Nagyon sokáig az volt, nekem tetszik ez az új.
Duma topic 14
Nekem nem tetszik ez az április. Tegnap pesten volt dolgom... 3x áztam bőrig. Aztán hol hó szakadt hol eső hol havaseső XD ez a három variáció volt és váltogatta egymást. Amúgy 2013. március 15-én meg nagy hó volt. Onnan tudom hogy minden márc 15-én felugrik az akkor feltöltött havas kép a facen a memory résznél
Capac írta:
Nem mondtam, hogy nem teccik (kéccével), csak hogy hiányzik a régi.
Én nekem nagyon bejött ez az elmúlt két nap is. Hogy lehet azt mondani valamire, hogy szar, csak azért, mert hideg van, meg eső? Mindkettő ugyanolyan fontos, mint a meleg meg a napsütés.
Mondjuk persze, a hószakadás tényleg durva áprílisban, de nekem feldobta az egész napom. Egyetlen dolog miatt mondanám csak rossznak ezt az időt, az pedig az, hogy megfagynak a fák
A világ legjobb helyén élünk, ahol minden van, meleg, hideg, napsütés, eső, hó, és egyik sem olyan mértékben, hogy kibírhatatlan lenne, vagy egyhangú.
Coelho írta:
2013-ban volt, a szülinapom estéjén mentem haza buliból hajnali 3-4-5 körül, még Pécsen, és másnap mire felébredtem, már vastagon állt a hó mindenhol. Nem is tudtam hazautazni.
Jon írta:
Én nekem nagyon bejött ez az elmúlt két nap is. Hogy lehet azt mondani valamire, hogy szar, csak azért, mert hideg van, meg eső? Mindkettő ugyanolyan fontos, mint a meleg meg a napsütés.
Mondjuk persze, a hószakadás tényleg durva áprílisban, de nekem feldobta az egész napom. Egyetlen dolog miatt mondanám csak rossznak ezt az időt, az pedig az, hogy megfagynak a fák
A világ legjobb helyén élünk, ahol minden van, meleg, hideg, napsütés, eső, hó, és egyik sem olyan mértékben, hogy kibírhatatlan lenne, vagy egyhangú.
Jon írta:
Az már 4 éve volt, emlékszem, nálunk éppen az érettségi hete volt, akkora hóvihar volt, nem mentek a buszok, nem kellett suliba mennünk. Az érettségizők meg próbáltak valahogy bejutni a városba, kocsikkal.
Szép is volt
Ugrás a fórumra: |