Jó ideig nem voltam, de visszaolvastam a kommenteket.
Sokan mondtátok, hogy Eileen mágiája csalódás...ugye, felfogtátok, hogy egy EGÉSZ ORSZÁGOT varázsolt meg? Még Acnologia is elismerte. Brandish egy szigetet elvarázsolt, Ajeel az egész várost, és már ettől hanyatt dőltek a FT-esek.
EZ MEG EGY EGÉSZ ORSZÁGOT És mellesleg levarázsolt egy meteor-féleséget Acnologiára, most meg tolt egy hatalmas szemet...ilyen változatos mágust még nem is láthattunk.
A legtöbb spriggan csalódás volt, hát ő nem hogy csalódás, hanem egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen érdekes lesz. Gyakorlatilag egymaga megváltoztatta az egész háborút.
Ahogy nekem August sem volt csalódás, sőt. Brandish próbálta megölni, őt degradálta volna le, ha karcolás nélkül megússza. Remélem, hogy nem a nagyobb robbantásban merül ki az ereje (ami amúgy nagyon impresszív volt, de azért mégis).
Zeref nagyon tetszik, hogy ilyen rideg, és kegyetlen. Végre nem egy meleg tinifiúnak néz ki
Natsuék is érdekes helyzetbe kerültek. Acnologiának sem volt még itt az ideje. És az meg nyilvánvaló volt, hogy Gazille vissza fog jönni, ha valaki mást várt, hát...az elég naiv
Szóval szerintem jót tett az egész háborúnak, hogy Eileen így megbolygatta.