Legyen így. Én nagyon megnéznék egy heroeshez hasonló időben utazós sagát.
Lencse. Az a harcos aki erősebb a pusztítás istenénél az Jiren. De a mangában milyen időutazós van? Erre szerintem sokan kíváncsiak, akik nem mangáznak.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az a baj, hogy szerintem azzal, ha elérik a Z végét, a Supernek is vége lesz. De ne legyen így. Én nagyon örülnék, ha felülírnák a sorozatbeli időben a GT eseményeit, ezzel is éreztetve, hogy az bizony non-canon. Meg belegondolva ugye tettek említést már Uubról is, reméljük hogy nem véletlenül. De nekem gyanús az a 133 rész...
Egyesítve 2017.08.24 23:47:23:
De egyébként ha 11 rész van a lemezeken, akkor a 133 részbe 12 lemez fér bele. Viszont 12x11 az 132, szóval ezek szerint csak egy plusz rész kéne legyen.
Bocsánat, nem teljesen jól mondtam. 2x 12 rész lesz és 1x 13.
BD Box 9 #97-108
BD Box 10 #109-120
BD Box 11 #121-133
Szerintem nem lesz vége. Még csak nem is az arc végét tippelem, hanem az arc utáni "lazább" részek is ebben lesznek és akkor az új arc kezdődne 134.résszel.
Ha nem lesz más szünet azokon kívül, amiket most is tudunk, akkor jövő áprilisig elhúzzák.
Amennyiben tényleg az arc tartana addig, akkor remélem a torna megszakad és nem ez megy majd áprilisig, mert én nagyon élvezem, de akkorra már sok lenne.
laszlo222 írta:
Lencse. Az a harcos aki erősebb a pusztítás istenénél az Jiren. De a mangában milyen időutazós van? Erre szerintem sokan kíváncsiak, akik nem mangáznak.
Ezért is lehet érdekes a maradék 4 Univerzum. Biztos lesznek ott erős harcosok akikhez "fel kell majd nőni."
Ha már így osztják a lemezeket én akkor inkább azt mondanám, hogy ha lesz folytatás és miért is ne akkor a 134. résztől lesz egy új arc. Addig meg tart a torna és lesz pár összekötő rész.
Jah hogy ez az arc tartana úgy a 133. részig kb. Akkor oké, félreértettem, már azt hittem valami olyasmit mondogatnak h nem lesz több arc a Superben. Vannak persze hibái a sorozatnak, amik nemrég beszédtémák is voltak, de sok új király karakter és rejtély van ebben a történetben, amit mindenképp érdemes még jó pár évig követni. Én remélem hogy Z utáni időszakról is lesz valami, ha már Vegeta azt ecsetelte, hogy 80 éves korukban is fiatalok a csillagharcosok.
laszlo222 írta:
Jiren, ha erősebb is valamely pusztítás istennél, az Vermouth lesz. Viszont nagyon valószínű, hogy nem ő az aki Bills t elverte "szkanderben". Tehát, nem feltétlenül lesz Jiren a "minden halandó legerősebbike"![]()
Valahol ott bujkál a maradék 4 univerzumban.
laszlo222 írta:
Jiren, ha erősebb is valamely pusztítás istennél, az Vermouth lesz. Viszont nagyon valószínű, hogy nem ő az aki Bills t elverte "szkanderben". Tehát, nem feltétlenül lesz Jiren a "minden halandó legerősebbike"![]()
Nem lehet, hogy aki elvert Bills -t, az Geene? (12.univerzum)
http://dragonball...wiki/Geene
Neki volt egy sokat sejtető mondata, amikor a 4 legnagyobb halandói szinttel rendelkező univerzum Pusztítás istenei összecsaptak.
laszlo222 írta:
"Erősítsétek meg a gyenge pontokat".. aztán alig telt el 10 perc a tornából, de már romokban az egész. hahaKingBradley írta:
Számomra is úgy esett le, hogy a pálya tezstelésekor öszecsapó istenek, Geene nyomába se érhetnek.
Bár gondolhatunk arra is, sejtette,, hogy renoválni is kell majd a pusztítást, így okosan kimaradt belőe.
peterk írta:
Nem lehet, hogy aki elvert Bills -t, az Geene? (12.univerzum)
http://dragonball...wiki/Geene
Neki volt egy sokat sejtető mondata, amikor a 4 legnagyobb halandói szinttel rendelkező univerzum Pusztítás istenei összecsaptak.
Ugrás a fórumra: |