Van mit még boncolgatni a DB univerzumban. Ha vég is jönne a 134 részén túl, remélem, átmeneti szünet lesz az inkább. Csak ne 20 évre nyúljon.
Apropó: Vegeta testvére canon vagy non-canon?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
Van mit még boncolgatni a DB univerzumban.Ha vég is jönne a 134 részén túl, remélem, átmeneti szünet lesz az inkább. Csak ne 20 évre nyúljon.
![]()
Apropó: Vegeta testvére canon vagy non-canon?
Nekem egy álmom, hogy azt kívánják a sárkánytól, hogy Vegetto ne váljon szét. Majd egy 20-25 részes sagát lenyomni Vegettoval. Az is egy félelmetes opció lenne, ha ő lépne szintet.
Abszolút új lenne a DB univerzumban, (ha félretesszük a pár részes megjelenését Buunál) és nemcsak mindig Goku. Simán lehet köré személyiségfejlődést is építeni, hogyan tanulja meg a leckét az egoista beképzelt Vegetto. Plusz maximálisan kiaknázni a Vegetto adta lehetőségeket, hiszen a potroha az 1 órás limittel nagyon visszafojtja. Ha meg nemcsak egy fúzió lesz, hanem ténylegesen egy fejlődésre képes harcos... olyan potenciál lenne benne amivel könnyen fel lehetne tornázni az erejét a szintlépéssel egy Főpap, akár Zeno szintre. Mi meg összehugyoznánk magunkat hétről hétre az izgalomtól.Nekem egy álmom, hogy azt kívánják a sárkánytól, hogy Vegetto ne váljon szét. Majd egy 20-25 részes sagát lenyomni Vegettoval. Az is egy félelmetes opció lenne, ha ő lépne szintet.
Azt a rohadt, az marhára kemény lenne!Ott aztán lehetne zúzni, szétcsapna a maradék 4 univerzum harcosai, vagy pusztítás istenei között
.
Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy rohadt jó rész volt. Féltem, hogy ezt is poénra veszik, mint a Krillines részt, de szerencsére nem. Sőt, még a komolyabb részekhez tartozott. Roshi még mindig badass, látszott rajta, hogy elég tapasztalt ezekhez a fiatal harcosokhoz képest, csak az állóképességével van gond. 3 harcost is kiejtett, egyik közülük pedig elvileg az u4 legerősebbje volt. Ganos átváltozása nem tetszett, viszont ijesztő volt, hogy másodpercenként egyre erősebb lett.
A végén a jelenet elég szomorúra sikerült, ahogy Goku oda rohant a halottnak hitt mesteréhez. Örültem, hogy ez a rész Roshin kívül még a 2 tanítványára fókuszált, nem is kellettek most ide a többiek. Még Beerus is megkérdezte, hogy akkor hogy is hívják az öreget, az azért jelent már valamit
Az előzetesből úgy tűnik, hogy mégsem az U4 rejtett harcosai lesznek az ellenfelek, hanem az U2 megmutatja az értelmesebb felét
Valóban nagyon jó rész volt, 3 ellenfelet is kiejtett Roshi, és az egyik legerősebbet mind közül. Nagyon jó volt ahogy Bills megkérdezte a nevét, meg ahogy Gokuval sétáltak a végén. Jó harcai voltak, nem semmi csávó . Az is tetszett amit mondott, hogy az ő feladata a problémásabb ( nem szimplán marha erős) ellenfelek kiütése, a többi Gokuéké.
A kövi rész is nagyon izginek tűnik, mintha majdnem minden U7-es harcos összefogna az ellenség ellen, érdekes lesz.
goku5 írta:
Vegita testvére az animében ugyan úgy nem létezik mint Bardok.
Veretto szintlépéssel már az angyalokat is verné szerintem, nem hogy a pusztítás isteneket.
Ugrás a fórumra: |