Nem hiszem, hogy valaha azt írtam volna, hogy ezerrel spoilerezz. Keversz valamit, szerintem a másik topicból.
Ennek ellenére erre a topicra ráférne a moderátori közbenjárás.
Boruto anime
Dova
Na a mangával nincs akkora bajom. Hogy hiányizk Kakachi egy dolog. De ha ott tényleg terhes Sakura akkor az mindent visz, mivel azután tűnik el és az van amit mindenki említ vagyis Sarada nem ismeri az apját. És éppen ez a bajom a mostani animével, hogy ott már hokage szóval olyan 2-3 évvel korábban lehet a mostaninál de akkor meg Saradának ismernie kéne, mivel csak nincs úgy a faluban, hogy ne találkozna a családjával. Viszont amit írtam a mangáró az igaz akkor az lenne a teljesen logikus.
roku
Teljesen egyetértek a Rinnegannal kapcsolatban veled. Nagató is éppen hogy bírta pedig ő Uzumaki volt hatalmas életerővel. Még maga Sasuke is csak akkor használja amikor szükséges máskor nem.
Viszont Narutó a másik világban már mikor nem volt a faluban bőven felvette a harcot vele. Szóval a faluban is tudott volna harcolni úgy ahogy kell ha nem foglakozik a falusiakkal.
Igen, Egy Hokage, aki nem foglalkozik a falusiakkal. Ráadásul Naruto. Ne vedd magadra, csak egy rövid szarkasztikus blokk
De azt hiszem értjük egymást és ez a lényeg.
Sasuke távollétével kapcsolatban én azt gondolom, hogy Ő keresi az indokokat, hogy ne kelljen hazamennie. Egyszerűen nincs bátorsága a falu elé állnia azok után, amiket tett. Igen, még akkor is, ha a falusiak nagy része nincs képben Sasuke múltbéli cselekedeteivel. Ez inkább önostorozás, mint valódi vezeklés. Valójában az óta nem volt otthon hosszabb ideig, hogy a háború végetért és Kakashi amnesztiát adott neki. Viszont majd ki fognak derülni dolgok Sarada születésével kapcsolatban, amik arra engednek következtetni, hogy valószínűleg annyira nem akar a faluban lenni Sasuke, hogy még a lánya sem ott fogant meg. Tudom, hogy ez is egy olyan téma, amitől néhányan a falat kaparjátok, mert túlságosan mélyen belemegyünk a dolgokba, de így lehet szerintem rendesen érvelni egy álláspont mellett.
roku
Értelek és egyet is értek veled.
A mai rész is egész jó volt. Lényegében egyben leadták a mangát kisebb változtatásokkal, de jó volt ez így.
Valahogy erről a részről semmi különös nem jött le, de azért érdekes, hogy ki tudja milyen nem ellenőrzött forrást hasonlít össze Saradával. Még a spoiller nélkül is érdekes. Még jobban akarják húzni a dolgot, az embereket félrevezetni. Na meg hogy pont Narutó na tudna ilyen dolgokról!?
Nagyon úgy néz ki hogy a jövő hetivel vége is lesz a Gaidennnek. De akkor meg pláne nem értem hogy miért írták több helyen is hogy a 24. részig tart majd. És hát akkor nagyon úgy néz ki hogy maradnak azoknál a változtatásoknál amit csináltak és nem hozzák be a mangás kihagyást (változtatást).
Nekem nagyon tetszett a mai rész! Most tetszett ez a folyamat hogy itt ott kiegészítették a cselekményt, az az egyik kedvenc momentumom volt mikor a végén Suigetsu arrébb rohant mikor Naruto mondta hogy beszédje lesz Sasukével. . A cenzúrára kíváncsi voltam a műtétes részeknél, de egész jól megoldották. Tetszett még az interakció Naruto és az Orochimaru banda között, Oro ahogy mondta hogy jön neki eggyel, meg ahogy Suigetsuval is társalogtak, látszik hogy Hokageként mindenkivel képben van. Persze ez alap, de jó látni. Amúgy Oro ott Mitsukira gondolt ha jól tippelem, először gondolhatott volna Borutora is, de ha már megköszönte tuti Mitsukiról van szó.
De...a kedvenc jelenetem, amikor Naruto visszaemlékszik a gyerekkorára miközben Saradát próbálja nyugtatni....az iszonyatosan bejött....az a zene, azok a képek-ábrázolások közben, tényleg azt éreztem (és érzem mindig mikor megnézem) hogy mintha már tényleg egy legenda (legyen az Naruto személye vagy a történet) lenne az egész ami lement a Nartutoban...a kedvenc jelenteim között lesz az biztos. Nem gondoltam volna hogy egy visszaemlékezés lesz, de ez van . Valamint számomra végérvényesen azok a zenék a kedvenceim az egész sorozatban, amik akkor halhatók mikor Naruo visszaemlékszik, valamint ami a végén van mikor útnak indulnak ( mind a kántálós, mind a sima hangszeres formája)....elképesztően jók!
Amit még kiemelnék, hogy Sarada szinkronhangja nekem nagyon tettszik, jó/szép/érdekes hang, ahogy pedig a mai részben is hozta azt a szomorú-sírós részt nekem nagyon tetszett, tényleg át lehetett érezni. Persze mindenkiél meg lehet ez, meg senki se úgy szinkronizál a sorozatban hogy szarok bele csak mondjam fel, de nekem Saradánál ez különösen érződik.
Egyetértek, jó rész volt. Sarada karaktere most már asszem jobban fel van vezetve, mint a többieké. Sokkal mélyebb, mint Boruto és mennyivel jobban hasonlít Narutora... Nemtom miért, de nagyon bejön ahogy kiemelik Sarada sharinganját. Az nekem is furcsa volt, hogy Suigetsu meg tudja mondani, hogy a köldökzsinór Kariné... Bár amilyen idióta simán belefér, hogy rámondja, mert tartogatja.
Az eltartott egy darabig, hogy milyen gyerekről kérdezett Orochimaru, de végül csak leesett
goku a 24. részig simán eltarthat ez a sztori. Az csak 2 epizód.
Ez a sharingan kihangsúlyozásnekem is nagyon bejött.
Bár nem igen tudom miért hasonlítana annyira Sarada Narutóra? Narutónak sokkalta rosszabb volt.
Nekem lényegében azonnal leesett hogy Mitsukiról volt szó nem tudom másnak miért nem?
Ja amúgy tényleg honnan vette ő is hogy az ő köldökzsinórja. Az lényegében Saradáé volt gondolom, de az anyját hogy kié honnan lehetne tudni? Eleve élő személy mintáját kéne hasonlítani. Vér nyál haj stb.
Amúgy az előzetesben már azt is mutatják hogy Sasuke búcsúzkodik a falu előtt és hát azzal van vége a Gaidennek, szóval nem hiszem hogy a 24. részig húznák.
Volt visszaemlékezése Mitsukinak, amiből kiderül. Nomeg a movie-ban is mondja. De hogy ezt így megbeszélte Orochimaru és Naruto, meglepett.
Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű, de... Mi a fene köze van ide Itachinak? Az, amit én tudok Itachiról egyáltalán nem hozza ki ok-okozati összefüggésként Shin akcióját... Sasuke meg csak annyit mond, hogy "már minden világos"...
Nos lehet félreértelmezte Itachi tetteit. Azt csak nagyon kevesen tudják hogy valójában ő a falut védte, mindenki más szemében egy veszélyes bűnöző volt aki könyörtelenül levadászott mindenki. És így a Shin által vágyott evolúció megvalósul... nem tudom lehet túlgondolom de első blikkre nekem ez jött le.
Hát én is csak úgy tudom elképzelni hogy Itachit mint valamiféle példaképet tart fent, valami idilli példaképnek tekinti. Nem tudja róla az igazságot így félreértelmezve a tetteit.
De ezt az evolúciós maszlagot én sehogy nem kötném Itachihoz. Szerintem ez az ő tévképzete.
És hát azért is tartja magát inkább Uchihának mert ilyen a képzete és képes befogadni a sharingant a teste. De amúgy hogy a fenébe vannak a klónjainak is sharinganjai, ráadásul mindnek ugyanolyan azonos képességgel? Igaz egy azon klón, de a szemet akkor se magyarázza. Pláne mint ha a klónoknak a sajátjuk lenne nem beültetett.
Goku, most magyaráztad meg, klónozással. A Sharingan is a gének alapján öröklődik, tehát klónozással tovább lehet örökíteni. Orochimaru jól magyarázta, mintha élő Kage Bunshinok lennének. Ugyanazon kinézet, ugyanazon képességek.
Ő nem Uchiha és a sharinganja is beültettek. Szóval hiába klónozza magát a sharingannok nem a saját eredeti teste részei. Szóval azokat nem lehetnek a sajátjuk. Max ha a szemeket is klónozza és azokat ülteti be. Azt meg nem hinném. És ezért mondtam, hogy azok mintha a sajátjaik lennének, pedig nekik nem kellene hogy sharinganjuk legyen.
Ugrás a fórumra: |