A mostani rész után elkapott a nosztalgia, meg is néztem egy pár kedvenc jelenetem még a DB-ből.
Talán ez volt az első "nagyobb" harc az egész sorozatban és a mostani rész után még ütősebb:
https://www.youtu...hOqMVOXK3E
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A mostani rész után elkapott a nosztalgia, meg is néztem egy pár kedvenc jelenetem még a DB-ből.
Talán ez volt az első "nagyobb" harc az egész sorozatban és a mostani rész után még ütősebb:
https://www.youtu...hOqMVOXK3E
Na igen, a db-ben még nem voltak egyesek millószor erősebbek mint mások, ezért a technikák és a tapasztalat még ért valamit. A baj az, hogy Toriyama (és/vagy Toei) ezt akarja most újból erőltetni, amikor már szimplán nem működik a dolog és sokszor csak értelmetlenségeket szül. Ebből a szempontból a sima db mindig is jobb lesz mint a Z vagy a Super.
goku5 írta:
Vegita testvére az animében ugyan úgy nem létezik mint Bardok.
Veretto szintlépéssel már az angyalokat is verné szerintem, nem hogy a pusztítás isteneket.
Hát ez egyszerűen fantasztikus rész volt!
Öreg ember nem vén ember! Hatalmas mester! Ez van mikor is a tapasztalat sokkal többet számít az erőnél! Sőt mikor az öreg is meg tuja mutatni ő is erősebb mint várták tőle! És tudta mi a feladata kiiktatni a problémás ellenfeleket, hogy segítse a fiatalokat. Tényleg zseniális. Gondolom később is sok hasznát veszik a tapasztalatának, megfigyeléseinek.
És hát ilyenek a jó tanítványok is.
Következő rész is érdekesnek mutatkozik. Vajon a a lövész az egyik akit eddig nem mutattak? Majd kiderül. Bár Gokuék is alap formában harcolnak majd ellene.
Tudok róla sajnos elírtam. Brollyt névileg sajnos szoktam keverni Bardokkal. Sajnos most is az történt. Tudom kiről van szó csak an neveket néha cserélem.
Nem tudom, nekem a mai résszel semmi gond nem volt grafikailag, tartalmilag meg persze király. Számomra a Gohanos rész volt inkább kicsit fura itt-ott 2 hete grafikailag. Remélem amúgy hogy megtartják ezt a grafikai stílust ami most van a Universe Survival arc-nál, nekem fényévekkel jobb mint az előző arc-ok grafikája. Persze nem tudom mennyire időigényes ez, mennyire lehet hétről hétre tartani ezt a színvonalat, de jó lenne ha maradna.
A mainál az arttal nem volt gond, a mozgás elment, a jövőheti előzetesében meg lehet látni egy-két rondán megrajzolt fejet. Én abban reménykedem, hogy csak az lesz, mint a Goku vs Hit visszavágónál, hogy az előzetesbe bepakolják azt a 2 ronda jelenetet, a többivel pedig nem lesz gond.
Igazából lényegtelen az ereje, mert kiismerte az ellenfelei mozgását és nem nyers erővel győzte le őket.
Nekem is tetszett a rész, bár azt hittem, meghal a végén Roshi. Nagyobbat ütött volna úgy, és jobban át is lehetett volna érezni a verseny valódi tétjét (annak ellenére, hogy az egyik kedvenc szereplőm és úgyis feltámasztották volna utána).
Szerintem a madárka jóval erősebb volt, viszont Roshi kiismerte, jól alkalmazkodott a helyzethez és nyert. Ehhez hozzá jött még a végén, hogy az ellenfele lebecsülte, mert csak egy kimerült vénembert látott, aki a határán van és hát nem volt felkészülve egy ilyen támadásra.
KingBradley írta:
Hasrautessel jól tippelnék ha azt mondom, a 4U "madaracskája" cz. Raditz szintjén lehet? egyértelmű h a Mester edzett folyamatosan. De kb. hol lehet ő most erőszinten?
Ugrás a fórumra: |