76-77. fejezet
Nem volt finomkodás Tristan részéről. Futotta beszólásra is, a jófiú viselkedése sem tűnt el maradéktalanul, szóval remek köre volt.
De az igazi sztár Camelot királya lett. Micsoda belépő, te jó ég! Arthur elhozta a Stairway to Heaven-t, szó szerint.
Percival és Tristan is meg lett reptetve, villant a Gate of Babylon is Gilgamesh módra. Plusz Cath is ott virít azon a kesztyűn?, hamis karon?.
Viszont a beszéde több helyen sántít, és túlzóan is szarkavaró szándékú. Ne tegyen úgy, mintha olyan gyakran fordultak volna elő háborúk. Sajnálatos, hogy ő belekeveredett a legutóbbiba és elpusztult a királysága miatta. Nem túl meggyőző érv a szememben, hogy "én láttam a Poklot a többi fajnak köszönhetően, ezért 100%, hogy veletek is meg fog történni, de megúszhatjátok, ha velem tartatok". Benne volt az érzelmi manipuláció is, Jerichót is azzal palizta be, a kamu világgal, amit csak ő nyújthat.
https://naruto-ku...shi/077/13
Monspeet a bal felső sarokban, vagyis Derieri reinkarnációja Liones-ben van.
Továbbá számos karakter feltűnik Suzuki-sensei műveiből. A golfütős srác Gawain a Rising Impact-ből. Az alatta lévő szakállas disznó az Suzuki-sensei avatárja. De a Blizzard Axel és a Kongou Banchou is képviselteti magát.
Sate, sate, sate... Meliodas kihúzta Tristant a csávából, vagy nem bírta elviselni, hogy Zeldris ruhatárából öltözködik. Kiderül a következő fejezetből.
Nem tudom, hogy Elizabeth arca miért van még rejtegetve. ^^"
Nasiens pedig női ruhában van a borítón...
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."