Hát akkor jól átkúrtak xD
Ez a gépem, ami szintén 300k fölötti és bőven elég neki az 500w. De a te pénzed, a te dolgod.
Duma topic 14
Hát akkor jól átkúrtak xD
Ez a gépem, ami szintén 300k fölötti és bőven elég neki az 500w. De a te pénzed, a te dolgod.
Én pénzem? Nekem teljesen ingyen van ez az egész, Capac. Egy centembe se kerül.
És konkrét emlékeim szerint azt mondtad, van alkatrészed ami 5 éves (nem tudom, nem néztem át alaposabban, miket jegyezgettél össze). Azokhoz lehet hogy elég az 500w. Ne hasonlíts ilyeneket vadonatújakhoz. MÉG ha egyébként vannak régebbiek is, amik 1k körül igényelnek - mert vannak.
Mindegy, ne menjünk bele, programozók és számítógépekkel foglalkozó emberek dolgoznak a gépemen. Úgyhogy bármit hoznak össze, nekem csak jó lehet.
Látod, akkor nem olyan ördöngős dolog az, ha valaki felújítja a gépét, vagy teljes cserét hajt végre (nekem ilyenre lehetőségem eddig nem volt - most adódott). Az pedig soha nem hátrány, ha a jobb alkatrészt választod, amennyiben megengedheted magadnak (ez szerintem PC esetén alapszabály, de legalábbis íratlan). Nyilván minden vásárlás kockázattal jár, lényegtelen mit veszel s mennyiért, de öcsém se spórolt annak idején, még ha nem is olyan drága gépe van mint neked, mégis 4 éve hibátlanul működik és a legtöbb dolgot viszi is. Szerintem az ismerőseim is logikusan jártak el, amikor nagyobb teljesítményű procit vettek, mintsem hogy "Jó lesz az..." címszóval beledobtak egy rosszabbat, ha már a többire ennyit áldoztak.
Miért is írtam faszságokat? Ha az ember vesz egy drága tápot, akkor azt évekig nem kell leváltania még akkor sem, ha egy komplett konfigot húz rá. A nagyobb táp jobb táp hozzáállás is hülyeség, mert az egyetlen dolog amin meglátszik a különbség az a villanyszámlán lévő összeg. Egy átlag felhasználónak teljesen felesleges 800-1000w tápról hajtania a gépét, kivéve, ha van benne egy Titan XP SLI-be kötve. Na akkor kell egy combosabb táp. De szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy magyarországon hány embernek telhet nem hogy kettő, de egy Titan XP-re is.
A nagyobb táp jobb táp hozzáállás is hülyeség
Egy átlag felhasználónak teljesen felesleges 800-1000w tápról hajtania a gépét, kivéve, ha van benne egy Titan XP SLI-be kötve. Na akkor kell egy combosabb táp.
Heni, kezdem azt hinni, hogy trollkodsz és azért írsz ennyi baromságot. Egy proci soha a büdös életbe nem fog 200 wattot enni. Még egy 8 magos AMD bulldozer sem eszik többet 125 wattnál, 200 wattnál meg leégne. Egy vga is akkor eszik 300w-nél többet, ha rommá ki van tuningolva a picsába. Könyörgöm, ha fingod sincs a gépekhez, akkor ne próbálj már úgy tenni mintha lenne és a másik lenne a hülye.
Micsudi, én egy M2 SSD-t fogok majd venni, mert kb úgy 30x gyorsabb mint a mostani SSD és nem is drága. Az egyetlen akadálya a vételnek az, hogy kurvára nem akarom újratelepíteni a wint xD A
múgy a win 10 azért IS a legjobb oprendszer, mert a jelenlegi alatt cseréltem le a télen a gépet és úgy indítottam a wint, hogy nem húztam újra. Gondolkodott pár percig, majd be is bootolt xD régen a w7-et már az rektelte, ha csak kicseréltél egy ventit a gépben a mai napig nem értem, hogy miért lett akkora kult op rendszer az a foshalmaz.
Igen Capac. Életem a trollkodás. Csak azt nem értem, miért nem látod azt, amit írsz. De, valószínűleg ez meg a trollkodás jó oldala, a Jedi oldal. Azért reméld, hogy ezt komolyabb szakember nem látja. Én pedig igyekszem nem mutogatni nekik, még ha fel is villanyoznám vele az estéjüket.
Én mint komolyabb szakemberek között évek óta dolgozó mondom neked; beszélj meg mindent esténként ts-en, mielőtt bármit leírsz.
A véleményedért pedig hálás vagyok, köszönöm.
Sasha írta:
Én mint komolyabb szakemberek között évek óta dolgozó mondom neked; beszélj meg mindent esténként ts-en, mielőtt bármit leírsz.
Ugrás a fórumra: |