na ez a brolly emberek trélertól nem tudok szóhoz jutni
Tori-bá tényleg megnézte a 3brolly filmet és bele tette mindent
bio broolly újra gondolva a filmben
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Az előzetesben 2 Broly formát mutattak a 3 ból.
Van a fekete haj - sárga szem
A sima SSJ forma
Végül a Zöld SSJ forma.
Mi van ha Broly sárga SSJ formája ellen jön az ultra ösztön az előzetes végén? HA ez így van, akkor 100000000000000000000000% hogy jön Vegito vagy Gogeta.
Talán Ultra Ösztön Vegito is.
)
Hát ez valami nagyon ütős monumentális filmnek néz ki az előzetes alapján! Remélem ezek után nem csalódunk benne.
De jó látni hogy Broly Dermesztőt is simán verni fogja!
A végső formás Broly ellen meg tényleg legalább egy Ultra ösztön kell, ha nem egyből egy Vegetós ultra ösztön.
vincentlll írta:
na ez a brolly emberek trélertól nem tudok szóhoz jutni
Tori-bá tényleg megnézte a 3brolly filmet és bele tette mindent
bio broolly újra gondolva a filmben
Van egy elmélet miszerint Broly a 6-os univerzumban tartózkodik.Ha megnézzük volt egy olyan jelenet,mikor fiatal Paragus és egy másik Saiyan mennek valahová.Ami viszont érdekes,hogy annak a saiyan-nek a ruhája ugyanaz,amit Cabba visel,nem pedig a Frieza force ruha.Régebben írtam,hogy szerintem azért lenne hülyeség Brolyt isteni szintre felhozni,mert különben Beerusék miért nem őt keresték fel először.Ha viszont Brolyt a 6-os univerzumba vitték kiskorában-az megmagyarázná ezt.
lencse írta:
Van egy elmélet miszerint Broly a 6-os univerzumban tartózkodik.Ha megnézzük volt egy olyan jelenet,mikor fiatal Paragus és egy másik Saiyan mennek valahová.Ami viszont érdekes,hogy annak a saiyan-nek a ruhája ugyanaz,amit Cabba visel,nem pedig a Frieza force ruha.Régebben írtam,hogy szerintem azért lenne hülyeség Brolyt isteni szintre felhozni,mert különben Beerusék miért nem őt keresték fel először.Ha viszont Brolyt a 6-os univerzumba vitték kiskorában-az megmagyarázná ezt.
Egy dologról még nem beszéltünk.
Brolynak ugye van farka.........és ahol van farok......és van föld....ott bizony van telihold.... ahol telihold van és farkas-sayain....ott bizony van:
OZARU.
Mi van ha a végén Broly elkezd tombolni Ozaruként? Egy Legendary SSJ szintű harcos Ozaruként még pusztítóbb. Ha UI Goku partiban is van a Zöld hajú full poweres Brolyval és ekkor megy át Ozaruba, oda bizony a fúzió kell.
Az a kérdés, hogy milyen hosszú lesz a film. Ugyanis ha 1,5 órás ,akkor abba nemigen fog még egy Ozaru is beleférni. Ha netán egy jó 2 órás lenne, abba már igen. Fél óra - 40perc minimum, hogy eltelik a bevezetővel, visszaemlékezéssel, stb.
Kurosawa írta:
Sátán szétkúrta a holdat nem?
Ami ugyebár meg is található az oldalon magyar nyelven ^^
http://naruto-kun...alok/Minus
*reklámunkat hallották*
Ugrás a fórumra: |