Nekem tetszik ahogy halad a történet!
Nem tudom ha tényleg a legnagyobb hős akar lenni mire jó ez a Batman féle hősködés
Arra jó, hogy nem akarja, hogy Tomura megtudja gondolom merre járkál.
igen megválaszoltad a saját kérdésed, le is írták, mivel ő a célpont, ezért úgy gondolja, hogy "kénytelen" elhagyni az UA-t.
All Might ott poroszkál velük, de nem tudom mit tudna segíteni, szerintem nem túl sok mindent.
Mióta átadta az erejét All Might lényegében végig ott volt mellette , segítet megtanulni hogyan használja az erejét stb stb.
Amúgy meg miért hagyná magára a tanítványát? nem is értem. Semmi nem indokolja, hogy miért ne legyen ott
Deku fejlődése végig gyors volt, ha nem számítjuk bele a gyerekkori előzményeket időben, akkor lényegében még 1 év sem telt el attól kezdve, hogy megkapta All Might erejét.
Nekem kifejezetten tetszik, hogy változik a főhős (és a mellékszereplők is) nem pedig 500 részen keresztül kell azt hallgatni hogy " ez az én ninja utam" vagy, hogy " én leszek a kalóz király" . Pont az lenne a fura, ha az események után ( kb az összes "főbb" esemény után ez történt) nem változna a nézőpontja/jelleme.
Mindenképp pozitív a történetben szerintem, hogy a "hősök" nem fedhetetlenek (hawks, endeavor, sokan le is rakták a "szakmát" ugye mert rájöttek, hogy ha hejzet van, ez nem akkora buli stb) és a gonoszok sem "gonoszak" ( pl. bubaigawara karaktere nagyon tetszett , szépen fel volt építve, nem volt egyértelmű, hogy ő "gonosz", meg voltak az indokai, a motivációja és bár nem volt "fő" karakter, a magaka meg merte lépni a halálát)
Vannak/voltak áldozatok bőven mindkét oldalon, társadalomra is volt hatása ( nem buborékban játszódik a sztory) szóval ja, jó hogy nem "fehér/fekete" minden.
Az utolsó oldal pedig egyértelműen hatásvadász volt