Gyengébb minőségben már kint van a manga lassan 2 napja, elvileg ma kerül fel rendes minőségben is. Még nem láttam az utolsó anime részt, de akkor nagyon jó kilátások vannak megint, ha még mindig nem szerepelt még 1 tag sem benne.
Egyesítve 2020.07.20 17:11:43:
48 : https://mangaplus...er/1007318
Közbe elolvastam, nem tudom mennyire lehet írni róla addig amíg még nincs magyarul, ezért inkább spoiler közé rakom.
Annak örülök, hogy végül eltudott menekülni. Gondolom azért azt csak nem lépik meg, hogy most is elpusztítják Konohát, mikor a jövőben biztos el lesz. 2-3 évenként azért fura lenne. Amado túlságosan is irányító szerepbe lépett át, mintha mindent eltervezett volna előre. Az a blöff is, hogy Shikadai nyakán nincs semmi...
Érdekes volt a végén Sasuke, hogy így kijelenti, hogy képes Konoháért meghalni, régen pedig elakarta pusztítani azt. Nem az a fura, hogy ezt ő mondta, hanem hogy ő elsőként és nem Naruto.
Végül Borutonak is igaza van, hogy ők ketten még Jigen-t se tudták legyőzni, akkor hogy akarják most a sokkal erősebb Isshiki-t. Ha Boruto egy gyerek is és nyilvánvalóan nem rendelkezik akkora fizikai erővel sem, ráadásul chakrával sem, akkor is van néhány képessége ami segíthetne Sasuke + Narutónak. A szeme képes átlátni dimenziókon is, így tudna szólni előre, hogy mit fog áthozni, a Karmájával pedig használhatna egy láthatatlan felerősített Rasengant-t és így legyőzni Isshiki-t, mivel a szeme csak a látható dolgokon működik. Mivel ilyen képességekkel van megáldva nem is kell feltétlenül túlszárnyalnia az apját chakra mennyiségben, egyébként sem tudná. Inkább ezeket az adottságokat kell továbbfejleszteni szerintem. Fizikailag nyilván kell erősödnie, de a jövőbeli képességeit a szeméhez kellene igazítania, valamint a karmához. Szerintem most van a legnagyobb esély rá, hogy az elkövetkezendő fejezetekben láthassuk a szemét ismét.
Egyébként már az előző fejezetnél feltünt, hogy mennyire sokat javult Ikemoto rajzolása. Nézzétek vissza az előző fejezeteket, meg a mostanit is. Már mi se írtunk hónapok óta semmi rosszat róla, redditen se senki. Nagyon sokat fejlődött.. Nyilván van még hova, de ahonnan indult, s ahogy már a régi szereplőket is megrajzolja.. Hasonlítanak az anime megfelelőjükhöz.
Szerkesztette: DereX - 2020.07.20. 18:24