Laszlo222 Átnéztem az interjút a Toei belsős embereivel,és nem találtam arról semmit,hogy movie-ra készülnek.Nekem van egy tippem,hogy mi lesz az a bizonyos "Db 2018",de jövőhétig még magamban tartom
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Hát az aláírás alapján Xeno Goten.
Érdekes, hogy katakanával a "Xeno"-t "Zeno"-nak írják, és nem "Kuseno"-nak.
Néztem, is egy pillanatra.
Számomra az figura több kérdést vet fel, bár egyelőre úgyvélem, hogy inkább a Heroes-hoz van köze.
Nekem az a figura leginkább Vegettot juttatja eszembe. Bár lehet őt is csak beleképzelem, de szerintem nem lenne meglepő. A félmeztelen Gokut már úgy is ismerjük képről.
Amúgy tényleg jöhet már lassan a félmeztelen Goku. De szerintem ő csak Jiren ellen jön el. Addig az a felső még fenn marad és a harc hevében szakad le róla.
Amúgy ja az U3-at én se vártam a végére. Ehelyett még benne lesz az utolsó háromban, sőt még lehet akkor is egyből 6 versenyzővel. Valahogy eddig nagyon megúszták a csatákat. Nem igen foglalkoztak velük.
Egyébként ki az utolsó figura? (E) nem nézem ki belőle.
Shiro mondta feljebb, hogy ő xeno Goten. A Dragon Ball Heroes játékhoz van köze a figuráknak. A kitakart figurán látszik a szakadt ruha az egyértelműen UI Goku szóval nagy spoilerek nincsenek rajta.
Hát nem tudom, engem az elején sem hozott lázba az U3, és most sem... Valahogy ez a robotos dolog sosem tetszett a DB-ban. Pláne, hogy ekkora szerepet kapjanak... Ha robotokat akarok, nézek Terminatort. Tudom, mostanában elég negatív vagyok, de na... Nem tehetek róla, ez a véleményem. Szerintem az U6-nak kellett volna maradni Jirenék előtt, nem pedig a transformereknek.
Nekem pont ez tetszik, hogy nem lett annyira kiszámítható.
Az elején egyértelmű volt, hogy U9 és U10 megy elsőnek.
Azt hittem követik is a sémát, hogy jön U3, U4 majd U2 és U6.
De nem így lett, sőt, U6 legerősebb harcosát elég hamar kivágták, majd jött Kefla, akire a spoilerek előtt senki sem számított. Arra meg végkép nem, hogy a namekok maradnak a végére. Én ezt a fajta kiszámíthatatlanságot szeretem
Aztán ahogy az U3 egyre tovább bent maradt, egyre meglepőbb lett számomra, ami átalakult valamilyen "tiszteletté" és most tartok ott, hogy már konkrétan szurkolok nekik a magam módján. (Nyilván U7-nek jobban)
Viszont egy valamit nagyon nem szeretnék, mégpedig azt, hogy Gohan kiessen a robotok ellen. Őt nagyon szeretném a végére.
Az U6-tal kapcsolatban itt is elég sokan fantáziáltak arról, hogy Hitt nem is esett ki. Csak valami klón, mert nem beszél, nem mutatták ahogy kinyomják stb.
Érdekes módon ezek az elvek meg találgatások simán a feledésbe merültek amikor kiesett az U6. Senki nem is beszélt róla, hogy tévedtek volna a találgatásaik. Szóval Hitt tényleg olyan szépen kiesett, pedig milyen jó harcos volt. Sajnos még szerepelni se szerepelt sokat. Jiren sajnos hamar lenyomta.
Tényleg van rajta ruha felül. Photofilterében szimplán emeltem a színek erősségén és szépen kirajzolódott a szeme, illetve a szakadt ruhája neki felül.
Bár nekem csak a (szemből jobb) jobb válla alatt mutatott sötétséget, olyan mintha a mostani kék atlétája félig le lenne szakadva neki.
Éppen azért hogy Hit milyen jó kis karakter mondom én hogy kevés helyet kapott a tornán! Kaphatott volna több szerepet is.
A képek alapján ez is egy egész jó kis rész lesz. Bár ezt a bemutató is bizonyította. Még szinte cukik ezek a egyeknek kinéző harcosok. Bár a látszat néha csal tartja a mondás!
Én a Kanzenshuu és az Otakukart -on szoktam tájékozódni ( meg itt ) érdemben.
Viszont pár napja egy nem animes fórumon, az érkező DB FighterZ vel kapcsolatosan elkezdődött egy diskurzus. Gondoltam beszállok -mint valamennyire tájékozott ember-, hát inkább ne tettem volna .
Azóta sok érdekes dologra rávilágítottak a "hozzáértők", amikkel én nem voltam tisztában.
Már rájuk is hagytam inkább.
Ugrás a fórumra: |