervez vele valamit. Nem kizárt, hogy a csavar az lesz, hogy már az elejétől fogva volt egy vésztervük erre az esetre, és ezzel lepi meg az olvasót a mangaka. Vagy, lesz egy nem várt találkozás. Az eddigiek alapján, két beszélgetés hátra van, Stain és All Might, meg Deku és Toga Himiko között (úgy rémlik, tőle is meg akarta kérdezni ugyanazt, mint Uraraka-tól). Meg, valamit Eraser-el is kellene kezdenie Horikoshi-nak. Karakteridegen lenne, ha csak így magára hagyná Deku-t, valahogy szerintem be fog vonódni ő is (ha nem is most).
313. fejezet
És igen, bejött a tippem, most vetette be a 3. képességét. És igen, ha All Might-nak átlagos kocsija lenne, már meghalt volna.
Az viszont kemény, hogy így képesség nélkül, csontvázként is milyen karizmája van.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotban lesz Deku, mert elégé gyanús, hogy két elődje (köztük az, akié a képesség) is próbálta őt lebeszélni róla.
Illetve, hogy Overhaul-nak milyen szerepe lesz, az elkövetkező néhány részben.
All Mightnak még így is megvan a kisugárzása
Deku szerintem jelenleg nem sérül meg a OFA miatt, de a bekapott sérülése az nem tudom mennyire jelentős.
Ez a harmadik képesség pedig harcművészeti tudást adna Dekunak? Vagy mitől tudott ilyen gyorsan ekkorát ugrani?
Illetve kérdés, hogy ezzel győzött-e.
Ugrás a fórumra: |