Eszerint beigazolódott az elméletem,miszerint azért néznek ki a mostani részek olyan rosszul,mivel készülnek a specialra(A trailerből is látható,hogy a DBS részeknél csak újrahasználják az intro jeleneteit,vagyis még mindig munkálkodnak a specialon,így nem tudnak a sima részeken dolgozni)
Elképzelhető, hogy úgy lesz vége a specialnak, hogy Goku szintet lép? Arra gondolok, hogy erre építik fel az egész specialt. A nagyrészében agyonveri Jiren, majd a végén egy bő 15 percben a szintlépést.
Ezzel a sneciállal kapcsolatban már csak egy baj van!
Mégpedig hogy nagyon messze van még Október, ha már tudjuk hogy akkor lesz majd a legjobb!
Ilyen ha az ember tűkön ül.Lassabban telik addig az idő. Már csak az addigi jó részekben bízhatunk hogy azok majd csillapítják kicsit a vágyunkat addig.
Egy apró kérdés a speciallal kapcsolatban, hogy ez az egy órás special konkrétan milyen hosszú lesz? Mármint amcsi sorozatoknál ha azt írják, hogy 1 óra, az a valóságban nem annyi, mert ebbe legalább 20 perc a reklám. Japánoknál nem tudom hogy ez hogy működik.
Itt sem lesz annyi sajnos. Konkrétan 2 részt fogunk kapni egy napon. A Tv-ben reklámokkal együtt kb 1 óra.
Itt az egész bejelentés fordítása:
spoiler
Nekem ebből az jön le, hogy akkor a végső harcok fognak elkezdődni, nem csak a Goku vs Jiren. Gondolom néha mutatja Gokut Jiren ellen, utána a többieket, csak annyi lesz a különbség, hogy a résztvevők nagy része már nem lesz bent, csak a fontosabb harcosok.
106.részben az U2es harcosok ellen mennek, szerintem tuti kiesik 1-2.
Marad a specialig 2 rész, a 107. és a 108.
Egyikben szerintem U3 kap nagyobb szerepet, mert egyedül csak róluk nem volt külön rész. A 108.-ban meg kiszórhatnak még pár harcost és jöhetnek a keményebb csaták.
Itt sem lesz annyi sajnos. Konkrétan 2 részt fogunk kapni egy napon. A Tv-ben reklámokkal együtt kb 1 óra.
Itt az egész bejelentés fordítása:
spoiler
Nekem ebből az jön le, hogy akkor a végső harcok fognak elkezdődni, nem csak a Goku vs Jiren. Gondolom néha mutatja Gokut Jiren ellen, utána a többieket, csak annyi lesz a különbség, hogy a résztvevők nagy része már nem lesz bent, csak a fontosabb harcosok.
106.részben az U2es harcosok ellen mennek, szerintem tuti kiesik 1-2.
Marad a specialig 2 rész, a 107. és a 108.
Egyikben szerintem U3 kap nagyobb szerepet, mert egyedül csak róluk nem volt külön rész. A 108.-ban meg kiszórhatnak még pár harcost és jöhetnek a keményebb csaták.
special
Viszont a specialban fog Goku szintet lépni, vélhetőleg ezzel fog befejeződni. Ebből adódóan a következő 2 részben csak kéne már Jirenre fókuszálni, nem?
Kicsit meredek lenne, ha alig (valós időben) 20 perce kezd el harcolni Jirennel, de már szintet lép. Vagy csak ennyivel erősebb, hogy a kék kaioken is full haszontalan lesz?
Ki tudja Jiren hogy fog bemutatkozni.
Lehet azzal kezdi a bemelegítést hogy azonnal kivág 3-4 harcost majd szépen sorban a többit. Így gyorsan fogynának hirtelen a harcosok és Jiren erejéről is kiderülne 1-2 dolog.
Ez pont jó lenne rá hogy Jirennel és erejével ismerkedjünk és hogy megszabaduljunk a többi ellenféltől is. 1 rész bőven elég aztán jöhet a speciel velük.
Ahhoz képest hogy az egyik Zeno csak a jövőbeli énje a másiknak, eléggé más a mozgásuk például, rengetegszer mutatják pl hogy teljesen más végtagjukat használják ugyanarra a mozdulatra, lehet hogy gondolkodásban is eltérhetnek.
Teória time! Felhozok most egy teóriát, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Előre mondom, kicsit meredek, de elég izgalmas lenne.
Nem tudom ki nézi a Trónok harcát itt, (én mondjuk még egy részt sem láttam belőle és pusztán nincs időm elkezdeni a sorozatot), de van egy érdekes teória azzal kapcsolatban.
Nem akarom leírni részletesen miket mond a videóban Oppai haverunk, csak nagy vonalakban:
- Egyrészt azzal magyarázható a két Zeno eltérő kézmozdulata, hogy a jelenbéli Zeno ragaszkodik Gokuhoz, míg a jövőbelit nem érdekli. Ugyebár eltérő módon találkozott mindkettővel, ami befolyásolta ezt.
Ebben lehet valami, hiszen elvileg ugyanaz a személy, így a kézmozdulatuknak is egyezni kéne. Ezt az ellentétet pedig hangoztatják a készítők rendesen.
- Felveti azt a lehetőséget, hogy mi van ha Goku mégis veszít a tornán Jiren ellen. A jövőbeli Zeno a szabályokat akarja betartani, míg a jelenbeli Zeno ragaszkodik Gokuhoz, így máris összeuganának.
- Ezt pedig a Főpap váltja ki, ugyanis a Trónok harcában is van egy pont ugyanilyen karakter mint ő. A két Zeno pedig mentálisan gyerekek szintjén van.
- Az angyalok között is van megosztás, Whis biztosan a Főpap ellen lenne
- Felveti azt is, hogy a főpap a top5 harcosok között van, tehát vannak bizonyos személyek akik erősebbek mint ő. Kérdés, kik.
Nem mondom, hogy ez lesz, de érdekes opció lenne, mintsem a tornán győz Goku és minden happy end.
Én a 2 Zenohoz annyit fűznék hozzá, hogy tuti nem véletlen van 2. Toriyama kitalálta, hogy a jövő Zenot hozzák ide (mivel ez a mangában és az animeben is megtörtént) és ebből majd lesz valami. Az is lehet, hogy a 2 Zeno majd egymásnak ugrik, az is, hogy pl a jövőbeli rossz irányba tereli a másikat,stb, nincs sok ötletem, de biztos vagyok benne, hogy kezdenek még velük valamit, más különben nem lett volna értelme idehozni a másikat.
Ahhoz képest hogy az egyik Zeno csak a jövőbeli énje a másiknak, eléggé más a mozgásuk például, rengetegszer mutatják pl hogy teljesen más végtagjukat használják ugyanarra a mozdulatra, lehet hogy gondolkodásban is eltérhetnek.
Teória time! Felhozok most egy teóriát, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Előre mondom, kicsit meredek, de elég izgalmas lenne.
Nem tudom ki nézi a Trónok harcát itt, (én mondjuk még egy részt sem láttam belőle és pusztán nincs időm elkezdeni a sorozatot), de van egy érdekes teória azzal kapcsolatban.
Nem akarom leírni részletesen miket mond a videóban Oppai haverunk, csak nagy vonalakban:
- Egyrészt azzal magyarázható a két Zeno eltérő kézmozdulata, hogy a jelenbéli Zeno ragaszkodik Gokuhoz, míg a jövőbelit nem érdekli. Ugyebár eltérő módon találkozott mindkettővel, ami befolyásolta ezt.
Ebben lehet valami, hiszen elvileg ugyanaz a személy, így a kézmozdulatuknak is egyezni kéne. Ezt az ellentétet pedig hangoztatják a készítők rendesen.
- Felveti azt a lehetőséget, hogy mi van ha Goku mégis veszít a tornán Jiren ellen. A jövőbeli Zeno a szabályokat akarja betartani, míg a jelenbeli Zeno ragaszkodik Gokuhoz, így máris összeuganának.
- Ezt pedig a Főpap váltja ki, ugyanis a Trónok harcában is van egy pont ugyanilyen karakter mint ő. A két Zeno pedig mentálisan gyerekek szintjén van.
- Az angyalok között is van megosztás, Whis biztosan a Főpap ellen lenne
- Felveti azt is, hogy a főpap a top5 harcosok között van, tehát vannak bizonyos személyek akik erősebbek mint ő. Kérdés, kik.
Nem mondom, hogy ez lesz, de érdekes opció lenne, mintsem a tornán győz Goku és minden happy end.
Nem tudom, szerintem a Dragon Ball széria nem olyan összetett, mint pl. a Trónok harca. Plusz nem hiszem, hogy a kézmozdulat bármi ilyesmit jelentene, így kicsit elrugaszkodott ez nekem. A jövőbeli Zeno folyton ugyanazon a véleményen van, mint a jelenbeli, a szabályok meg egyiküket se igazán érdekli. Mondjuk én örülnék, ha Toriyama kicsit komolyabbá tenné a sztorit, de nem látok erre utaló jeleket. Eddig ha valaki gonosz volt, az az első percben kiderült.
Hát nagyon remélem, hogy ez az arc nem merül majd ki annyiban, hogy a végső csata után, nyerjen bárki is, csak úgy haza is mennek azt kész. Csak 20 részt szántak kb. a felvezetésére, és láthattuk hogy amikor először elpusztult a U9 (?) akkor az angyal is és a főpap is örömittasan mosolygott. Nem mondom hogy ne legyen egy lezárása magának a tornának, de pl. a Z-ben is elkezdtek egy tornát, aztán abból annyi bonyodalom lett Buuval hogy csak na. Szóval legyen kerete ennek az arc-nak is, de azért pl. a Z-ben én mindig arra számítottam hogy ha el is kezdődik egy látszólagos kis történetszál, az egy még nagyobbat vezethet fel.