Köszönöm az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszi a fordítást!
Valami kegyetlen jó volt ez a rész! Kapott rendesen mind két fél, persze a Marleyiek sokkal többet. Amit igazán nem sajnálok mivel ők kezték újra az egésszet. Ha nem baszogatják a szigetet semmi nem történt volna, de telhetetlenek voltak és vissza kapták ahogy kell. Csak pár karaktert sajnálok hogy rajtuk csattan az ostor mint pl Gabi és "volt" barátai és a titánok. Észre sem veszik mennyire kinvannak használva, de majd csak leesik a tanzusz. Eren eggyáltalán nem érzéketlen csak betartotta az igéretét. Eren inkább egy lúzernek volt beállítva az elején aki akármennyire is akart segíteni mindig rábaszott, vagyis nem ő hanem a szerettei és ismerősei. Nem védeni akarom Erent mivel nem a kedvenc karakterem de mégis csak a poklot élte meg gyerekként. És igen, gyerekként gyilkot is mivel meg csak így menthette meg Mikasa-t az elmebeteg állatok elől. Nagyon várom a köv részt! Köszi még 1x!!!
Köszi a fordítást!
Király rész volt. Több helyen is láttam, hogy sokan egyik oldalnak sem tudnak igazán drukkolni, de nekem öröm látni ahogy hullik a sok marley-i, már csak a számomra legidegesítőbb maradt, Gabie, de remélem előbb utóbb ő is nullázásra kerül. Bár lehet ha Marley-val is 3 évadott töltöttünk volna nem ez lenne a véleményem, de így nem kérdés.
CGI ide CGI oda ez valami elcseszettül jó rész lett, szerintem ott van a legjobbak között eddig az egész sorozatban Köszi szépen a fordítást!
Engem már csak a Fenevad Titán CGI-ja zavar a többieké teljesen jó szerintem és külön pacsi hogy a kolosszus titán 2d animációt kapott (Bár szerintem ez egy rejtett trollkodás volt a Mappa részéről, hogy pont őt animálják meg így )
Ez volt a szezon eddigi legjobb része! MAPPA fenomenális munkát végez, sajnálom őket amiért annyi fenyegető üzenetet kapnak. Nem ezt érdemelnék.
Eren fokozatosan megszilárdítja a pozícióját, mint a TOP 1 MC, számomra legalábbis. A karakterfejlődése eddig valami iszonyatosan jó.
tyber16 írta:
külön pacsi hogy a kolosszus titán 2d animációt kapott (Bár szerintem ez egy rejtett trollkodás volt a Mappa részéről, hogy pont őt animálják meg így )
Köszönöm szépen a feltöltést
Sokmindent leírtak előttem, de néhány dolgot szeretnék kiemelni . Az egyik az a zene a Bestia titán megjelenése alatt, az tiszta hidegrázós volt, a másik az Armin mimikája, amikor ránéz a tengerészre, mangában nekem sokkal jobban átjött a vívódása saját magával, tudta mire készül, tudta hogy ártatlanokat fog ölni, mégis rávette magát és megcsinálta. Falco és Gabi tehetetlensége és kétségbeesése is nagyon ott volt . Nekem ez megint felért egy visszacsatolással. Eren is rengetegszer viselkedett így.
Galliard meg nem épp az eszéről híres bár neki nincs közvetlen tapasztalata a felderítőkkel.
Magath sem egy szívtelen ember, attól, hogy egy kemény Marley katona, nem disznókként kezeli Gabiékat, ez tetszik
Aki meg ezek után panaszkodik a CGI-ra annak nem tudom hogyan lehetne kedvében járni, mert rettentően jól néz ki, igaz a legeslegjobb rajzokkal ne veszi fel a harcot, de a MAPPA szinte csodát művel
Rezso írta:
Köszi a Forditást! Eszméletlen ami itt folyik. Marley visszakapja azt amit Erenék kaptak a falak között. És igy hogy bemutatták a Marley oldalt is, azokat a karaktereket is megkedveltük. Szóval igy rohadtul nehéz azt mondani, hogy na igen büdös Marley megérdemli, pedig mégis ez az igazság. Én ezt a csatapöröly titánt sajnálom. Nagyon keveset szerepelt és amit szerepelt az is úgymond gyenge volt. Úgy be volt harangozva, hogy ő milyen erős és tényleg az volt, de mégse. Vagy Eren lett túl erős. Hát hányszor alakul még át?? Apropó nekem ez az új Eren egyáltalán nem jön be. Flegma büdös bunkó lett. És iszonyúan kegyetlen. Sose hittem volna hogy ilyenné fog válni. (De persze amiket átélt amúgy megérthető ez a karakterfejlődés) Szóval kiváncsian várom, hogy hogyan tovább. Bár már sajnos csak egy rész van aztán szünet
Na, akkor osszuk szét a kételyeket: jelenleg kettesével dolgozzák fel a fejezeteket, most tartunk a 104. fejezet végénél. A 16. részben tehát (9 rész van hátra, vagyis kb. 18 fejezet) a 122. fejezettel fejezzük be az évadot. Elvileg a 139. vagy 140. fejezettel véget ér a manga áprilisban, vagyis 18 fejezetnyi anyag vár majd még feldolgozásra (9 rész a jelenlegi tempoval).
Honnan veszik az emberek, hogy ez a 16 rész lesz a komplett évad, és most jön egy "félévadzáró"? Nem tudom. Annyi biztos, hogy 2 forrás is megerősítette, hogy ez a 16 rész a Part 1 - az anime zenei producere a twitteren véletlenül (felrakott egy képet a papírjairól, amin ki volt írva, hogy Part 1), valamint a japán Netflix is Part 1-ként jelentette be. Egyes teóriák szerint azért Final SEASON az alcím, mert az utolsó 18 fejezetet mozifilmben fogják feldolgozni, és ezen a Kimetsu sikerét elnézve nem is csodálkoznék.
Tehát: nem tudunk senmiféle szünetről, és az is nagyon valószínű, hogy ez az évad nem az utolsó mozgóképes Shingeki no Kyojin.
Én nem tudok rosszallóan tekinteni Erenre. Itt már nincs jó és rossz oldal, csak háborúzó felek. Annyi meg annyi animében eljátszották már azt a naív idealizmust, hogy jön a gonosz, akit a végén a főhős megkímél, mert ő ilyen nemes lelkű. A következő, mégnagyobb gonosz elleni harcban, meg már a barátjuk lesz, aki korábban meg akarta ölni őket. Eren viselkedése sokkal realisztikusabb. A szeme láttára ölték meg az anyját, tucatszámra hullottak el a barátai, bajtársai. Ilyenkor már nem foglalkozol olyan apróságokkal, mint magasztos erkölcs. Csak mész előre megszállottan és nem finomkodsz, mert a másik fél sem fog.
Ugrás a fórumra: |