Korábban azon az állásponton voltam 1-2 fórumozóval ellentétben, hogy az UI-nak nincsenek SSJ szintjei, de ez a fejezet azt bizonyította be, hogy nincs igazam. Illetve... nem minden tekintetben, viszont annak sem, aki azon az állásponton volt, hogy vannak az UI-nak SSJ-szintjei.
Azért gondolom, hogy egyikünknek sincs igaza, mert a MUI-t semmivel sem keverte meg, ellentétben annak alsóbb szintjeit (vagy a franc tudja, hogy azok milyen UI-használati szintek) keverte a SSJG-al, azaz láthattunk SSJGUI-t és SSJBUI-t is. A MUI viszont maradt egy különálló technika, ami tényleg annyira über, hogy semmilyen gyengesége nincs! (legalábbis nem látható még annak sem, aki mindenkinél mindent jobban lát jelenleg...)
Vegita arcoskodása nagyon nagy, a Namek-saga beli időket idézi és talán egy kicsit a Beerus HAKAI- tréningje ("Én csak a pusztításra gondolok és semmi másra!" ) ébreszthette fel benne a régi személyiségét. ..
Pont nem ezt vártam egyébként, hanem azt, hogy a Saiyanek bűnei miatt korlátozott lesz majd a képességei használatában, de ez a fordulat sokkal meglepőbként hat és izgalmasabb epizódok elé ígér minket!
Tekintve azt, hogy Vegita a Heroes-reklámsorozatban rátalált a Saiyan -faj lényegére és ezáltal ért el egy új átváltozást, talán itt is történik valami érdekes..... (tudom, hogy nem kell komolyan venni, de akkor sem tudok figyelem nélkül elmenni emellett)
A Copy-Granolah csavar nagyon nagy lett, gyakorlatilag hülyét csináltak Gokuból, Vegitából és az olvasókból is!
Mindaz, ami eddig történt, csak egy kis tesztnek fogható fel és még koránt sem láthattunk mindent a Cereliantól! Hatalmas fordulat, nagyon tetszett! Meg az is, hogy Goku értetlenkedett mint a tejbetök, viszont Vegita azonnal levágta szitut! itt is megjelent, hogy mennyire más beállítottású és intellektusú harcosok.