Elizabeth arcát még mindig feltűnően takargatják, vajon mi történhetett vele?
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
oozaru írta:
Azt a mindenit, nagyon felpörögtek az események!
Nagyon furcsállom, hogy Lancelot konkrétan ,,alázza" Arthurt... ennyire erős lenne?! Akárcsak Tristan is ilyen bika?
Logikailag akár Tristan -akár Lancelot darabokra szedné bármelyik Parancsolatot (mármint ,,eredeti" Galand, Estarossa stb.)
Azért nagyon remélem, hogy lesz valami csavar a történetben, mert az nagyon logikátlan lenne ha Arthurt most kikapna. Mindenesetre szerencsére megjósolhatatlan, hogy mik fognak történni a jövőben.
oozaru írta:
Köszi a fordítást!
Egyre érdekesebb lesz a történet, Lancelot ereje nélkül nem sok mindenre mentek volna, úgy látszik. Gondolom most majd következik mindenkinek az intenzív edzés. Percival erejére leszek kíváncsi, ki tudja őt segíteni, hiszen az ő mágiája igazán senkiéhez sem hasonlít.
80. fejezet
Nem tetszett ez a végkimenetel. El tudom fogadni, ha Lancelot a Bűnök szintjén van. Azt már kevésbé, hogy úgy jött ki a harcból, hogy nem vette komolyan, és csak a végén indult volna be. És mindez egy egyelőre látatlan 3 év alatt történt, nem a történet közben fejlődik fokozatosan.
Arthurék hajója legalább menő.
81. fejezet
Anne arckifejezései aranyat érnek. Szerintem jobban járnak vele a fiúk és Nasiens, ha csendben maradnak.
Thetis szinte biztos, hogy Derieri reinkarnációja ezek után. Micsoda éles váltás, hogy egy közelharcos helyett "botos" mágus lett.
Jaj, a Lancelotos rész... Teljesen rendben van, hogy soha nem szerette romantikusan Jericho-t. De olyan, mintha már most érezne valamit Guinevere iránt, ami szerintem nagyon gáz. Nyilván apja fia, de akkor is. Tehát Jericho azért "veszített", mert soha nem csókolta szájon, és soha nem nevezte magát a szeretőjének. Látszólag ennyi elég ahhoz, hogy már eljátsszon Lancelot a gondolattal.
Tristan féltékeny, nem akar lemaradni. Gawain pedig átéli az Escanor/Napsütés éjjeli hatást, és félénk, puhány mentalitással küzd? Bár az is lehet, hogy csak ennyire retteg Arthur haragjától.
Ugrás a fórumra: |