Tegnapi rész miatt írtam. Nézd meg, majd írd le újra, ha tényleg úgy gondolod.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Na igen nem volt ereje tejében az biztos, viszont nem is igen harcolt jóformán. Sasuke is inkább ésszel harcolt minthogy erőltette volna Susanó erejét.
De ami a nagyobb hogy volt képes olyan nagy és erős forgószélre? Ez már Kage szint. Ő meg azért nincs olyan szinten. Nekem inkább ezzel volt gondom.
Amúgy maga a rész elment egy jó történetnek. Viszont azért nem ér fel a kezdeti résszel, és ahogy nézem a következő sem fog. Pláne az meg csak januárban jön.
Nem volt rossz rész viszont annyira jó sem. De azért szívesen néztem.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez a forgószél volt túl nagy jutsu egy ilyen mezei shinobinak. Sasukét még meg lehetne magyarázni, hogy visszafogta magát, de hogy egy Perfect Susanoot egy kezdeti forgószél így megerőltessen...na mindegy.
Az előző részben még érdekes volt ez a csavar, de a mostani annyira nem jött be, igaz a visszaemlékezést szinte átpörgettem, magyar nélkül nem is nagyon kötött le. Remélem a végére kicsit felpörgetik a storyt meg az akciót, azok tök jók benne, csak marha lassúak. Sasuke intelligens taijutsuja viszont nagyon király.
Drága gokuka. Egyem a szíved.
Naruto "egyszerű" chakra palásttal megvédte a shinobi haderőt a 3. szinten álló Juubi Tenpenchii-étől (kataklizma), ami ahhoz képest, ez egy gyenge fuvallat. Nem több!
Ebből nyilvánvaló következtetés, hogy miért is van oka Madarának és Indrának sírnia.
Egy Perfect Susano'oról beszélünk. Ezt vegyük már figyelembe. Kilóméterekről hegyeket vág ketté. Egy bijuu se tudja megállítani, akkor egy ilyen lófityma tornádó elég hozzá? Hát ez kész röhej!!! Annyira szánalmas, hogy mikor láttam mit barbárkodtak össze a készítők, én szégyelltem magam. Szó szerinte! Kedvem lett volna elsüllyedni a fotelben. Undorító idióták.
Alapvetőleg a Genkai Hakuri no jutsu egy 'S' osztályú Kekkei Touta technika. Tsunade chakra átadással ezt még inkább feltuningolta, mégsem volt elég ahhoz, hogy megsebesítse a Perfect Susano'o-t.
Zárójelben!!! (Hagoromo Perfect Susano'oja speciel a Juubi bijuu bombáját is blokkolni tudta. A 2. szinten álló Juubi bijuu bombáját!!!)
Hát akkor mi ez, ha nem komédia?
Valami csillagok együttállásának idétlen baromságának magyarázata még is van erre, ami nincs! - Akkor is ott van Sasuke Rin'negánjának a Gakidou képessége, amivel egyszerűen elnyeli a Ninjutsut, mert AZ VOLT!
Összelehetne még ennél is jobban szedni az érveket, de úgy vélem ha ebből nem fogsz egyetérteni, akkor nyilván nem is akarsz. Ne érts félre, nem a magam igazát akarom beléd tuszkolni. Állj elő racionálisabb magyarázattal.
itachi01 Ööööö.. a szívem inkább hagyd meg! Úgyse lenne jó ízű, nekem meg még kell is!
Amit írtál azzal egyet is értek, bár már az a Susanó túlzottan erős. De teljesen igazad van. Rendes Susanónnak egy suhintásával kellet volna hasonló szelet keltenie (bár erre mondom hogy már már túl nagy erő).
Szóval mentségük a szerzőknek nincs ha az előzményekhez hasonlítjuk. Meg se kellet volna éreznie Susanónak.
Max védelmére (bár még arra is gyenge) hogy csak védekezésre használta.
Amúgy Sasuke Rinneganja képes elnyelni a Ninjutsukat, mert nekem ez hirtelen nem rémlik. Na meg a Rinnegane nem is használta. csak egy kicsi a M.sharingant. Az előzetesből úgy néz ki hogy tán a következőben fogja csak. Bár már az hogy milyen erős szemtechnika lehet az amihez rinnegen kell. Pláne hogy a lány klánja is bírt ezzel míg az uchiha klánnál még a M.sharingan sem volt jellemző mégis képesek voltak elűzni legyőzni őket. Na ez is igen érdekes.
Nincs semmiféle "bár". A Perfect Susano'ot ilyennek harangozták be. Ennyi. Ne csináljanak segget a szájukból. Madara azt mondta, hogy a Perfect Susano'o maga a pusztulás. Támadásai után át kell rajzolni a térképet.
És ez így van jól. Csak tiszteljék már meg azt, amit elénk tárnak.
Madara szemeivel tudta használni Nagato a Gakidou képességet. Obito is szerintem, mert azt mondta, hogy a Ningendot használhatná Yamaton az infók kiszedése miatt, de akkor meghalna. Ebből következtetek. Madara tudta használni, azt láttuk is. És Sasuke is lenyúlta Naruto chakráját. Sőt! Sasukétől még Banshou Tenint is láttunk.
Igen goku, jól mondod. Erről beszélek!
Szóval mentségük a szerzőknek nincs ha az előzményekhez hasonlítjuk. Meg se kellet volna éreznie Susanónak.
Szerintem a E.M.Sharingan mutatása csak szimplán képi utalás. Madara sima Rinnegannal is képes volt a megidézésre. Szerintem emögött csak annyi van, hogy a Susanoo sharigan technika alapból, ezért mutatják az EMS-ét mindig ilyenkor. Hiszen a Rinneganja is az EMS továbbfejlődése. Asszem az Amaterasut is mikor használja Kaguya ellen, azt a bal Rinnegannal csinálta.
Bár Madarának ment ugye szem nélkül is a bijuuk ellen a sima Susanoo, de szerintem az szimpla hiba.
Igen, mivel bal szemében van az Amaterasu, és a jobba annak alakmanipulációnak képessége.
A szemek nélküli Susano'ok használatára van magyarázat, amit Tobirama ad meg Sasukének.
Az agy kezd el spéci chakrát termeli trauma után, ami megváltoztatja a szemeket.
Szem kikerült, chakra meg van.
Egyik szemén Izanagit használt Hashirama ellen, amire ugye megvakult. Viszont miután felébredtek a Rin'negánjai, reaktiválta azokat. Legalábbis ez a logikus magyarázat, mely nem csak logikus, de rávilágít a Rin'negan egyediségére és annak hatalmára, mely akár egy vak szemen is felébredhet. Ezek csak feltételezések.
Hát ez a Typhoon dolog elvileg Kekkei Genkai azért lehetett ilyen erős, mellesleg nem tudom ti mit láttatok de nem sérült meg Sasuke Susano'oja. Simán félbeszakította amikor eltűnt. Gondolom nem akarta átformálni a fél térképet, gondozni küldte el Konoha nem bolygót rombolni.
Sussano felébredéséhez szükség van mind2 mangekyou sharinganra.Azonban a használathoz már nem kell Mangekyou.
Amikor Madara nem nélkül használta a Sussanot.Azt nem mondanám bakinak. Mert Itachi szintén Mangekyou nélkül használta a technikát:http://naruto-kun...ruto/393/5
Egyszer se volt megemlítve,hogy a használathoz kell a 2 Mangekyou.Csak az ébredéshez kelett.
A M. sharingan biztos kell a Susanó felébresztéséhez. De szerintem még a használatához is. Az előzőn Itachi meg azért nem kaszálta mert már amúgy is eltűntben volt. Szóval gondolom nem kell. Sasuke is aktiválta a M.S. a susanóhoz aztán meg visszaváltott sima Sharinganra harc közben.
De ha már Bakik akkor ott van az előző rész is amikor is Sasuke a jobb szemével idézte meg Amaterasut! amikor is az a bal szemben van jobbal csak manipulálni tudja.
Rinnegan meg alap hisz az a M.s. továbbfejlett változata.
Amúgy megint az előző része visszatérve ott attól a késtől megsérült a Susanó. Ez is érdekes momentum volt.
De nekem még mindig az a bajom hogy volt képes olyan erős tornádót megidézni? Legyen az vérvonal képesség vagy sem. Akkor is kage szintű erő kéne hozzá. Sasuke meg Narutó viszont már jóval a Kage szint felett vannak szóval nekik ez nem igazán kellene nagy gondnak lennie sem.
boakris írta:
Simán félbeszakította amikor eltűnt.
Na igen elfelejtettem, hogy azért Sasuke rinneganja szerintem akkor sem képes az elnyelésre ahogy Obitó sem tudta. Azért az egy szem nem ér fel a 2 szem erejével és képességeivel. Amúgy az ellökés is csak az animében volt a mangában nem szóval ebben sem lennék biztos. Az energia elszívás meg más kérdés.
Amúgy itt Sasuke csak az egyik szemét használta. Az azért nem ér fel kettővel. És főleg úgy hogy nem a Rinnegant használja. A harc során csak 1 sharingannal harcolt végig mag annak a M.s. részével a rinnegan erejét nem használta. Szóval azért ez még nem a biju leverő üzemmód. Ez igaz nem magyarázza a Susanó gyengeségét de azért ezt is vegyük már figyelembe.
Ugrás a fórumra: |